Eşimin Gayrimeşru Çocuğu varmis

Kelebekk32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
77
52
38
5 senelik evliyiz 2 evladim var akrabamiz olann eşim seneler once yabanci bir kadinla birlikte olmus ve kadin hamile kalmiş esim bunu biliyomus ve kadina istemedigini soyleyip reddetmis aldirmak istemis kadin da istememiş ve bidaha hic gorusmemisler taki 10 sene hic biseyden haberi yok kadini gormuyo cocuk dogmus haberi bile yok evlendik ten sonra 1. Senemizde ben ogluma hamileyken cocugun annesi öluyo ve bu olay herkez tarafindan duyuluyo ben hariç tabi soylemeye ne ailesi ne kendi cesaret edemiyo dogursun izinden gelelim vs. Birisinden duydum sordugumda karsimda agkayan bi adamla karsilastim buz kestim adeta ne yapacagimi bilemedim baskasindan duymam cok icime koyuyo ayni zamandada yakinimiz oldugu halde ailesinjn bisey dememesi o cocugu sahipsiz birakmasi bambaska bir uzuntu bende napacagimi bilemiyorm psikolojim cok kötü😣😣cocuk 15 yasinda suan ve kimsesi yok sadece anneanne kabullenmesi icin defalarca dil döktum ama hep erteliyo bana bi akil verim lütfen

Zaten hep olan çocuklara oluyor ☹️ Ben sizin yüreğinize hayran kaldım herkes kabullenmez vicdan yapmaz bu durumda. Ama biz ne söylesek uygun olur bilemedim, aile yapınızı, içinde bulunduğunuz konumu, neyin uygun olup olmadığını en iyi siz bilirsiniz. Şahsen ben bırakmayın, yanınıza alın desem ne fayda. İmkanlar el verir mi, meçhul. Ama ben olsam maddi yada manevi hangi anlamda yanında olabiliyorsam olurdum. Onların suçu yok ki. Kim ister böyle bir hayatı..

Ooo çok kötü bir durum ama baya önce yaşanmış bir şey ve eşinizin haberi yok. Çocuk hangi ülkede acaba

Sadece ben miyim anlamayan? Çocuğu yanınıza almak istiyorsunuz da eşiniz mi kabullenmiyor? Kim neyi kabullenmiyor anlamadım.
Çok üzücü bir durum yıllarca hem eşiniz hem de ailesi yakın olmanıza rağmen sizden saklamış, yalan söylemiş. Benim öğrenince ilk düşüneceğim şey, yalan söylemesinin yanısıra kendi çocuğuna sahip çıkmayan bir eş ikinizin çocuklarına ne kadar iyi ve güvenilir bir baba olabilir ki?

Sadece ben miyim anlamayan? Çocuğu yanınıza almak istiyorsunuz da eşiniz mi kabullenmiyor? Kim neyi kabullenmiyor anlamadım.
Çok üzücü bir durum yıllarca hem eşiniz hem de ailesi yakın olmanıza rağmen sizden saklamış, yalan söylemiş. Benim öğrenince ilk düşüneceğim şey, yalan söylemesinin yanısıra kendi çocuğuna sahip çıkmayan bir eş ikinizin çocuklarına ne kadar iyi ve güvenilir bir baba olabilir ki?
Kabullenmesini istiyorm ama hep görmemezlikten geliyor sonucta o da bi melek😣

Zaten hep olan çocuklara oluyor ☹ Ben sizin yüreğinize hayran kaldım herkes kabullenmez vicdan yapmaz bu durumda. Ama biz ne söylesek uygun olur bilemedim, aile yapınızı, içinde bulunduğunuz konumu, neyin uygun olup olmadığını en iyi siz bilirsiniz. Şahsen ben bırakmayın, yanınıza alın desem ne fayda. İmkanlar el verir mi, meçhul. Ama ben olsam maddi yada manevi hangi anlamda yanında olabiliyorsam olurdum. Onların suçu yok ki. Kim ister böyle bir hayatı..
Allah sahit duydum ve ilk benden gizlenmesi 2. De o cocugun o halde annesiz babasiz kalmasina yikildim simdi herseyi yuttum ama o cocuk aklimdan hic cikmiyor isin garip tarafi ben evlendim evleneli ruyalarimda bir erkek cocuk goruyorm esiminmis her seferinde de derdim ama kimse biaey demedi himm dediler gectiler birgun yine gordum ruyayi anlattimm ayni ruya senelerdir adam aglamaya basladi icim parcalaniyo ve hicbir yere sigamiyorum😣🥺

Nasıl kabullenmez ya? Çıldırıyorum şu an, yaparken iyi sonra kabullenmiyorum diyip gidiyor oh ne güzel. Keşke biz kadınların da ‘kabullenmeme’ hakkı olsa. O çocuğun günahı ne çok üzüldüm. Adamın kendi çocuğunu size kabullendirmesi gerekirken tam tersi yaşanıyor şaka gibi.Siz de çok iyi birisiniz lütfen o çocuğa sahip çıkın en azından kocanızın anne babası müdahale etse olmaz mı? Çocuk kiminle yaşıyor şimdi?

