Esimin gece telefonu caliyor...

Hangi operatorse online işlemlere girin bakın. Esinizin telefonundan şifre yoksa yada şifreyi biliyorsanız çok rahat online işlemler şifresini alıp internetten sadece o günün arama kaydını bulabilirsiniz.

Seni ikna etmiş ya onun için zaten çok pimpirikli olmak gerçekten iyi değil kendine zarar başkasına değil böyle seyleri uzatmayın gerçekten çok gereksiz görüyorum ben eğer Warsa bazen bilmemek iyi sonucunda affediceksen çekip gidemiceksen bilme daha iyi hem sen şimdi uzatsan nolcak eğer arayan kişi görüştüğü kişiyse sen bitek onun ekmeğine bal sürüceksin onun amacı zaten bu! Kendine gel bence birimi aradı sorma! arama msj atma sen arayıp küfürler etsem kaç yazar teli kapatınca oh Can'ıma değsin Nasıl keyiflerini kaçırdım demicek mi dicek! Ki öyle bişey Warsa

Bence bırakın artık kurcalayıp hayatı zindan etmeyin kendinize. Benim de böyle kendi kendime saçma sapan yorumlar yapıp sonra da hiç aklıma gelmeyecek şeyler yaşadığım ve utandığım oluyor. Net olan birşey var, gerçekten bir halt karistirdiysa bosanmayi göze alabilecek misiniz?? Içinize sinmiyorsa da dua edip Allah'a sığınin ve ona havale edin. Allah en kısa zamanda içinizi ferahlatsin.

Walla hiç germe kendini Ada'm senin mi senin ewe geldi mi geldi eee da ne böyle giderse sen Ada'mı ewden kaçırtacan benden söylemesi sonra iş gezilerinden gelmez Bırakın şu dırdırı daraltmayın adamları yahu ah ben bi alsam Ada'mı Warya kına yakcam siz elinizdekinin kıymetini bilmiyorsunuz ama unutma kör ölünce badem gözlü olurmuş

Bide Bişey dikkatimi çekti onca kişi eee peki napcan Warsa boşancan mı boşanamıcaksan irdeleme demeye getirmiş ki çoğu bi haltlar war demiş ama sen Cwp wermemişsin. Werdiğin tek cvp neden öyle dedin, yani ,eeeeeee Nasıl yanı. Sana bişey diyim mi senin beyninde tilkiler dans ediyo aklınla baş edemiyorsun kendine gel biraz iyi şeyler düşün pek tuhaf geldin bana

Seni ikna etmiş ya onun için zaten çok pimpirikli olmak gerçekten iyi değil kendine zarar başkasına değil böyle seyleri uzatmayın gerçekten çok gereksiz görüyorum ben eğer Warsa bazen bilmemek iyi sonucunda affediceksen çekip gidemiceksen bilme daha iyi hem sen şimdi uzatsan nolcak eğer arayan kişi görüştüğü kişiyse sen bitek onun ekmeğine bal sürüceksin onun amacı zaten bu! Kendine gel bence birimi aradı sorma! arama msj atma sen arayıp küfürler etsem kaç yazar teli kapatınca oh Can'ıma değsin Nasıl keyiflerini kaçırdım demicek mi dicek! Ki öyle bişey Warsa
Ya saçmalamayın bence.

Walla hiç germe kendini Ada'm senin mi senin ewe geldi mi geldi eee da ne böyle giderse sen Ada'mı ewden kaçırtacan benden söylemesi sonra iş gezilerinden gelmez Bırakın şu dırdırı daraltmayın adamları yahu ah ben bi alsam Ada'mı Warya kına yakcam siz elinizdekinin kıymetini bilmiyorsunuz ama unutma kör ölünce badem gözlü olurmuş
Yani bayağı bırak aldatsın,istediği naneyi yesin ama yeter ki eve gelsin,eve gelince benim nasıl olsa diyorsunuz.Sizin hiç mi kadınlık gururunuz yok ben anlamadım?

Bide Bişey dikkatimi çekti onca kişi eee peki napcan Warsa boşancan mı boşanamıcaksan irdeleme demeye getirmiş ki çoğu bi haltlar war demiş ama sen Cwp wermemişsin. Werdiğin tek cvp neden öyle dedin, yani ,eeeeeee Nasıl yanı. Sana bişey diyim mi senin beyninde tilkiler dans ediyo aklınla baş edemiyorsun kendine gel biraz iyi şeyler düşün pek tuhaf geldin bana
İyi şeyler düşün demektense buradaki birçok kadın gibi "gerçeklerle" yüzleşsin derim ben.Sonra boşanır boşanmaz,affeder affetmez.O bizi ilgilendirmez şu durumda,ama aptal yerine konmamalı.Kimse bir kadını aptal yerine koymamalı.

