Eşimin giyimime karışması

Zihniyet falan demeyelim lütfen hakeret etmeye çalışmayalım
Evet evli bir kadın cok açık giyiniyorsa bir derdi vardir
Bu arada lafim konuyu açan arkadaşa değil
Genel olarak görüşümü soyluyorum
Ne derdimiz olacak hanimefendi?
İsteyen istedigi gibi giyinir. Pis zihniyetinizi buraya akitmayin. Ayrica kadinlara nasil giyinecegini ogretmeye calisacaginiza erkeklerinize kadinlarin dekolte giymesiyle araniyor olmadigini ogretin! Yetistirdiginiz cocuklara,erkeklere,kizlara aciyorum. Kiziniz dekolte giyince "kizim araniyor musun?" mu diyeceksiniz!!

Merhaba
Belki tepki toplıycam ama evli bir bayanin elbise giymesini (özel bir gün disinsa) fazla doğru bulmuyorum. Çünkü evlilere bile asılan erkekler var. Maalesef durum böyle olunca biraz giyime ayar vermek gerekiyor.
Kapalı değiliz ama bizde de genelde herkes acıktır ama evli bayanın fazla abartili giyinmesi falan acaip karşılanır cevremde
Tabi gittiğiniz yere de baglidirne giyeceginiz
Şık bir bluz ve pantolon da giyebilirdiniz aslında.
Elbise giymenin neresi yanlis? Elbise deyince siz ne anliyorsunuz?

Ben kaciyorum cunku konuyu okudukca sinirlerim zipliyor...
Konu sahibi kufur saygisizliktir, buna izin vermeyin. Onun disinda bu yasa gelmissiniz nerede nasil giyineceginizi de elbet bilirsiniz, zira cocuk degilsiniz. Bu genelde sindirme politikasidir. Boyle boyle baslar. Etek boyundan, giyimden kusamdan. Giderek ozguveninizi yitirirsiniz. Bir de bakmissiniz hic fikri olmayan sadece "ben bilmem beyim bilir" diyen bir tope donusmussunuz. Esiniz de olsa kimsenin sizi sindirmesine, kisiliginizi yok etmesine izin verneyin cunku toparlanma sureci yillar aliyor. Siz onun esisiniz kolesi degil. Kisiliginize fikirlerinize saygi duymali, kufur etmemeli.

Neden yuh öncelikle bu laf size iade
Kusura bakmayın da yaşadığımız ortamda neler görüyoruz
Aşırı açıklık ve dekolte giyinen bir bayan evliyse dogru davranmıyordur
Bu fikrimin arkasindayim
Resmen aranır gibi bir tavır...üzgünüm benim ve çevremin düşüncesi bu

Banlanmışsın dönünce okursun.

Bak şekerim senin insan kılığına girmiş evcilleşmemiş beyin sen yanındayken bana ya da benim gibi kendini seven, istediği gibi giyinen, etrafı umursamayan kadınlara hayatında kadın görmemiş gibi bakıyor diye rahatsız oluyorsun anlıyorum ama bu bizim umurumuzda değil, bizim derdimiz değil. Sen tutacaksın kocanın dizginini salyalarını akıtırken anlaştık mı canikom?

Banlanıcam bu mesaj yüzünden muhtemelen ama değdi bence 😁

patolonun düğmesini açıp indirmek falan zaman alıyor elbise pratik hop kaldır eteği oldu bitti dolayısıyla sevişmeye hazır kadın anlıyor zaar :KK53:
başka ihtimal aklıma gelmedi..
Ya da ozel gunler haric giyme dedigine gore fistan mintan normal elbise falan degil de omuzlari acik, gogus dekolteli, yirtmacli falan anliyor sanirim. Kabe ziyaretinde bile kadinlarin giydigi elbise degil mi? Nasil bir zihniyete donusmusuz anlamadim. Biz ne ara boyle kotu kalpli olduk ya?

Merhaba
Belki tepki toplıycam ama evli bir bayanin elbise giymesini (özel bir gün disinsa) fazla doğru bulmuyorum. Çünkü evlilere bile asılan erkekler var. Maalesef durum böyle olunca biraz giyime ayar vermek gerekiyor.
Kapalı değiliz ama bizde de genelde herkes acıktır ama evli bayanın fazla abartili giyinmesi falan acaip karşılanır cevremde

evli veya bekar niye abaza hödüklere göre kendimizi kısıtlamamız gerekiyo ki? niye lafın onlara değil de istediğini kendini güzel hissettiği giymek isteyen hemcinslerine?????? elbise abartı bir kıyafet değildir allı pullu abiye değilse ki onu bile giyebilir canı isterse tamaaaamen kendi keyfinin bileceği iş.