Nasıl kabullenmez ya? Çıldırıyorum şu an, yaparken iyi sonra kabullenmiyorum diyip gidiyor oh ne güzel. Keşke biz kadınların da ‘kabullenmeme’ hakkı olsa. O çocuğun günahı ne çok üzüldüm. Adamın kendi çocuğunu size kabullendirmesi gerekirken tam tersi yaşanıyor şaka gibi.Siz de çok iyi birisiniz lütfen o çocuğa sahip çıkın en azından kocanızın anne babası müdahale etse olmaz mı? Çocuk kiminle yaşıyor şimdi?
Babannesi ile yasiyor malesef once kabullenmek istemis hepsi sonra kimse tinlamamis ben duydum engelde yok alin dedim kayinvalidem elinintutan yok kendi bilir ben ne diyeyim dedi😣

Ya yüreğiniz ne kadar güzel 💛 çok zor bir durum taktir ettim çocuk icinse çok üzüldüm anne yok baba yok. Yasadıgı travmaları nasıl atlatacak. Ciddi yardım alması lazım. Allah yardımcınız olsun. Ama çok iyi kalpli vicdanlı merhametli bir insanmışsınız.

Ya yüreğiniz ne kadar güzel 💛 çok zor bir durum taktir ettim çocuk icinse çok üzüldüm anne yok baba yok. Yasadıgı travmaları nasıl atlatacak. Ciddi yardım alması lazım. Allah yardımcınız olsun. Ama çok iyi kalpli vicdanlı merhametli bir insanmışsınız.
Keske zamani geri alabilsem elimde olsa ama nafile keske bende herkezle ilk ögrensem 4 senesini telafi edebilseydim onun ama malesef 2 hafta olmadi daha duyali😣

Eşinizin ve eşinizin ailesinin bu çocuktan haberi varmış.
hiçbişey yok gibi davul zurna düğün yapıp sizinle evlenmiş. Eşiniz Yıllarca o çocuk yok gibi yaşamış .
Aç mı tok mu mutsuz mu biri zarar veriyor mu merak etmemiş. Sizin çocuklarınız olmuş yeni baba heyecanı evlat sevgisi gösterisi.
bu ne yav . İnsanlar çocuk sahibi olmayı ne zannediyor.
siz o çocuğu düşünmekte haklısınız. Israr etmenize rağmen hala eşiniz görüşmek istemiyor çocukla.
Size de çok üzüldüm. Siz çok iyi birisiniz. Ama eşiniz için aynı şeyi söyleyemem.

Keske zamani geri alabilsem elimde olsa ama nafile keske bende herkezle ilk ögrensem 4 senesini telafi edebilseydim onun ama malesef 2 hafta olmadi daha duyali😣

Keşke ama olmus olan. Eşiniz normalde umursamaz biri mi? Yani dünya da onun bir çocuğu var nasıl merak etmez ? Ac mi yatıyor bu çocuk neler yaşıyor diye. Çok var böyle insanlar. Sizin merhametiniz insanlığıniz eşinize çok fazla

Eşinizin ve eşinizin ailesinin bu çocuktan haberi varmış.
hiçbişey yok gibi davul zurna düğün yapıp sizinle evlenmiş. Eşiniz Yıllarca o çocuk yok gibi yaşamış .
Aç mı tok mu mutsuz mu biri zarar veriyor mu merak etmemiş. Sizin çocuklarınız olmuş yeni baba heyecanı evlat sevgisi gösterisi.
bu ne yav . İnsanlar çocuk sahibi olmayı ne zannediyor.
siz o çocuğu düşünmekte haklısınız. Israr etmenize rağmen hala eşiniz görüşmek istemiyor çocukla.
Size de çok üzüldüm. Siz çok iyi birisiniz. Ama eşiniz için aynı şeyi söyleyemem.
Benim ne aklim aliyor ne hayalim ben esimden baska bu kadr merhamete sahip birisini hgörmemistim hicbirseyinide gormedim allah yukarda elinde 5 kurusu olsa duaunmez verir ama bu cocuk olayi beni alt ust etti keske kimseye 1 kurus vermesede evladina sahip ciksaymis asla hayir demiyo ama zamanla diyo sadece zmana nasil bisey anlamadim🥺🙁

Keşke ama olmus olan. Eşiniz normalde umursamaz biri mi? Yani dünya da onun bir çocuğu var nasıl merak etmez ? Ac mi yatıyor bu çocuk neler yaşıyor diye. Çok var böyle insanlar. Sizin merhametiniz insanlığıniz eşinize çok fazla
en yakini haric herkezin iyilik melegi biri arasin yetis desin bitti aninda ama ben bana acikcasi askim zamanin yok cok calisiyorm yorgunum vs. Umursamiyo birde ben cok konusan basinin etini yiyen birisi degikim ben bu olayi duydum sesimi bile yukseltemedim biliyomusun bogazima resmen dügum oldu tek cabam kabullenmesi gerekirse ki gerekir Allah nasip ederse evlatlarimla buyumesi birlikte ama sonuc nolur bilmem😣

Back
X