Ezik bayanlar yine işbaşında.. Aldatılmayı ya da kandırılmayı içine sindirebilecek olan,aman huzurum kaçmasın,adamı dirdirla bunaltmayayim sonra benden tamamen kaçar diye aptal yerine konmayı tercih eden ezik ruhlu bayanlar rüzgarı esiyor yine buralarda..Bir sırtını sivazlamadiklari kaldı valla koçum benim diye..

Konu sahibi,
Sonuna kadar öğrenmeye çalış olan biteni, bunalıyorsa da bunalsın bir zahmet..Eğer bir halt ettiyse bunalacak tabi hatta ecel terleri dökecek.Şayet yaptıysa;hem yanlış şeyler yapacak hem de rahatım kaçmasın diyecek, bu keyfi yaşatmamalısın eşine...Aptal yerine koydurtma kendini..

Bende sordum
Niye her yorum yazana neden? niye? nasıl? diye soruyosun ne dedikleri belli zaten dedim , cevap vermedi

Kizlar, bu gece esimin telefonu caldi. Esimde acmadi ve kapatti. Birkere daha olmustu. Sabah ise gitti ve telefon actim esime. Gece seni kim aradi dedim. Bilmiyorum dedi. Hatta o kisiye mesaj attim kimsin sen diye dedi esim. Cevapta geldi o kisiden. Sanada yollayayim dedi ve mesaji yolladi. Fakat esim gece uyuyamadi. Normalde uyur isi agir cunku. Sabahta telefonu kapatmis. Numarasini ver dedim yok vermem dedi sonra sildim dedi. Birdaha ararsa bakariz dedi. Bende kuskulandigimi soyledim..kavga ariyorsun dedi bugun gec gelecem hatta belki gecede gelmem dedi. Napiyim yaa? Bu olay iki kere oldu ve ne tevafukki iki kez gece araniyor yalnislikla.

İnşallah boşa çıkar düşünceleriniz bende kuşkulanırdım bu durumda
Yani eğer benim bir korkum yok şse veririm telefonu vermesemde önünde arar eşimi rahatlatırım.
2.seçenek sizin belki aramanzı huzursuz olmanızı istememiştir.Eşiniz hep işinden dolayı geç gelirmi eve yoksa arkadaş ortamına falan mı takılıyor ?

Sabah yollamis mesaji. Esimle son zamanlarda cok tartisiyoruz ve bu yuzden yatak iliskimiz de malesef azaldi.
tartışmalar,yatak ilişkisi her zaman tekdüze gitmez,inişli çıkışlı olabilri!benim sorduğum şey böyle tel gizleme,cebinde gezdirme,eve geç gelme,sık mesajlaşma,ne bilim işte şüphe uyandıracak başka haller?bu arada bir yerde okumuştum bunu kendini rahatlatman için yazmıyorum ,gerçekten merak ettiğim için;aldatan eş vicdan yapıp daha iyi davranırmış ,hediyeler falan acep ne kadar doğru?

Asil sen kimsin. Istedigimi gec saatte ararim. Sizi rahatsiz ettiysem ozur dilerim. Diye cevap gelmis.
arayan kişi katıksız cahilmiş ben bu mesajdan onu anladım 'asıl sen kimsin? -istediğimi yaparım!- istediğimi yaptım ama sen rahatsız oldunsa özür?!' :S
yerinizde olsam konuşma dökümanını çıkartırım numaların kime ait olduğunu tek tek araştırırım yoksa içim rahat etmez çünkü eşinizde pek şüpheli konuşmuş direkt savunmaya geçmiş
yoksa tesadüf diyip geçebilirdim.

ayrıca gece gece nerde kalacakmış eşiniz eve gelmeyecekmişte?

İnşallah boşa çıkar düşünceleriniz bende kuşkulanırdım bu durumda
Yani eğer benim bir korkum yok şse veririm telefonu vermesemde önünde arar eşimi rahatlatırım.
2.seçenek sizin belki aramanzı huzursuz olmanızı istememiştir.Eşiniz hep işinden dolayı geç gelirmi eve yoksa arkadaş ortamına falan mı takılıyor ?
Isinden dolayi gec gelir bazen. Takildigi arkadaslari yok.

Kizlar yine ben. Esimin kiminle gorusmeler yaptigina dair konusma dokumanini cikarttiracam. Bu is icin sifreyi para karsiligi birine kirdiracam. Burda turkiyedeki gibi degil. Insallah dua edin de ben yaniliyorumdur. Dun dedim eger aldatiyorsan hayatin mahvolur. O da dedi yapmak istedigini yarina birakma bos konusuyorsun. Sonra yuzunu cevirdi yorgunum dedi. Pfff cok zor durumlar bizde.

Back
X