Eşimin gorumcemi heryere taşıması

klasik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
187
21
118
Kızlar benim bi görümcem var bunların arabası yok her işi düştünde eşimi arıyor beni şuraya götür buraya götür cocuğu hastalanıyo yine eşimi arıyor sanki çocuk eşimin kendi eşi götürmesi gerekmeZmi baslarda hoş gördüm kardeşi götürsün Nevarki diye ama süreklilik kazanınca ister istemez gözüme Batı'yo bide sizin değişik fikirlerinize ihtiyacım var ben yanlışmı düşünüyorum?

Kendi arabaları oldugu halde mi esinin goturmesini istiyor?

İki kardeşin kendi arasında bileceği is bu senin karisman doğru olmaz.

Hem insanlar yeri geliyor kirk kat yabancıya iyilik ediyor. Esiniz oz kardeşine ve yeğenine iyilik etmiş ne var bunda? Hadi keyfe keder gezmeye tozmaya goturtuyor olsa neyse hastalıktan bahsediyoruz.

Sizin çocuğunuz yok sanırım karda kışta hasta çocuğun belki de otobüslerle hastaneye gitmesini isteyecek kadar merhametsiz olduğunuza göre...

Seni ilgilendiren bi durum göremedim sonuçta araba kardeşinin.

Valla genelde gelinleri haklı bulurum olmasalar bile bi şekilde haklı çıkarmaya çalışırım ama size pes diyorum sadece.Kalbinizi bu kadar karartmayın iyi kalp hepimize lazım.

Hastahane dışında keyfiye şuraya götür diyorsa kibarca reddetsin eşiniz.

Hastalık söz konusu, e bir de yakınsa evleriniz götürsün ne olacak ki?

Görümceniz gün gün gezen bir kadınsa ve sürekli kocanıza getir götür yaptırıyorsa haklısınız, diğer türlü hak veremedim

İki kardeşin kendi arasında bileceği is bu senin karisman doğru olmaz.

Hem insanlar yeri geliyor kirk kat yabancıya iyilik ediyor. Esiniz oz kardeşine ve yeğenine iyilik etmiş ne var bunda? Hadi keyfe keder gezmeye tozmaya goturtuyor olsa neyse hastalıktan bahsediyoruz.

Sizin çocuğunuz yok sanırım karda kışta hasta çocuğun belki de otobüslerle hastaneye gitmesini isteyecek kadar merhametsiz olduğunuza göre...
Cocuğum var canım ama ben çocumu götürcem zaman bile eşime demiyorum işinden olur sürekli izin alırsa diye

Hastahane dışında keyfiye şuraya götür diyorsa kibarca reddetsin eşiniz.

Belki eşinin bir derdi yok kardeşini bir yerlere götürmekle. Ki muhtemelen yok sesini çıkarmayıp götürdüğüne göre. Yoksa reddetmeyi düşünebilir koca adam sanıyorum.

Sağlık söz konusu olunca ,arabaları da yokmuş, eşinden istemesi normal de diğer durumlarda çok haklisin.esin onun şoförü mu,heryere onu taşımak zorunda değil

valla artık erkek kardesi bekar degil geciniz bunları sizin görümceniz eltiniz kaynınız ne olursa olsun zırt pırt arabanızı alsa acaba ne derdiniz kardesse kardes artık evli bi adam ve karısına karsı sorumlulugu var öyle kafasına göre kardesini yegenini tasıyamaz sen susarsan daha cok yanarsın bu zamana kadar belli etmen lazımdı

Back
X