• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Gelip Bana Karışması

konu sahibini kışkırta kışkırta saçmalatmışlar, üstüne de banlatıp rahat etmişler. aferin.

zaten yazan kişi sinirli belli. demek istediği de "ev hanımları aç kalsın her şeyi ben yicem" demek değildi. sahiden bunu görmemek için kör olmak lazım. belli ki kocası sürekli onu yapma bunu az ye diye darlayan biri. hatta adamın ailesi de. e böyle olunca haliyle o da "ben sabahın köründe niye elin işini yapmaya gidiyorum" diye düşünmüş. bunları yazmaya çalışmış. ama konu öyle acayip algılanmış, öyle acayip yerlere gelmiş ki, yasak elma dizisinden beter bir entrika izlemiş kadar oldum 18 sayfada. valla pes KK hanımları. sahiden pes.

suyun parayla alakası yok.(eşin o bilinçde değil gerçi ama)akrabımız geldi bır gun bize.
makınaya bulaşık atıyor.su şakır şakır akıyor,aheste aheste makınaya yerleştırıyor bulaşıkları.hemen gttım kapadım.bakakaldı.mumkun olduğunca tasarruflu olalım. neyse

eşin kendisinden kıssın madem ki yiyeceği içeceği.

Kardeşlerinin ne yediğinden size ne.. illa araya sokuşturcanız şu kayın tarafını. Adam israf olmasın diye hassas düşünüyordur belki cimriliktenmiş gibi gelmedi bana, sadece tarzı yanlış.

Eşiniz gerçekten cimri mi yoksa cinleri mi tepesindeydi. Salatadan kısmak da ne bileyim, 10 sene salatadan kıssa nolacak ev mi alacak..
Ah biz kadınlar, zorla kendimizi suçlu konuma düşürürüz. Nereden kattınız sabah sabah görümceyi, rüyanızda mı gördünüz

Bence ortada abartılacak bir durum yok. Ama siz sürekli böyle şeyler yaşıyorsanız tabi cimri olduğuna eminseniz sıkıntı tabi. Bizde de eşim bazen der mesela salatalık domates doğrama yiyemeyiz kalır diye abartmam bu kadar art niyet aramam. Ama dediğim gibi cimri potansiyeli varsa haklısınız

Yıyecegınıze karışması hoş deil.Sizinde kız kardeşlerını ve sürekli çalışıorum demenız hoş olmamış.Kombıyı kısması bu donemde daha buyuk masraf bence .Bı hasta olsanız allah korusun.Zaten hastanelere gıdılmıyo

Ben cimrilikten hiç hoşlanmam. Yapım böyle. O yüzden eşinizi hatalı buldum. Ayrıca hava soğuk. İmkanınız varsa kombiyi yakın tabi. Bağışıklık sistemimiz için üşütmemeniz lazım. Salgın var.
ayrıca kahvaltıda yemeyin diye kaldırması çok fena .
bem kendim cimriliği sevmiyorum. O yüzden bu konuda tarafsız düşünemeyeceğim. Size çok fazla gaz vermeyim. Siz diğer hanımların yorumlarını da okuyun. Onlar daha objektif cevap verirler.

Merhabalar tekrar, az önce eşime çok darıldım o da bana darıldı karşılıklı. Sizce bunda ben mi hatalıyım söyler misiniz?
Kahvaltıyı bazen o hazırlıyor bazen ben. Bugün ben kalktım patates kızartması yaptım çayı demledim sucuk üstü kaşar yaptım sıradan kahvaltı yiyecekleri yani. Gece de kombiyi kapatmış dondum zaten ona sinirim bozulmuştu.
Tezgaha 1 salatalık bir domates çıkarmıştım. Geldi kaynana gibi hepsini yiyemeyiz diyerek geri koydu ben de sen ne karışıyorsun ben hazırlıyorum belki ben yicem yaptığın terbiyesizlik dedim kız kardeşlerin her sabah neler yiyor dedim hem çalışıyorum hem bana mı çok görüyorsun dedim kızdım o da salona gitti kahvaltı yapmadı şimdi de bana küstü.
Ben mutfaktayken gelip musluğu kapat bilmem ne diye beni eleştirmesi sinirimi bozuyor. Zaten çalışıyorum fazlasıyla kazanıyorum 3 5 kuruşluk yaptığı cimrilikler sinirimi bozuyor ne diyorsunuz
Kız kardesleri ne sokustırdun araya bacım💆🏻‍♀️
Ay yeme icmeye de karısan adam zor
Allah kolaylık versin.
Pinti adam en zoru,anlıyorum seni cok iyi.

