Esimin gece telefonu caliyor...

Kizlar, bu gece esimin telefonu caldi. Esimde acmadi ve kapatti. Birkere daha olmustu. Sabah ise gitti ve telefon actim esime. Gece seni kim aradi dedim. Bilmiyorum dedi. Hatta o kisiye mesaj attim kimsin sen diye dedi esim. Cevapta geldi o kisiden. Sanada yollayayim dedi ve mesaji yolladi. Fakat esim gece uyuyamadi. Normalde uyur isi agir cunku. Sabahta telefonu kapatmis. Numarasini ver dedim yok vermem dedi sonra sildim dedi. Birdaha ararsa bakariz dedi. Bende kuskulandigimi soyledim..kavga ariyorsun dedi bugun gec gelecem hatta belki gecede gelmem dedi. Napiyim yaa? Bu olay iki kere oldu ve ne tevafukki iki kez gece araniyor yalnislikla.

mesaja ne karsilik gelmis ki ? Ayrica gece neden gelmiyor bu adam onuda anlamadin ?

Kizlar yine ben. Esimin kiminle gorusmeler yaptigina dair konusma dokumanini cikarttiracam. Bu is icin sifreyi para karsiligi birine kirdiracam. Burda turkiyedeki gibi degil. Insallah dua edin de ben yaniliyorumdur. Dun dedim eger aldatiyorsan hayatin mahvolur. O da dedi yapmak istedigini yarina birakma bos konusuyorsun. Sonra yuzunu cevirdi yorgunum dedi. Pfff cok zor durumlar bizde.
arkadaş sen niye yapacağın hamleleri eşinle önce paylaşıyosun ki
sorun yok gibi davranıp teknik takibe geçmen lazım
neyse sonucu alıntılarsan sevinirim
hayırlısı olsun umarım gönlünden geçen olur

Eşiniz vodafonluysa eger onun telefonundan çaktırmadan şfre yazın 7000ne göndern türkcellysede 2222 ye snra girer bakarsnz sık konuştugu numaraları araştırırsınız içnz rahatlar.

Sz yurt dışında yaşıyormusunuz galiba orda nasıl oluyo bilemem allah yardımcınıZ olsunn

Back
X