Eşimin Gayrimeşru Çocuğu varmis

Ne kadar iyi bir insansınız ya:KK36: kocanız ise tam bir hödük, bi halt yemişsin çocuğa sahip çık bari. Böyle heriflere sizin gibi iyi insanlar düşer zaten hep. Allah çocuklarınıza, size upuzun musmutlu bereketli bi hayat nasip etsin:KK200:

Çocuğa tabi ki çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun değişik bı babaya sahip 😒 ama ben bu durumda olsam çocuğu düşünecek akıl kalmazdi bende,sindiremezdim sanırım konu boşanmaya kdr giderdi.
Bide sizin eşiniz,nasıl söylerdim yok üzülürdün bilmem ne demiş, üzülürdün ne yaa beni terk ederdin,ayrilirdin süründürürdün fln demesi gerekmiyo mu?😠resmen kandırmış yalan söylemiş göz göre göre susmuş nasıl kabullendiniz

Çocuğu olayların dışında tutan, öfkesine hedef yapmayan bir kadın görünce çok mutlu oluyorum. Öncelikle siz bir kendinize gelin. Bence hala şoktasınız. Daha sonra çocuk için birşeyler yapmanın yollarını düşünürsünüz. İnşallah çocuk da sizin çocuklarınıza abilik yapar.

Eski konularınıza bakayım demiştim, şu mesaj çarptı gözüme. Çocuğunuzla ilgili bir yoruma cevap olarak yazmışsınız.
Yani ne denir ki böyle bir insana? Kendisinin de varmış, başkalarının çocuklarını seveceğine kendi çocuğuna sahip çıksaymış.

Siz bu olayı 2 haftada nasıl sindirdiniz de çocuğu düşünür duruma geldiniz onu hiç anlamadım.
Evet çocuğun durumu çok üzücü ama ortada sizden gizlenmiş bir durum var.
Hem zamanında çocuğuna sahip çıkmamış hem sizden gizlemiş. Sahip çıkmamaya da devam ediyor.
Hiç mi şaşırmadınız, hiç mi yıkılmadınız?
Aynı şeyi siz yapmış olsaydınız şu an çoktan ayrılmış, boşanma davasını açmıştı.
Siz ne çabuk sindirdiniz?
Bende tam bu yazdıklarınızı düşünüyordum

Hem akraba hem de kaç
Senelik eşiniz.
Üstelik kadını hamile bırakıp sonradan çocuğu da kadını da kaderine terk etmiş.
Zor durum Allah yardımcınız olsun.
Dün diğer çocuğunu yarı yoksa bırakan yarın da sizin evladınızı bırakmayacağı ne malum.
Hem çocuğun ne suçu var.

Keske zamani geri alabilsem elimde olsa ama nafile keske bende herkezle ilk ögrensem 4 senesini telafi edebilseydim onun ama malesef 2 hafta olmadi daha duyali😣
Siz neden üzüntü duyuyorsunuz ki eşiniz ikna olmalı 😦 annesi neden ölmüş Mekanı cennet olsun kıymamış yavrusuna 🙏

Evliliğinize devam eder misiniz bilmem, sizden önce olsa da gizlemesi, çocuğa sahip çıkmaması eşinizin kişiliği hakkında fikir veriyor zaten. Herşeyi halleder huzura ererseniz, çocuğu evinize alın lütfen. 15 yaşında anne ölmüş, baba ilgilenmiyor. Belkide çocuğun hayatını yoluna sokacak, el verecek kahramanı siz olacaksanız.

Evliliğinize devam eder misiniz bilmem, sizden önce olsa da gizlemesi, çocuğa sahip çıkmaması eşinizin kişiliği hakkında fikir veriyor zaten. Herşeyi halleder huzura ererseniz, çocuğu evinize alın lütfen. 15 yaşında anne ölmüş, baba ilgilenmiyor. Belkide çocuğun hayatını yoluna sokacak, el verecek kahramanı siz olacaksanız.
Cocuklarim icin devam etmeye mecburum alabilmek icin elimden geleni yaparim tabiki bende buna inaniyorm belki hersey bambaska guzel olacak. Umarim oda kabullenir😣🥺

Çocuğu olayların dışında tutan, öfkesine hedef yapmayan bir kadın görünce çok mutlu oluyorum. Öncelikle siz bir kendinize gelin. Bence hala şoktasınız. Daha sonra çocuk için birşeyler yapmanın yollarını düşünürsünüz. İnşallah çocuk da sizin çocuklarınıza abilik yapar.
Insallhhh♥️

Cocuklarim icin devam etmeye mecburum alabilmek icin elimden geleni yaparim tabiki bende buna inaniyorm belki hersey bambaska guzel olacak. Umarim oda kabullenir😣🥺

Evliliğinize devam şartı olarak bunu isteyin o zaman. "Ancak o zaman iyi bir insan olabileceğine inancım olacak" deyin. Sizin yaşayacağınız zorlukları, çocuğun durumunu bilemem tabi ama erişkin insanlar olarak bu sizin göreviniz bana kalırsa.

