Esimin gece telefonu caliyor...

Esilayagmur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
715
333
103
Kizlar, bu gece esimin telefonu caldi. Esimde acmadi ve kapatti. Birkere daha olmustu. Sabah ise gitti ve telefon actim esime. Gece seni kim aradi dedim. Bilmiyorum dedi. Hatta o kisiye mesaj attim kimsin sen diye dedi esim. Cevapta geldi o kisiden. Sanada yollayayim dedi ve mesaji yolladi. Fakat esim gece uyuyamadi. Normalde uyur isi agir cunku. Sabahta telefonu kapatmis. Numarasini ver dedim yok vermem dedi sonra sildim dedi. Birdaha ararsa bakariz dedi. Bende kuskulandigimi soyledim..kavga ariyorsun dedi bugun gec gelecem hatta belki gecede gelmem dedi. Napiyim yaa? Bu olay iki kere oldu ve ne tevafukki iki kez gece araniyor yalnislikla.

Ya günahını almak istemiyorum ama sanki eşiniz bir şeyler karıştırmış gibi takipte kalın normal davranın boş bulduğunuz bir an netten kimlerle görüşmüş onlara bakın .Dökümanlarını falan görebiliyorsunuz en azından aklınızda ki soru işareti kalkmiş olur. (Yalnız bu suç olabilir)

Allah Allah!
Bir yanlış numara muhabbeti amma büyümüş he?

Ya günahını almak istemiyorum ama sanki eşiniz bir şeyler karıştırmış gibi takipte kalın normal davranın boş bulduğunuz bir an netten kimlerle görüşmüş onlara bakın .Dökümanlarını falan görebiliyorsunuz en azından aklınızda ki soru işareti kalkmiş olur. (Yalnız bu suç olabilir)
Mesela ne karistirmis olabilir

Eşinin konuşmaları tuhaf
Normalde gece telefon çaldı diye birşey çıkarma hemen derdim ama eşin adete bişeyler kaçırıyo gibi
Biri beni arıyo diye ben telefon kapatmam mesela.. Bi suçum mu var ki kapatayım
No yok sildim diye kem küm de etmem
Evet bende kuskulandim. Ne yapayim sizce simdi..aklim durdu su an.

Asil sen kimsin. Istedigimi gec saatte ararim. Sizi rahatsiz ettiysem ozur dilerim. Diye cevap gelmis.
Nerden baksan tutarsizlik nerden baksan ahmakca. Önce bir asıl sen kimsin diye cikisiyor sonra çark edip Özür diliyor. Gelen cevap da bir garip. Ben suphelendim bu işten.

Akşam geç gelirim belki gece bile gelmem demesi de çok tuhaf bence
Her tartışmanız da böyle mi yapar yoksa suç mu bastırıyo sence

Napiyim yaa? Bu olay iki kere oldu ve ne tevafukki iki kez gece araniyor yalnislikla.

Daha önceki konunda da evden bi prezervatif kayboldu demişsin?
Yürümüş gitmiş mi o da?

Bi dolap var. Tahminim tek gecelik bi şeyler yaşandı, diğer kadın devamı gelsin diye uğraşıyor.

Umut ediyorum böyle değildir de yani. Sanki böyle :/

Asil sen kimsin. Istedigimi gec saatte ararim. Sizi rahatsiz ettiysem ozur dilerim. Diye cevap gelmis.
arayanda amma dengesizmiş. Önce atarlanmış sonra özür dilemiş. Ciddiye almayın bence. Eğer şüphelenmenizi gerektirecek başka şeyler yoksa takılmayın buna. Tesadüftür.

Back
X