eşimin gece hayatı

Esinizin sorunun piskolojik olabilir. Gizledigi birseyin olmasi sart degil. Bilinc alti seyler olabilir veya baba olmanin heyecani, stresi, korkusuda olabilir. Sonucta baba olmak anne olmak kolay degil. Zamana birak bakalim ne olacak. Surekli sor neden boyle oldugunu. Baktin care yok kendin bir piskologla gorus bu konuyu belki seni azda olsa aydinlatir. Allah yardimcin olsun canini sikma lutfen.

Benimki de bazen aynı tepkileri veriyor gece hayatındakaydirigubbakcemile3..
eğer ona kızgın yattıysam yatağa hiç uyandırmıyorum..oh iyice kork diyorum :umursamaz:sırtımı dönüyorum..aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
şayet kızgın değilsemzemuszemus,onu o gece hayatından dürterek uyandırıyorum..sen de öyle yap..:1rolleyes::1rolleyes:

Benimki de bazen aynı tepkileri veriyor gece hayatındakaydirigubbakcemile3..
eğer ona kızgın yattıysam yatağa hiç uyandırmıyorum..oh iyice kork diyorum :umursamaz:sırtımı dönüyorum..aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
şayet kızgın değilsemzemuszemus,onu o gece hayatından dürterek uyandırıyorum..sen de öyle yap..:1rolleyes::1rolleyes:

:roflol::roflol::roflol:

acıkcası baslı gorucne alemlere akan bı eş tarıfı var sandım..
neyse esınızın gunduz yasadıklarındna etkılenmesı olabılır bılınc altıyapması problemlerı gece ruyasında yaşaması dır dıye dusundum..

Wallaha sazan gibi daldım bende başlığı görünce ..
Gün içinde yaşadığı sıkıntılar filan varsa gece hayatını etkiler tabiki yatmadan önce ıhlamur gibi yada bunun benzeri çaylardan içsin iyi gelir mutlaka .

Back
X