Eşimin Gayrimeşru Çocuğu varmis

Ben istemiyordum ama o cok israr etti arkadaslarimin hep var baskalarinn cocklarini seviyorum diye diye basimi yedi.

Eski konularınıza bakayım demiştim, şu mesaj çarptı gözüme. Çocuğunuzla ilgili bir yoruma cevap olarak yazmışsınız.
Yani ne denir ki böyle bir insana? Kendisinin de varmış, başkalarının çocuklarını seveceğine kendi çocuğuna sahip çıksaymış.

Siz bu olayı 2 haftada nasıl sindirdiniz de çocuğu düşünür duruma geldiniz onu hiç anlamadım.
Evet çocuğun durumu çok üzücü ama ortada sizden gizlenmiş bir durum var.
Hem zamanında çocuğuna sahip çıkmamış hem sizden gizlemiş. Sahip çıkmamaya da devam ediyor.
Hiç mi şaşırmadınız, hiç mi yıkılmadınız?
Aynı şeyi siz yapmış olsaydınız şu an çoktan ayrılmış, boşanma davasını açmıştı.
Siz ne çabuk sindirdiniz?

en yakini haric herkezin iyilik melegi biri arasin yetis desin bitti aninda ama ben bana acikcasi askim zamanin yok cok calisiyorm yorgunum vs. Umursamiyo birde ben cok konusan basinin etini yiyen birisi degikim ben bu olayi duydum sesimi bile yukseltemedim biliyomusun bogazima resmen dügum oldu tek cabam kabullenmesi gerekirse ki gerekir Allah nasip ederse evlatlarimla buyumesi birlikte ama sonuc nolur bilmem😣

Bence siz bir şekilde kabul ettirip iletişime geçin çocukla. Anne yok baba yok ki babami erken yasta kaybettim babasiz buyumuş biri olarak söylüyorum. Anne sevgisi de pek görmedim. Ileride cidden sorun.
Ve o şuan ergenlik cağında. Intihar bile edebilir. Eşinize bunu anlatın. Telafisi olmayan birşey yapar vicdan azabı olur size.

Elimden bisey gelmiyor ben o cocugun babasiz buyumesine yanarken nasil olurda cocuklarimi daha 3 yasinda baba diye aglarlarken babasiz buyuturum aslinda sindirilmezten ziyade ona olan butun umudum beklentim bitti yikildimmm aglamaktan dekiye dondum ama ne zamani ileri alabildim ne olanlari sadece cocuk var onumde olan degistirebilecegim bi gelecek

Yani eşinizin çocuğun sorumluluğunu geçmişte almamasını anlayabiliyorum bir tık,ama günümüzü anlamadım.Hele sizin olayları bu kadar çabuk sindirmeniz de bana tuhaf geldi,ne bileyim birden bire ortaya bir çocuk çıkıyor,kimi aile için boşanma bile getirebilir bu,tabii mutsuz olun demiyorum da eşiniz böyle bir şeyi sizden neden saklamış ? Söyledi mi yoksa,ben mi anlamadım.
Eşiniz çok merhametsiz bu arada,bunu geçmişte bırakıp gitmesi için demiyorum,sorumluluk almayacağını adam dürüstçe söylemiş kadına,kadın bile bile doğurmuş,ona bir şey diyemem.Ama üzerinden kaç sene geçmiş,kendisinin de çocuğu var ne olur ona da babalık etse,en azından çocuk yuva görür tekrar.

