- Konu Sahibi gxoxxgxebakan
-
afedersınız ama bısıyı anlıyamadım ben babamın dahı hesabıyla ılgılı sube vs bılgısını alamıyom bankadan sıze nasıl olurda bu sube degıl denılıyo?..
kaldıkı bı ad ve soyad ıle..
ozaman herkes bırbırının adına hangı subede hesabı var ogrenebılır..
iyide siz evli degilmisiniz, yani evli ciftler arasinda senin paran benim param senin evin benim evim olmazki,bi tuhaflik var bu istefisfisfis
birde ben kafama göre bi bankaya gitmedim.mailine durmadan bu bankadan bilgilendirme mailleri geliyodu ben ondan hiçbirşeyimi gizlemedim gizli bi hesbım yok hadi bundan haberi olmasın diycem.kızım olmasa çoktan terketmişdim onu ama kızım için nasıl yapıcam ne yapıcam gözüme baka baka yalan söylüyo
Çok üzüldüm bu duruma; ve de çok şaşırdım....
Kırılmayın; ama anlattıklarınızdan yola çıkarak, eşinizin sizi soymaya çalıştığı gibi bir his uyandı içimde....Yine de temkinli davranmanızı ve soğukkanlı olmanızı öneririm...
Hemen boşanmayı aklınıza getirmeyin...
Ama bir daha, vekalet de vermeyin...
Evinizi ve arabanızı, asla satmayı düşünmeyin...
Bu işin peşini, sürebildiğiniz kadar sürün...
Benim tavsiyelerim, bunlar olabilir...
Allah yardımcınız olsun...
Bir kere güven yıkıldı mı; yerine inşa etmesi çok zor oluyor....
Selametle...
tuhflık var bende farkındayım arkadaşlar işin içinden çıkamadım. kadın olsa kendini garantiye almaya çalışıyo diycem ama bunu yapan bi erkek tamam benim eşim bencildir okey ama kızımız var benden neysede bide çocuğundan gizliyo çalşıp kazandığı parayı biz görmüyoruz zaten kaldıki ben hiçbir zaman sen in benim davsı yapmadım şimdi niye böyle gizli saklı işler yapıyo anlamadım ki çoğu kez bak karşıma çıksan ben şu bankada şu kadar para birktirdim al canım desen dedim ama adam inatla yok öyle bişey diyor neden neden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?