Esimin gece telefonu caliyor...

gece eşinin yanında arayan bir kör aşığamı denk geldi yani,eğer öyle kurguluyorsan, eşini en iyi sen tanırsın, bu sorunun cevabı sende varmıydı son zamanlarda garip halleri?
Sabah yollamis mesaji. Esimle son zamanlarda cok tartisiyoruz ve bu yuzden yatak iliskimiz de malesef azaldi.

Insallah telefon ciktisinda bulurum numarayi. Ama bu sure zarfinda ona nasil davranmaliyim bilemiyorum. Akil verin ne olur

şahsi fikrim kesinlikle sizi aldattığı yönünde her zaman ki gibi iki yolunuz var böyle birşey varsa ya da yoksa diye ki yoksa kısmını atın çünkü kimse gece yarısı arandı eşi merak etti diye eşini huzursuz etmz sildim ettim demez bişey yoksa verir o numarayı basit yalanlar bunlar ha aldattıysa zaten patlar yakın zamanda önemli olan sizin bu durumdas ne yapacağınız. şimdiden kendinizi germeyin

Gece vakti uyku sersemi insan hayırdır der açar o an açmamak gelmez insanın aklına.Malesef bu 2. kadınların ayak oyunları karısının kulağına kar suyu kaçırmak.Kendisini hissettirme çabaları.Ama eğer bunun cevabını veremeyeceksen çaren yoksa hiç umursama peşine düşüp sinirini bozma yüzgöz olma.İnşallah öyle birşey yoktur

Ya canm sakin uzulme de arkadslar soylemis zaten ilk sayfada bncede esinin yaptigi normal bir davranis degil bi halt derken aldatmaya getrmisler bnce olayi yorum yapanlar

Beni de öyle gece biri aramıştı ertesi gün aradım

Sonra adam sürekli aradı beni sen beni aradın dedi

Var öyle cins tipler yani

Eşime şu adamı ara dedim bana ne dedi

Git şikayet et dedi

Bu gibi durumlarda çok sakin ve soğukkanlı olmak gerekiyor..her ihtimali düşünerek davranın. Belkide günahını aliyoruzdur durun bakalım.

Kii bncede o halti yiyor .. Ama insallah dogru soyluyordur yuvan yikilmaz sen yinede tam emin olmadan suclama haksz duruma dusme bir daha bosu bosuna .. Bnim basima gelse boyle birsey gce telefonum calsa bn korkarim acarim birine bsey mi oldu kotu haber mi acaba diye hem kapatiyor hemde numarayi siliyor sen bunu arastr bnce bir de keske gce numarayi alsaydin canim

Beni de bir keresinde bilmediğim bir numara aramıştı. Eşim de yanımdaydı, açtık kimsin diye, adımı söyledi, ....değil mi dedi, evet siz kimsiniz dedim, telefonu bana facebooktan verdin dedi. Tabi ben şok oldum !! Eşim de, sen facebooktan numara vermezsin, git şikayet et dedi. Ben de savcılığa şikayet ettim. Mahkemede çözüldü, olaydan önce bir telefon bayisinde numara taşıma işlemi yapmıştık, orda çalışan çakallardan biriymiş, formlardan rastgele kız numaraları alıp arıyormuş. :)

Diyeceğim o ki; eğer masumsa, telefonu saat kaç olursa olsun açardı, çok rahatsızsa o saatte aranmaktan, ertesi gün senin yanında arayıp konuşurdu. Bilmediğim bir numara gece ararsa korkuyla açarım, yakınlarıma birşey mi oldu acaba diye. Bence eşiniz numaranın kime ait olduğunu biliyordu ve o yüzden açmadı. Numara silmek suç kapatmak gibi geldi bana. (genelde galeyana getiren yorum yapmamaya çalışırım ama bu olayda biraz tuhaflıklar var gibi geldi bana).

Hakkınızda hayırlısı olsun...Umarım yanılıyoruzdur.

Bence sessiz kal ve gözlemle. Benim sevgilime de evli bi kadın musallat olmuştu bi dönem çıplak fotoğraf atıyordu ama sevgilim bana ekran görüntülerini attı hep kadını engelledi. Bilemeyiz belki de ona musallat olan bi kadin vardır canını sikmamak için kendince yöntem ariyordur. Sakladığı bişey olsa telefonunun sesini kisar bence.

Yanlis oldu kusura bakmayin gibilerinden bir mesaj gelse ve esin oyle sacma davranmamis olsa abartiyorsun derdim ama gelen cevap çok saçma öncesinde baska konuşmalar var gibi...

Mesela ben yanlışlıkla birisini arasam ve bana öyle bir mesaj gelse aradigim kişinin adını yazar yanlış olduysa ozur diledigimi soylerdim ,sanki eşinle bir flortlesmesi olmuş ve esin hesap sormuş gibi ,aklı başında kimse o şekilde cevap yazmaz ve eşinin bir korkusu olmasa sana numarayı direkt verirdi .Numarayı silmisse gelen mesajı nasil gönderdi isimsiz numaradan gelmediya bu mesaj...

eğer hakkında gelecekseniz ya da boşanacaksanız bu işin peşine düşün. ağlayıp sızlayıp trip atıp, yinede kocam kocam diyeceksen hiç uğraşma kendini üzmeye değmez.

Back
X