Yani bu bir iş.arkadaslar yedi yillik evliyim iki cocugum var.esimin telefonunda birkac gun once gonderilmis mesaj gordum.esimin is arkadasi gece 23.00 da is ile ilgili bir belgeyi sous.esimde o sirada uyudugu icin gece ucte ona mesaj gondermis.uyuya kaldigin
i yazmis.yarin gonderecegini yazip iyi geceler dilemis.ve bunun disinda aksam saatlerinde yazilmis is ile ilgili bi suru mesaj..ben bu duruma cok kizdim
isyerinde konusabileceklerini niye mesajlastigini sordum.oda ayri binalarda calistiklari icin ve ortak isleri oldugu icin mesajlastigini yazdi.esimin onceden boyle bi vukiati vardi.baska biriyle samimi masajlarini yakaladim.bosanmanin esigine geldik.bi sure ayri kaldim.ailelerin araya girmesiyle afettim..simdi bunlari gorunce icerik olarak isle ilgilide olsa bukadar mesaj normal mi.ben mi abartiyorum.fikirlerinizi merak ettim.
.
Evet bence önceden yaşadığınız hadise sizi paranoyak yapmış.arkadaslar yedi yillik evliyim iki cocugum var.esimin telefonunda birkac gun once gonderilmis mesaj gordum.esimin is arkadasi gece 23.00 da is ile ilgili bir belgeyi sous.esimde o sirada uyudugu icin gece ucte ona mesaj gondermis.uyuya kaldigin
i yazmis.yarin gonderecegini yazip iyi geceler dilemis.ve bunun disinda aksam saatlerinde yazilmis is ile ilgili bi suru mesaj..ben bu duruma cok kizdim
isyerinde konusabileceklerini niye mesajlastigini sordum.oda ayri binalarda calistiklari icin ve ortak isleri oldugu icin mesajlastigini yazdi.esimin onceden boyle bi vukiati vardi.baska biriyle samimi masajlarini yakaladim.bosanmanin esigine geldik.bi sure ayri kaldim.ailelerin araya girmesiyle afettim..simdi bunlari gorunce icerik olarak isle ilgilide olsa bukadar mesaj normal mi.ben mi abartiyorum.fikirlerinizi merak ettim.
.
YANİ İŞLE ALAKA GECE NE ALAKAarkadaslar ben de calisiyorum.benim de is arkadaslarim var.ama ben gece saatlerinde is ile ilgili de olsa mesaj atmam.hatta gunduz dahil mesaj atmam.ya is yerinde konusurum ya da acil se normal saatler de ararim.ben gecenin ucunde mesaj atsam esim demedigini birakmaz yanlis yorumlar is ile ilgili de olsa..kendi rahatligina kiziyorum.icerikte olumsuz bisey olmasada bu rahatligi batiyor kizacagimi bildigi halde onemsemiyor.yazan bayan bekar kurumda yeni baslayan biri..ben mi cok kati dusunuyorum yoksa normali mi esimin yaptigi bilemedim.tabi bunun oncesi olmasaydi boyle olmazdi tabi..guvensizlik aile temelini sarsan onemli bi nokta.ve sanirim esime guvenmiyorum.
Senin sıkıntın eşinin daha önceden vukuatlı olması . Ve aslında sen eşine hala güvenmiyorsun . İşin asıl acı tarafı asla güvenmeyeceksin .arkadaslar yedi yillik evliyim iki cocugum var.esimin telefonunda birkac gun once gonderilmis mesaj gordum.esimin is arkadasi gece 23.00 da is ile ilgili bir belgeyi sous.esimde o sirada uyudugu icin gece ucte ona mesaj gondermis.uyuya kaldigin
.
Mesajda ne yazıyordu belki şifreli mesajdırarkadaslar ben de calisiyorum.benim de is arkadaslarim var.ama ben gece saatlerinde is ile ilgili de olsa mesaj atmam.hatta gunduz dahil mesaj atmam.ya is yerinde konusurum ya da acil se normal saatler de ararim.ben gecenin ucunde mesaj atsam esim demedigini birakmaz yanlis yorumlar is ile ilgili de olsa..kendi rahatligina kiziyorum.icerikte olumsuz bisey olmasada bu rahatligi batiyor kizacagimi bildigi halde onemsemiyor.yazan bayan bekar kurumda yeni baslayan biri..ben mi cok kati dusunuyorum yoksa normali mi esimin yaptigi bilemedim.tabi bunun oncesi olmasaydi boyle olmazdi tabi..guvensizlik aile temelini sarsan onemli bi nokta.ve sanirim esime guvenmiyorum.
AYNEN ÇOK DOĞRU MESAJIN KENDİSİ BİLE ŞİFRE OLABİLİR YANİİ MÜSAİTSEN YAZ MÜSAİT DEĞİL YAKALANDIN İŞ MESAJIII OOO AŞTIMMesajda ne yazıyordu belki şifreli mesajdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?