- Konu Sahibi intelligent
sevgisinden eminim ama içine kapanık bildiğin odun :) ben romantizm bekliyorum ama yok çevremin hep söylediği sen eşine göre çok güzelsin diyolar ona da arkadaşları söylüyormuş ,eşim biraz yaşlı ondan komplex mi yapıo diorm hiç yüzüne vurmam aksini yaparım ki ezik hissetmesin , hep zilli kızlarla takılmış tahminime göre, çok açık bayan görünce baya baya bakar yani bildiğin hoş ben bile bakıorm kadın olduğum halde ama , ben dışarda çok bakımlıyımdır ama kıyafetlerimi ölçülü giymeye çalışırım teşhirciliği onaylamıyorum o yüzden, bi gün eşimle mağazada geziyoduk şöyle bi mini alıyımda giy bari evde bende bakıyım felan dedi sevineyim mi üzüleyimmi bilemedim , dedim zaten herşeyi görüosn biliosn :) yok işte bu mini ayrı dio , kafam karıştı acaba potansiyel çapkınmı ???? aklı onlarda da kendini zormu tutuyor ? yada beni de öyle mi görmek istiyor ?anlamadım ?????
birde kahveci zilli bi kız vardı her erkekle 40 saat muhabbet ediyor sırnaşıo felan kahve almaya göndermiştim kızda sanki buna bakıodu felan, gelince dedim kibi yandan da sana bakıodu heralde dedim ne tepki vercek die kalkana kadar bi yandan öle kızı takip etti gözleriyle kızda çok çirkin zayıf kambur bişy ama ZİLLİ işte , ben hiç bişy anlamadım bu adam benden de mi sıyrık zilli bişy olmamı istiyo napıo? hep dışarı mı özeniyor yada eski hayatını mı özlüo ? bu kadar sadık ve namuslu olmam ve bunu da kendisinin çok iyi bilmesi kendini garantide hissettirip te bi yerlerinimi kaldırdım ukalalıktan acaba diye düşündüm ???? kafam çok karıştı bu nası bi eş istiyo kendimi biraz çekmeli miyim acaba ?????
tecrübesi ve tavsiyesi olanlar , bunları çoktan aşmış çözmüş olanların bi fikir verirmisiniz ????
birde kahveci zilli bi kız vardı her erkekle 40 saat muhabbet ediyor sırnaşıo felan kahve almaya göndermiştim kızda sanki buna bakıodu felan, gelince dedim kibi yandan da sana bakıodu heralde dedim ne tepki vercek die kalkana kadar bi yandan öle kızı takip etti gözleriyle kızda çok çirkin zayıf kambur bişy ama ZİLLİ işte , ben hiç bişy anlamadım bu adam benden de mi sıyrık zilli bişy olmamı istiyo napıo? hep dışarı mı özeniyor yada eski hayatını mı özlüo ? bu kadar sadık ve namuslu olmam ve bunu da kendisinin çok iyi bilmesi kendini garantide hissettirip te bi yerlerinimi kaldırdım ukalalıktan acaba diye düşündüm ???? kafam çok karıştı bu nası bi eş istiyo kendimi biraz çekmeli miyim acaba ?????
tecrübesi ve tavsiyesi olanlar , bunları çoktan aşmış çözmüş olanların bi fikir verirmisiniz ????