Eşimin GENİŞ CEVRESI

isimbulamadim34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2023
40
-13
1
34
Merhaba arkadaşlar
Sorunumu özetle anlatmaya çalışacağım
Eşimle 1 bucuk sene önce evlendim.
Benim 2. Eşimin ilk evliliği. Eşim 53 yaşında ben 32. Bir çocuğum var. Sorunum eşimin aşırı derece akrabalarına ve arkadaşlarına düşkünlüğü. Benim onun üzerinde hiçbir etkim yok. 1 bucuk yıldır bu devam ediyor. Nisanlilik dönemimizde sadece benden ibaret olan hayatı şimdi tam tersine döndü. Bu durum beni çok üzüyor. Bu kadar erken mi diye bilirsiniz. Evet bu kadar erken yoruldum çünkü ilk evliligim boşanma ve baba evi sürecim çok kötüydü. Bu evliliğimi büyük umutla yaptım. Eşimi seviyorum ama dışarı yönelmesi beni çok mutsuz ediyor. Konuştuğumda takıntılı olduğumu ve kafamda kurdugumu söylüyor devamlı. Ne yapabilirim yorumlarınıza ihtiyacım var

Adam yetişkin ömrünün yarisindan fazlasini aile kurmadan gecirmiş. Ben boyle adamlarin kolay kolay adapte olabilecegini dusunmuyorum, istisnalar her zaman olabilir genel dusuncem bu. Etrafina duskun olmasi normal.

Bi de gencligini birlikte gecirmek, birlikte yaş alip, biseyleri birlikte başarmak ilişkiye çok şey katiyor diye dusunuyorum.
Yasini basini aldiktan sonra ilerisi için genc kadin evlenip oturan erkek ayni şekilde baglanmaz bana göre.

Babaniz yasinda adam su yasina kadar evlenmemisse bir sıkıntısı vardir. İkinci evliliginiz, cocugunuz da var neden bu dede?
Yıllar önce nişanlanmış çok sevmiş. Ayrılmışlar. Sonra evlenmeyi düşünmemiş. Evlilik hikayemiz kötü değil başlarda çok iyiydi

Yani adamın artık karakteri, rutini herşeyi oturmuştur. Bu adamdan değişim beklemek çok mantıksız. Evlenmiş olsa çocuğunuz torunu yaşında olurdu muhtemelen. Bilemiyorum.
Kaldı ki 53 yıldır evlenmemis biri bir anda ev erkeği olacak değil 10 yıl sonrasını düşündüğünden evlenmiştir. Hastalık yalnızlık falan.
Ne bilim

21 yaş farkı. evlilik için korkunç bir yaş bence. amca zengin mi bari. yani öyleyse bi nebze hak vericem çocuğunuz ve kendinizi garanti altına almak için yaptınız dicem başka türlü yok yani mantıklı tarafı
bi de başlıkta geniş i büyük harfle yazınca başka şeyler düşündüm😁

20 yaş küçük kadın "almak" için hevesli olmayan erkek mi var ablacım?

eşinizin kendi işi mi?
ticaret filan mı yapıyor?
hele bir de öyleyse o çevreden hiç kopamaz
Eşimin kendi işi sadece tadında yapmasını istiyorum. Evlendiğini idrak etmesini bekar gibi istediği saatte eve gelmeyeceğini bunuda arkadaşlarına izah etmesini gerektiğini ama anlatamadım. Arkadaşımdır diyor başka bisey demiyor. Bide oturaklı olmayan arkadaş çevresi var o yuzden

Back
X