esimin gece baskasina attigi mesaj

ece11

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
71
3
286
Hatay
arkadaslar yedi yillik evliyim iki cocugum var.esimin telefonunda birkac gun once gonderilmis mesaj gordum.esimin is arkadasi gece 23.00 da is ile ilgili bir belgeyi sous.esimde o sirada uyudugu icin gece ucte ona mesaj gondermis.uyuya kaldigin
i yazmis.yarin gonderecegini yazip iyi geceler dilemis.ve bunun disinda aksam saatlerinde yazilmis is ile ilgili bi suru mesaj..ben bu duruma cok kizdim
isyerinde konusabileceklerini niye mesajlastigini sordum.oda ayri binalarda calistiklari icin ve ortak isleri oldugu icin mesajlastigini yazdi.esimin onceden boyle bi vukiati vardi.baska biriyle samimi masajlarini yakaladim.bosanmanin esigine geldik.bi sure ayri kaldim.ailelerin araya girmesiyle afettim..simdi bunlari gorunce icerik olarak isle ilgilide olsa bukadar mesaj normal mi.ben mi abartiyorum.fikirlerinizi merak ettim.
.

Yani bu bir iş.
Eğer içerik te iş ile ilgili ise hemen farklı şeylere girmeyin derim

Isle ilgili mesajlar olabilir bence. Ben sabah 5te rapor falan gonderirdim mudurume. Cunku gondermezsem isterdi arayip. Saat maat dinlemezdi.

Ama daha once sizi aldatmis adami affedince boyle kuskulariniz olur tabii surekli adami takip etmek zorunda kalirsiniz

Arkadas kadın mı ? Bence haksız değilsin gündüz mesaj atsın iş mi kaçıyor gece gece

uyanıp telefona baktığında görsün diye yazmıştır, işle alakalı önemli birşeyse neden yazmasın ki.

ama sizin öncesinde yaşadığınız şeyler aklınıza kurt düşürüyor olabilir..

Evet bence önceden yaşadığınız hadise sizi paranoyak yapmış.

Benim eşimde gecenin 1 2 sin de mesajlaşır iş gereği kadın erkek farketmiyor. Madem güveniniz sarsıldı bence bu işi uzatmadan bitirin hayatı kendinize zindan etmeyin.

Nereye kadar böyle paronayakca devam edeceksiniz.

Bence isle ilgili de olsa saat de önemli. Biz ayni departmanda calistigimiz ve son derece samimi oldugumuz arkadaslarimizla bile belli bir saatten sonra yazmiyoruz ve aramiyoruz. Sonucta insanlarin özel hayatlari da var ve aileleri bu durumdan hoslanmayabilir. Kaldi ki isle ilgili o saatte yazmanin bir manasi yok. Gece 3’te o bilgi ne isine yarayacak? Esegin aklina karpuz kabugu sokmadan ve evde tatsizliga neden olmadan dikkat etmenizi öneririm.

Abartıyorsunuz. Eşim de ben de gerekli görürsek gece de yazarız. Bu kadar da karışmayın artık işle ilgili yaptığı şeylere de.

yani içerik işle ilgili diye kendin söylüyorsun..uzatılacak bir konu değil bence..

arkadaslar ben de calisiyorum.benim de is arkadaslarim var.ama ben gece saatlerinde is ile ilgili de olsa mesaj atmam.hatta gunduz dahil mesaj atmam.ya is yerinde konusurum ya da acil se normal saatler de ararim.ben gecenin ucunde mesaj atsam esim demedigini birakmaz yanlis yorumlar is ile ilgili de olsa..kendi rahatligina kiziyorum.icerikte olumsuz bisey olmasada bu rahatligi batiyor kizacagimi bildigi halde onemsemiyor.yazan bayan bekar kurumda yeni baslayan biri..ben mi cok kati dusunuyorum yoksa normali mi esimin yaptigi bilemedim.tabi bunun oncesi olmasaydi boyle olmazdi tabi..guvensizlik aile temelini sarsan onemli bi nokta.ve sanirim esime guvenmiyorum.

Daha once boyle bir olay yasadiginiz icin gereksiz bir kiskancliga giriyorsunuz bence.karsi tarafida zan altinda birakmaktir bu

YANİ İŞLE ALAKA GECE NE ALAKA

Senin sıkıntın eşinin daha önceden vukuatlı olması . Ve aslında sen eşine hala güvenmiyorsun . İşin asıl acı tarafı asla güvenmeyeceksin .
Fikrimi söyleyeyim eğer iş ile ilgiliyse gece mesaj atılabilir, sabaha karşı bile atılabilir. Ben telefonun sesini duysam kalkıp bakmam bile .
Tek tavsiye ;
Eşine güvenemiyorsan , kendine güven !

Normalde şüphe çekecek bir durum değil yazışmalarda bir sorun yok diyorsunuz. Ancak daha önce size bu konuda büyük acı çektirdiği için şu an ne yapsanız haklısınız o da afedersiniz ama eşşek gibi çekmek zorunda. Terbiyesiz adam bedel ödeyecek tabi madem yapmış o haltı zamanında. Aylarca yıllarca ödeyecek . Sonuna kadar haklısın kardeşim tepkinde

Akşam aklıma gelen bişey olursa bende mesaj atarım sırf yarın unutmayım diye ...
Umarım onları eşleride sizin gibi takıntılı değildir.

Azcık relax olun . Kendınıze güvenın .

Mesajda ne yazıyordu belki şifreli mesajdır

Kocama guvenmiyorum...demissiniz

Valla ne diyelim guven olmayinca isle ilgili de olsa batar insana.

Bence fazla buyutmeyin yine de

Pek hoş olmasa da gece 3te mesaj yazmak işle ilgili olduğu için bir nebze anlaşılabilir siz önceden can sıkıcı bir şey yaşadığınız için şuan sinirleriniz bozulmuş.Ama uzatıp iyice güvensizlik duygusu büyümeyin.Rahatsız olduğunuzu söyleyin.İsle de ilgili olsa cevap vermesin konuşmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…