Yani eşinizin çocuğun sorumluluğunu geçmişte almamasını anlayabiliyorum bir tık,ama günümüzü anlamadım.Hele sizin olayları bu kadar çabuk sindirmeniz de bana tuhaf geldi,ne bileyim birden bire ortaya bir çocuk çıkıyor,kimi aile için boşanma bile getirebilir bu,tabii mutsuz olun demiyorum da eşiniz böyle bir şeyi sizden neden saklamış ? Söyledi mi yoksa,ben mi anlamadım.
Eşiniz çok merhametsiz bu arada,bunu geçmişte bırakıp gitmesi için demiyorum,sorumluluk almayacağını adam dürüstçe söylemiş kadına,kadın bile bile doğurmuş,ona bir şey diyemem.Ama üzerinden kaç sene geçmiş,kendisinin de çocuğu var ne olur ona da babalık etse,en azından çocuk yuva görür tekrar.
Haklisin ama 2 tane kucuk cocugum var baba diye yeri gelir kapi arkasinda beklerler nasil birakip gideyim onlara nasil babasiz yasami sunayim benimnicin kolaymi aklimdan gitmiyo kafayi yemek uzereyim gozumde yas kalmadi ama zamani alamiyorum geriii😣

Biliyormus kabullenmek istemedi baban demisler.😣bir anneannesi var hayatta baska kimsesi yokmus
Yazık yavruma ya. Şu ana kadar eşinizin suçu olmadığını düşünüyorum. Öğrendiğinde size söylemeliydi bir de şu an çocuğu yanına almalı. Sizden mi çekiniyor acaba

Yazık yavruma ya. Şu ana kadar eşinizin suçu olmadığını düşünüyorum. Öğrendiğinde size söylemeliydi bir de şu an çocuğu yanına almalı. Sizden mi çekiniyor acaba
Ben yalvardim Allah sahit 2 tane yavrumuz var al 3 olsun dedim halende israr ediyorm ama zamanla tamm bende istiyorm diyo kaliyo zamanin ustunden 3 mu gecer 5 mi bilinmez😣

Çok merhametlisiniz size hayran kaldım. Ben olsam çocuğu düşünemezdim sanırım.

Eşinizle evliliğinizi sürdürecek misiniz? Hamile bir kadını yüzüstü bırakmış ve yıllarca size yalan söylemiş birini kabul mü ettiniz? Eşiniz nasıl kendini akladı nasıl affettirdi aklım almıyor.

Çocuk konusunu mantıklı düşünün. Pat diye alıp eve getirmeyin. Önce gidin tanışın birlikte vakit geçirin. Sonra çocuklarınızı götürüp tanıştırın. Yavaş yavaş gelişsin her şey acele etmeyin.

Ne adamlar var ya... Adam pisliğin teki gitmiş nasıl da iyi kalpli biriyle evlenmiş.

çocuğun suçu yok ama gelip sizle yaşamak ister mi 15 yaşında ben olsam istemezdim açıkcası.bu zamana kadar kimse aramamış sormamış gerçekten üzüldüm.umarım ileride çıkar hakkı neyse alır eşinizden manevi değilsede maddi katkısı olsun en azından.nasıl adam bu öğrenmeden önce neyse belki çocuğun doğduğunu bilmiyordu ama öğrendikten sonra sahip çıkması gerekir.illa sizinle yaşaması gerekmezdi.çok iyi bir insansınız kabullenmişsiniz onun kabullenmeme gibi bir hakkı yok kendi çocuğu.ben olsam soğurdum bu adamdan.

Çok merhametlisiniz size hayran kaldım. Ben olsam çocuğu düşünemezdim sanırım.

Eşinizle evliliğinizi sürdürecek misiniz? Hamile bir kadını yüzüstü bırakmış ve yıllarca size yalan söylemiş birini kabul mü ettiniz? Eşiniz nasıl kendini akladı nasıl affettirdi aklım almıyor.

Çocuk konusunu mantıklı düşünün. Pat diye alıp eve getirmeyin. Önce gidin tanışın birlikte vakit geçirin. Sonra çocuklarınızı götürüp tanıştırın. Yavaş yavaş gelişsin her şey acele etmeyin.

