• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin giyimime karışması

Ben bu konuda çok katı değilim. Eşler birbirlerinin giyim tarzı hakkında yorum yapabilir. Örneğin benim eşim bir apaçi gibi giyinmeye karar verip boynuna zincir takıp kaldırıma tünerse bu benim için sorundur. Bal gibi de yorum yaparım. Keza ben pazen bir etek giyip onun iş yemeğine katılsam o da yorum yapar. Nedense kadınlarımız mevzu mini yahut açık elbise olunca "eş karışamaz!" diye çemkirmeyi seçiyor. Lakin etraflıca düşününce eş karışabilir, yorum yapabilir.

Burada asıl mesele fikir belirtirken, rahatsızlığını dile getirirken kullandığı üslup "yapacaksın ben böyle istiyorum" diyorsa eş, ben o pazen eteği giyer kafama sakız yapıştırır giderim iş yemeğine. Ancak "hayatım nasıl giyineceğini sen zaten biliyorsun ama bence bu kıyafet o ortama uygun değil. Bu benim fikrim sen bilirsin" derse, durup bir düşünür insan. Siz bence kıyafetten önce eşinizin ettiği küfürleri bir düşünün. Asıl sıkıntı orada.

Benim eşim benim kıyafetim hakkında yorum yapabilir. Bu beni ezik, vasıfsız yapmaz. Yeri geliyor arkadaşıma da danışıyorum "sence bu üstümdeki o ortama uygun mudur nasıl olmuş" diye. Eş neden yorum yapmasın ki.

ne güzel ifade ettiniz.
Evlilik ortak bir hayat demektir. 'karışmak' var 'karışmak' var. (bakınız: üst paragraf)
Bende küfür kısmına takılmıştım.
Konuya bir cevap verecek olursam, yukardaki başarılı yoruma aynen katılıyorum.

Şahsen bende eşime sorarım, dolabın karşısında dikilirken, 'ben ne giyeyim' diye.
Ve gerçekten işe yarıyor bayanlar.
Çünkü evi toparla, çocuğu hazırla, kıyafeti maması, ütüsü filan derken, beynim duruyor
resmen o kafayla bir 'deli kızın çeyizi' kombiniyle çıkabilirim dışarıya. :KK51:

Eşlerimizden faydalanmayı öğrenmeliyiz.

Aslında böyle durumlarda hehe tamam sensin diyip çaktırmadan kendi istediğimizi yapmak en mantıklısı ama bunu da her erkek yemez işte :KK66:
Herkesin böyle konularda bir yöntemi olmalı bence ,yani onu sen bulmalısın canım. Ben eşimin yumuşak karnını buldum hep oradan yürüyorum mesela. Kuaföre gideceğim zaman bişey söyleyecek olsa hemen aaa bak sitedeki tüm kadınlar yeni boyatmışlar saçlarını şimdi arkamdan dip boyasını yaptıracak parası yok mu diyecekler , yada alışveriş yaparım bişey diyecek olur aaaa bak herkes neler aldı şimdi ben almasam x in karısının parası yok diyecekler, :KK66: Benimkinin zayıf noktası bu , sen de seninkinin zayıf noktasını bulup oradan yürü bence.
Teşekkür ederim, zayıf noktasını düşüneceğim, ben onu denediğim zaman biz herkes miyiz diyor

Ölçülü olmak kaydiyla bence esler birbirine bir yere kadar karisabilir. Ama kufur etme kismi hic normal gelmedi bana.

Sen isi bulmuşsun ben sana söyleyim bir yandan deli kaynana bir yandan kıskanç koca verme taviz dicem ama bu kadar da gerilim olmasin aranizda bir elbise orta yolu bulun :KK66: diz boyu da cok açık değil aslında elbise dar mıydı? Kiminin dar takıntısı var da..
Ya siz beni öldüreceksiniz 2niz C CiNNET NUR :) gerilmeyin kizlar cok sekersiniz :KK66:
Sanırım 2nizinde eşi doguluydu kizlar valla dogulu batılı isi değil de evlenince tuhaflasiyor bazısı en azindan eslerinizin dik durusu var. Benimki gibi bir gun sutyenimin belli oldugu bluze bisey demeyen,1 hafta sonra da ne bu çıkar bunu icin gözüküyor baska bise giy diyen kocaniz olsa dengeniz fena bozulurdu
Didem kapanmayla alakali birsey mi ima etti kendi yorumun mu bu?
Bu konularda sıkıntım yok benim Allahtan :P Kaynanam bu konularda tıngırdırıyor arada. Bende eşime tıngırdırıyorum