Konu sahibi niye banlandı?
Ne güzel savunuyordu kendini.
Çalışıyorum ben tamam mı?
Çalışıyorum.
Taamm 6000 te-le kazanıyorum.
Kahvaltıda sucuk üstü kaşarı,
patatesli omleti yerim,
üzerine domates de yerim salatalık da.
Bunun için çalışıyorum.
Duyduk duymadık demeyin ben çalışıyorum...

Şu sıkıntılı günlerde bu konu iyi gidiyordu,
geri gelirse lütfen kışkırtmayalım konu sahibini.

Adamın yaptığı saçma da sen neden hemen yükseldin bu yaptığın terbiyesizlik diye biraz fazla olmamış mı. Ayrıca kardeşlerinden size ne.

konu sahibini kışkırta kışkırta saçmalatmışlar, üstüne de banlatıp rahat etmişler. aferin.

zaten yazan kişi sinirli belli. demek istediği de "ev hanımları aç kalsın her şeyi ben yicem" demek değildi. sahiden bunu görmemek için kör olmak lazım. belli ki kocası sürekli onu yapma bunu az ye diye darlayan biri. hatta adamın ailesi de. e böyle olunca haliyle o da "ben sabahın köründe niye elin işini yapmaya gidiyorum" diye düşünmüş. bunları yazmaya çalışmış. ama konu öyle acayip algılanmış, öyle acayip yerlere gelmiş ki, yasak elma dizisinden beter bir entrika izlemiş kadar oldum 18 sayfada. valla pes KK hanımları. sahiden pes.
Çok doğru söylemişsiniz.Gerçekten inanamadım.Kadın kazanıyorum para getiriyorum 3 lokma yediğimde sayılmasın demiş.Kadın ev geçindirmek zorunda değil demiş ki ne kadar buna katılmasamda yanlış hatırlamıyorsam hukuktada böyle.Niye bu kadar linç etmişler anlamadım.

Yorumlara şok oldum. Konu sahibini eşi zaten kırmış burda paramparça etmişler. Zaten kırıldığı için buraya konu açtı muhtemelen yoksa eşine Sanane deyip rahatına bakardı.bu kadar acımasız yorumlara hayret ediyorum
Neyse bu kombi olayı bizdede sıkıntı canım.. eşimin yazı kışı yoktur, bende kansızlık var afedersin osu...tan burnum akar öyle lanet Bi bünyem var.birde evde olunca hareketsiz olunca extra üşünüyor. 2 aydır bu kombi olayı var bizdede yok sıcak oldu yok vırt yok zırt.bi huzur vermedi
Kahvaltı olayındada tam tersi.. O da sizin GB aynı anda patates kızartr, menemen yapar yeşillik doğrar, varsa salam sucuk sosis ne varsa çıkarır, bende tam tersi sade kahvaltı yaparım. Ama daha geçen hafta çok sevmememe rağmen geç saatte kolayıma geldi sucuk kızarttım ekmek arası. Mutfağa geldi yuh sucuğun yarısını yemişsin dedi😁
Eşimin böyle huyları vardır gıcık olurum. Market alışverişinden kısmaz çok pisboğazdır (tatlısı meyvesi içeceği eksik olmaz) ama arada böyle terbiyesizlikler yapar mesela ayda yılda bir dışarıda yemek yense hemen masrafın konusu olur gıcık olurum.Eskiden kavga edip üzülüp büyütüyodum şimdi sadece soğuyup uzaklaşıyorum çünkü değişmeyecekler malesef

Bende ramazandan önce kahvaltı hazırlarken domates ve salatalık çıkardım 5 domates 4 salatalık eşim bunlar fazla dedi birazını dolaba koydu açlıktan abartmışım 🤣 dedim ki sen yemeye bilirsin benim günlük beslenme kaynağım domates ve salatalık yada çorba.
Dedimki Eşime bak Rabbim: Ey kulum dünyada domates var demiş Bende Gelmişim dünyaya Domates için burdayım, domates olmasa senin eşin olamazdım dedim güldü ve hepsini doğra dedi... 👍 Eften püften şeyler için kırmayın birbirinizi...

Back
X