Eşimin facebook paylaşımı içimi acıttı

malihulya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2017
269
154
18
34
Şimdiye kadar hiç öyle incelememiştim facebook hesabını .can sıkıntısından baya bir irdeledim. Eskiden benden önce eski sevgilisinden ayrıldığında ayrılık şarkıları ,sözleri paylaşmıştı.ama biz yola girince geriye dönük herşeyi silmişti.
Facebook hakkında kısmında sevdiği sözler diye bir bölüm var.ben o bölüme hiç bakmamıştım.daha önce öyle bir bölüm var mıydı bilmiyorum. Ama orada gördüğüm hüzünlü , acı çeken , seven bir erkeğin yakarışları gibiydi.
İçim içimi yiyor. Acaba silmeyi mi unuttu yoksa ben hayatında varken mi dayanamayıp yazdı o sözleri? İki buçuk yıllık evliyim bu arada. Öncesinde yazmış sonra öylece unutmuş olabilir mi? Garip bir sıkıntı çöktü.

Moralinizi bozmanıza değecek birşey yok bence gidip direk eşinizle konuşabilirsiniz

ay canım eskide kalmış gitmiş niye kendini üzüyosun? Çok içine dert olduysa sor eşine ama bence güler buna çoktan unutmuştur orda herhangi birsey yazdıgını

Şimdiye kadar hiç öyle incelememiştim facebook hesabını .can sıkıntısından baya bir irdeledim. Eskiden benden önce eski sevgilisinden ayrıldığında ayrılık şarkıları ,sözleri paylaşmıştı.ama biz yola girince geriye dönük herşeyi silmişti.
Facebook hakkında kısmında sevdiği sözler diye bir bölüm var.ben o bölüme hiç bakmamıştım.daha önce öyle bir bölüm var mıydı bilmiyorum. Ama orada gördüğüm hüzünlü , acı çeken , seven bir erkeğin yakarışları gibiydi.
İçim içimi yiyor. Acaba silmeyi mi unuttu yoksa ben hayatında varken mi dayanamayıp yazdı o sözleri? İki buçuk yıllık evliyim bu arada. Öncesinde yazmış sonra öylece unutmuş olabilir mi? Garip bir sıkıntı çöktü.
Masum bir anı olarak saklamış olabilir. Dert edecek bir şey değildir. Sonuçta eşiniz yaşamış o duyguları. Facede olsa da, olmasa da hafızasında kayıtlı. Sizinde vardır öyle anılarınız.

Erkek havizasini düsün.esine sorarsan ilk cevap nerde yazmisim ya sen gösterirsen aaa ne zaman yazmisim yaaa sonrada yüzüne bakip hic hatirlamiyorum der.ama bence kafana takip üzme kendini.

eski konularınızı bilmiyorum; ama böyle birşeyden dolayı kafanızı yormayın.
eskiden kalmadır o.

Bence unuttu çünkü o detayları eskiden güncelliyorduk şimdi öyle karşımıza çıkmıyor ya ondan farketmedi heralde

Iyi ki vu konuyu açmışsınız aman Allahım bende de öyle aşk acılı ölüm temalı şeyler yazıyor! Halbuki yakın zamanda resmiyete dökecegım bir birlikteligim var, unutmusum kalmis orda. Siz de dert etmeyin, insanlarn oraya bakmak aklına gelmiyor hic ben facebooku ilk açtığım zamanlar yazmıştım onları bidaha da bakmadım.
Sevgilim görmeden sileyim bari :P

O kısım, baya bi sene önce aktif kullanılan bir yerdi.
Eskiden kalmıştır, güncel olarak şu sıra kullananı görmedim.

benim de 7-8 yıl önce yazdığım bir söz duruyor hâlâ facebook'un bir güncellemesinde ilk gördüğüm yerlerden kalkmış birkaç ay önce fark ettim durduğunu. muhtemelen unutmuştur.

ama bu kadar irdelemenizi gerektirecek bir şey mi oldu?

Ben eşimin 2010 daki msjlarini yakaladim hemde taslaklarda kayıtlı kalmisti hiç unutmam halada unutmamisim çok sinirleniyorum içim içimi yiyo hemde dayisinin kızını sewmis bu daha kötü ya

Back
X