Eşimin farklı istekleri

Tek tek alıntı yapmayayım dedim genel bir cevap vermiş olayım. Eşim birisiyle aynı yatakta uyurken değil, aynı evde biri varken yapmaktan bahsediyor ve asla uyuyan kişi duymadan ve görmeden.
Uyuyan kişi asla duymayacak ve görmeyecekse neden illa aynı evde olmalı ? Yani yan komşunuz uyurken birlikte oldunuz sizi duymadı, görmedi bundan farkı ne ?
Bana saçma gelen bir istek. Bence esas istediği kimsenin görmemesi duymaması değil. Öyle olsaydı zaten kadın birisi olsun demezdi

Merhaba hanımlar. Eşim libidosu aşırı yüksek biri. Günde birkaç kez istiyor çoğu zaman ben de istediğim için yapıyoruz. Bana farklı bir istediği dile getirdi bana çok değişik geldi ve istemedim. Bir kadın tanıdığımız arkadaş falan uyurken onun yanında yapma hayali varmış. Bunu yaşamak istiyormuş. İsrarla istiyor. Kabul etmedim fazla aykırı geldi. Daha önce de duymadım böyle şeyler. Normal mi ne demeliyim?
Sadece libidosu yüksek değil aynı zamanda sapık.

Merhaba hanımlar. Eşim libidosu aşırı yüksek biri. Günde birkaç kez istiyor çoğu zaman ben de istediğim için yapıyoruz. Bana farklı bir istediği dile getirdi bana çok değişik geldi ve istemedim. Bir kadın tanıdığımız arkadaş falan uyurken onun yanında yapma hayali varmış. Bunu yaşamak istiyormuş. İsrarla istiyor. Kabul etmedim fazla aykırı geldi. Daha önce de duymadım böyle şeyler. Normal mi ne demeliyim?
ahhaha hee desen nolcak kadını getırıp uyutup yanında mı sevısceksınız :DD ha dıyorsan onlar onceden anlasmıs bılemem tabı :)) normal mı demıs bi de .. arkadassım uzayda mı dag basında mı nerde yasıyosunuz da dunyadan bagınız kopmus bu ıstenen bısey olabılır mı :D getırsın erkek arkadasının yanında sevısın daha atraksıyonlu olur

Sizin kendi aklınız yok mu?Normal mi diye soruyorsunuz.Konu gerçek değil.Eğer gerçekse gidip boşanma davası açmanız lazım .Çünkü eşiniz bir sapık

Merhaba bence hiç normal bir eşiniz yok destek almayı deneyin eşiniz gerekirse bir profesyonel bir şekilde destek almalı bu nasıl bir istek

Back
X