Çocuğa tabi ki çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun değişik bı babaya sahip 😒 ama ben bu durumda olsam çocuğu düşünecek akıl kalmazdi bende,sindiremezdim sanırım konu boşanmaya kdr giderdi.
Bide sizin eşiniz,nasıl söylerdim yok üzülürdün bilmem ne demiş, üzülürdün ne yaa beni terk ederdin,ayrilirdin süründürürdün fln demesi gerekmiyo mu?😠resmen kandırmış yalan söylemiş göz göre göre susmuş nasıl kabullendiniz
Kabullenmek malesef ha deyince ouyor icimden aklimdan 1 sn cikmiyor ama 2 tane cocugum var onlar icin mecburum babasiz dusunemiyorm knlari cok duskunler elimi ayagimi bagliyorlar🥺😣

5 senelik evliyiz 2 evladim var akrabamiz olann eşim seneler once yabanci bir kadinla birlikte olmus ve kadin hamile kalmiş esim bunu biliyomus ve kadina istemedigini soyleyip reddetmis aldirmak istemis kadin da istememiş ve bidaha hic gorusmemisler taki 10 sene hic biseyden haberi yok kadini gormuyo cocuk dogmus haberi bile yok evlendik ten sonra 1. Senemizde ben ogluma hamileyken cocugun annesi öluyo ve bu olay herkez tarafindan duyuluyo ben hariç tabi soylemeye ne ailesi ne kendi cesaret edemiyo dogursun izinden gelelim vs. Birisinden duydum sordugumda karsimda agkayan bi adamla karsilastim buz kestim adeta ne yapacagimi bilemedim baskasindan duymam cok icime koyuyo ayni zamandada yakinimiz oldugu halde ailesinjn bisey dememesi o cocugu sahipsiz birakmasi bambaska bir uzuntu bende napacagimi bilemiyorm psikolojim cok kötü😣😣cocuk 15 yasinda suan ve kimsesi yok sadece anneanne kabullenmesi icin defalarca dil döktum ama hep erteliyo bana bi akil verim lütfen

Çocuğu bırakmayın sahipsiz söyleyebileceğim tek şey bu:( Eminim çok çok güzel bir ilişkiniz olur. Kocanıza ise söyleyecek tek söz bulamıyorum.

Yapcak bişey yok senden önce olmus.zor ama kabullenmek lazım.o çocuğun günahı yok.sahipsiz kalmış zaten .
Senden önce olmuş ne demek. Evlenmeden önce söylemeliydi. Konu sahibi belki kabul etmez evlenmezdi. Elin kızını hamile bırakıp ortada bırakan çocuğuna sahip çıkmayan adamı hiçbir kadın kabul etmemeli. Yazik

5 senelik evliyiz 2 evladim var akrabamiz olann eşim seneler once yabanci bir kadinla birlikte olmus ve kadin hamile kalmiş esim bunu biliyomus ve kadina istemedigini soyleyip reddetmis aldirmak istemis kadin da istememiş ve bidaha hic gorusmemisler taki 10 sene hic biseyden haberi yok kadini gormuyo cocuk dogmus haberi bile yok evlendik ten sonra 1. Senemizde ben ogluma hamileyken cocugun annesi öluyo ve bu olay herkez tarafindan duyuluyo ben hariç tabi soylemeye ne ailesi ne kendi cesaret edemiyo dogursun izinden gelelim vs. Birisinden duydum sordugumda karsimda agkayan bi adamla karsilastim buz kestim adeta ne yapacagimi bilemedim baskasindan duymam cok icime koyuyo ayni zamandada yakinimiz oldugu halde ailesinjn bisey dememesi o cocugu sahipsiz birakmasi bambaska bir uzuntu bende napacagimi bilemiyorm psikolojim cok kötü😣😣cocuk 15 yasinda suan ve kimsesi yok sadece anneanne kabullenmesi icin defalarca dil döktum ama hep erteliyo bana bi akil verim lütfen
Çok üzüldüm çocuk çok masum onun suçu yok

Back
X