Ne adamlar var ya... Adam pisliğin teki gitmiş nasıl da iyi kalpli biriyle evlenmiş.
Esim aslina bakarsan aldirmaknistiyo kadin senden degil vs biseyler diyo buda 10 sen hic uatune dusmuyo ama kadin ölunce ortaya cocuk cikiyo bakiyoki ayni kendi şok geciriyo ihmali var tabiki aklamadi olani anlatti ve sen hamileydin nasil söylerdim dedi illaki duyacaktim biliyorm ven söyleyecektim ama sen cok uzulecektin dedi ayni seyi dusunuyorm zamanla ama bian once ilk adim atilmali

çocuğun suçu yok ama gelip sizle yaşamak ister mi 15 yaşında ben olsam istemezdim açıkcası.bu zamana kadar kimse aramamış sormamış gerçekten üzüldüm.umarım ileride çıkar hakkı neyse alır eşinizden manevi değilsede maddi katkısı olsun en azından.nasıl adam bu öğrenmeden önce neyse belki çocuğun doğduğunu bilmiyordu ama öğrendikten sonra sahip çıkması gerekir.illa sizinle yaşaması gerekmezdi.çok iyi bir insansınız kabullenmişsiniz onun kabullenmeme gibi bir hakkı yok kendi çocuğu.ben olsam soğurdum bu adamdan.
Buz kestim inanki kendisinede soyledin hakkimi helal etmem kabullen istersen soyadini ver sahip cik yok cocuk istemezse para babaligini yap.karar senin dedim bilmiyorm. Icim aciyo

Buz kestim inanki kendisinede soyledin hakkimi helal etmem kabullen istersen soyadini ver sahip cik yok cocuk istemezse para babaligini yap.karar senin dedim bilmiyorm. Icim aciyo
çok iyi bir insansınız inşallah eşiniz yola gelir.

Bazen hwrse
çok iyi bir insansınız inşallah eşiniz yola gelir.
Allah rizasi icin dualarini eksik etmeyin bi cocugun gelecegi belki kalpsiz bi adamin vicdana gelisi hersey edeceginiz bir dua ile duzelebilir dua edin😣

Esim aslina bakarsan aldirmaknistiyo kadin senden degil vs biseyler diyo buda 10 sen hic uatune dusmuyo ama kadin ölunce ortaya cocuk cikiyo bakiyoki ayni kendi şok geciriyo ihmali var tabiki aklamadi olani anlatti ve sen hamileydin nasil söylerdim dedi illaki duyacaktim biliyorm ven söyleyecektim ama sen cok uzulecektin dedi ayni seyi dusunuyorm zamanla ama bian once ilk adim atilmali

4 yıl boyunca saklamış ama :(

Eşinizin üstüne gidip ikna edin gidip tanışın çocukla. Bir ailesi olsun onun da kıyamam ya. Siz de üzmeyin, harap etmeyin kendinizi. Elinizden geleni yapıyorsunuz zaten.

4 yıl boyunca saklamış ama :KK43:

Eşinizin üstüne gidip ikna edin gidip tanışın çocukla. Bir ailesi olsun onun da kıyamam ya. Siz de üzmeyin, harap etmeyin kendinizi. Elinizden geleni yapıyorsunuz zaten.
Hergün söyluyorm olana kadarda söylücem Rabbim yardimcim olsun😣

Üzülmeyi bırakın lütfen.
sizin dışınızda gelişmiş herşey.
eşinizin hassas noktalarını en iyi siz bilirsiniz.
sağlam kurallar koyun.
madem çocuğu istiyorsunuz şu kadar günde çocuk gelecek,odası yapılacak,çocukla oturup konuşulacak.Şu güne kadar çocuk gelmezse,görevini yapmak için adım atmazsan evliliğimiz biter diyin.
Yoksa bu adamın geliştirmekten başka yapacağı şey yok.

empati yapıyorum o çocuk kimsesiz.
herhalde yerimde duramaz koşa koşa gider teklif eder getirirdim. Yazık günah ya.

Back
X