Neden yuh öncelikle bu laf size iade
Kusura bakmayın da yaşadığımız ortamda neler görüyoruz
Aşırı açıklık ve dekolte giyinen bir bayan evliyse dogru davranmıyordur
Bu fikrimin arkasindayim
Resmen aranır gibi bir tavır...üzgünüm benim ve çevremin düşüncesi bu
Senin cevren dedigin 2019 arabistan cevresi mi?
Valla genel olarak kadinlarin aldatilmasina karsiyim ama siz bu kafayla cookkk aldatilirsiniz.
Siz ve sizin kafa yapinizdaki insanlar daima disaridaki guzel giyimli kadinlarin fiziklerine,guzelliklerine,yasamlarina agizlarini akitarak bakiyorlar. Ben bir kiskanclik sezdim,giymediginiz icin degil de giyemediginiz icin,esinizin de bu tur kadinlara agzini acarak bakip gozuyle yedigi icin bu kadar tepkilisiniz bence. Yoksa normal de bir kadin bir kadinin bu kadar dusmani olamaz. Uzuldum size,fazlasiyla kotu kalplisiniz bu dusuncenizle. Kiskanclik zor :D

Ekleme: onceki konulariniza baktim,ozguven eksikliginiz varmis. Bence bu konudaki bakis acisiniz ozguven eksikliginizden kaynaklaniyor. Kendinize guvenen bir kadin olsaydiniz kimseye "araniyor" yaftasi yapistirmazdiniz. Kendinize guvenmediginiz icin icten ice bu tur kadinlari kiskaniyorsunuz gibi geldi.

Son düzenleme:
Merhaba

Bekar olup elbise giyenler bütün erkekleri peşine takmak, tacize ugramak için mi giyiyor yani? Bu nasıl bişey ya?
Aksine bekarken neredeyse hiç elbise etek giymezdim oturduğum yerin de etkisi vardi tabi. Buna rağmen asılan, taciz eden olmuştu. Hatta yine pantolon +üzerimde uzunca kalın kabanimla bile otobüste oturduğum yerde tacize de uğramıştım. Şu kafadan bir çıkın artık, taciz kıyafetle ilgili birşey değil, bulunduğun yerdeki insanlarla ilgili.

Evlenip eşimin yaşadığı yere geldikten sonra bir sürü elbise aldım rahat rahat giyiyorum hiç tacize uğramadim.

Yine diyorum tacizine kıyafetle ilgisi yok. Bu kafayi bırakın artik. Siz giymiyorsaniz giymeyin belki rahat rahat giyinebileceginiz yerlerde oturmuyor olabilirsiniz, birşeyleri görmemiş olabilirsiniz ama böyle iğrenç genellemeler yapmayın.

Herkesin zihniyeti kendine
Bir kadın evliyken çok dekolte giyiyor bizde derdi ne derler üzgünüm
Görüşleriniz de size ait tabi
Bizimki de bize ait hiç de tecavüze davwtiye fln değil ayrıca
Son derece modern bir semtteyiz ama hala altını çiziyorum evli bir kadının aşırı dekolte giyinmesi acaip bir durum

Bekarlar nasilsa araniyor, onune gelenle takiliyor onlar ne yaparlarsa yapsin normal diyorsunuz yani?

Yazacak yorum bulamadim gercekten. Boyle bir sey ilk kez basima geliyor.

Herkesin zihniyeti kendine
Bir kadın evliyken çok dekolte giyiyor bizde derdi ne derler üzgünüm
Görüşleriniz de size ait tabi
Bizimki de bize ait hiç de tecavüze davwtiye fln değil ayrıca
Son derece modern bir semtteyiz ama hala altını çiziyorum evli bir kadının aşırı dekolte giyinmesi acaip bir durum

Banlanmaya geldim.

Milletin sinirleriyle oynayan leş düşünceni de al ve bu konudan çık bence. Zira hemcinsini bu kadar aşağılamak da düşünce özgürlüğü olmamalı.

1.5 yıllık.evliyim benim eşimde cok baskı yaptı. Kotun üstüne uzun giy. Uzun kollu giy. Balkona pijamayla çıkma. Balkona çıkmak icin elbise değiştiricem şaka gibi. Asla taviz vermedim kabullenmek zorunda kaldı ve artik asla karışmıyor kıyafetlerime. Sakın taviz verme bir kere verirsen kurtaramazsin

Back
X