Eşimin facebook paylaşımı içimi acıttı

Ay unutmustur ya kim bilir bende neler yaziyo tee ilk actigim zamanlar yazmisimdir biseler bak sileyim hemen :KK53:

Oyle bir yer mi varmis facebookta?ay ben cok cahil kalmisim bu konuda.esimin facebookunu incelesem ne paylasmis sayfasinda neler paylasilmis soyle bir bakip gecerim herlde.arkadaslar kismina bile bakmaya usenirim.kendimi gelistirmem lazim sanirimko_Ounutmustur buyuk ihtimalle esinizde.belki de aranizin kotu oldugu bir donemde sizin icin yazmistir olamaz mi?

Silmesi gerekiyor aslında bu tür hesaplarini güncelleştirmesi lazım. Belkı kıyamadı silmeye etmeye kimbilir? O kadar nişanlılık veya flört dönemi oldu hiç mi aklına gelmedi? Unutmuştur erkekler kadınlar kadar detayci değil diyeceğim ama kendi dediğime kendim bile inanmadım. Artık nasıl bir iz bıraktıysa o kız

Ne zaman yazdığı görünmüyor mu ? Unutmuştur bence ama sen yine de sor ki için rahat etsin

silmeyi unuttu kesin,, dert etme sen bence. %90 ihtimalle unuttu

Haha merak ettim baktım bende de " Aşk yağmurla gelir " yazıyormuş. Artık hangi ergen dönemimde yazmışsam hiç hatırlamıyorum :) Oda unutmuştur sonucta bakılan bir yer değil, facebook uygulama olarak çok değişti. Söyle eşine bence aa nerde ne yazmışım diyecektir.

Back
X