Açıksin ama hürmet, saygi tam gaz. Neyse ögrenmis olur kapali yada acık olmanin insan olduğunu değiştirmediğini. Hoş begenmese aylardır yanına çöreklenmezlerdi. Sizde durumlar hala aynı mi?
Eşimle ıyiyiz de kaynanam bende hala :) degisik ve absürt bir durum yok şimdilik

Benim için en büyük sorun istediği olmayınca küfür etmesi. Ne kadar aciz bir duruma düşürüyor kendini..
Kıyafet konusunda tavizler vermişsiniz. Bundan sonra tam gaz ilerleyin. O düşünsün bakalım sizi istiyor mu???

Merhaba
Belki tepki toplıycam ama evli bir bayanin elbise giymesini (özel bir gün disinsa) fazla doğru bulmuyorum. Çünkü evlilere bile asılan erkekler var. Maalesef durum böyle olunca biraz giyime ayar vermek gerekiyor.
Kapalı değiliz ama bizde de genelde herkes acıktır ama evli bayanın fazla abartili giyinmesi falan acaip karşılanır cevremde
Tabi gittiğiniz yere de baglidirne giyeceginiz
Şık bir bluz ve pantolon da giyebilirdiniz aslında.
erkekler bana asılacak diye kılık kıyafetime sınır koyamam. onlar terbiyesizlik yapmasın ben kadınım insanım önce beni insan olarak görsünler

Merhaba
Belki tepki toplıycam ama evli bir bayanin elbise giymesini (özel bir gün disinsa) fazla doğru bulmuyorum. Çünkü evlilere bile asılan erkekler var. Maalesef durum böyle olunca biraz giyime ayar vermek gerekiyor.
Kapalı değiliz ama bizde de genelde herkes acıktır ama evli bayanın fazla abartili giyinmesi falan acaip karşılanır cevremde
Allahım neler duyacağız dahaa:110:
İslerinde napcaz?Kalem etek,stiletto zorunlu gibi bisey,
Ne allaka evli insan elbise giymesin.
Sacmalamıssınz.

ben giyiyorum evlenmeden önce de evlendikten sonra da. giyerim de. eşim karışır ben izin verirsem ama izin vermiyorum. ayrıca çok saçma yorumlar okuyorum burada. yok evli kadınlar giymesin vs diye. erkekler evli kadına bakmasın diyelim bence.

Merhaba
korkunç bir zihniyet.tecavüzü haklı çıkartır bu zihniyet.sen kızını baskılamayacaksın oğluna tecavüz etmemeyi öğreteceksin diye bir laf vardır duydunuz mu bilmem.ama duyun.allah korusun bu zihniyetle çocuk yetiştirmeye kalkarsınız falan.

Bence o bluzu ilk giymende farketmedi ikincide dikkatli bakınca gözleri açıldı birden adamın :KK66:
Kiz yoook hani sifon gomlek tarzi bluzlar var ya boyun kismi kurdelali beyazz renk,icine siyah sutyen giydim ve sordum dedi ki tamam giy boyle. Yemege cikiyorduk ama kiskancliktan catladi basak burcu gizliyor duygularini ;) sonra baska gun tshort giydim su yeşili belli etti oda bu ne cikar bunu dedi uzerine hirka giy dior serseri ;)

Kiz yoook hani sifon gomlek tarzi bluzlar var ya boyun kismi kurdelali beyazz renk,icine siyah sutyen giydim ve sordum dedi ki tamam giy boyle. Yemege cikiyorduk ama kiskancliktan catladi basak burcu gizliyor duygularini :KK66: sonra baska gun tshort giydim su yeşili belli etti oda bu ne cikar bunu dedi uzerine hirka giy dior serseri :KK66:
Kocana birdenbire bir aydınlanma gelmiş canım demek ki ;) Benimki karışmıyor Allahtan bari o konuda rahatım .

Merhaba
kesinlikle katiliyorum acik giyinmeyi kendine bakim zannediyo kocasi demekki o arkadasini ne oldugunu biliyor seviyor kiskaniyor küfür konusu baska tabi

Back
X