Eşimin gözü dışarda mı ????? çapkın mı???? Siz nasıl anlıyorsuz ???

intelligent

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
930
16
68
Gaziantep
sevgisinden eminim ama içine kapanık bildiğin odun :) ben romantizm bekliyorum ama yok çevremin hep söylediği sen eşine göre çok güzelsin diyolar ona da arkadaşları söylüyormuş ,eşim biraz yaşlı ondan komplex mi yapıo diorm hiç yüzüne vurmam aksini yaparım ki ezik hissetmesin , hep zilli kızlarla takılmış tahminime göre, çok açık bayan görünce baya baya bakar yani bildiğin hoş ben bile bakıorm kadın olduğum halde ama , ben dışarda çok bakımlıyımdır ama kıyafetlerimi ölçülü giymeye çalışırım teşhirciliği onaylamıyorum o yüzden, bi gün eşimle mağazada geziyoduk şöyle bi mini alıyımda giy bari evde bende bakıyım felan dedi sevineyim mi üzüleyimmi bilemedim , dedim zaten herşeyi görüosn biliosn :) yok işte bu mini ayrı dio , kafam karıştı acaba potansiyel çapkınmı ???? aklı onlarda da kendini zormu tutuyor ? yada beni de öyle mi görmek istiyor ?anlamadım ?????

birde kahveci zilli bi kız vardı her erkekle 40 saat muhabbet ediyor sırnaşıo felan kahve almaya göndermiştim kızda sanki buna bakıodu felan, gelince dedim kibi yandan da sana bakıodu heralde dedim ne tepki vercek die kalkana kadar bi yandan öle kızı takip etti gözleriyle kızda çok çirkin zayıf kambur bişy ama ZİLLİ işte , ben hiç bişy anlamadım bu adam benden de mi sıyrık zilli bişy olmamı istiyo napıo? hep dışarı mı özeniyor yada eski hayatını mı özlüo ? bu kadar sadık ve namuslu olmam ve bunu da kendisinin çok iyi bilmesi kendini garantide hissettirip te bi yerlerinimi kaldırdım ukalalıktan acaba diye düşündüm ???? kafam çok karıştı bu nası bi eş istiyo kendimi biraz çekmeli miyim acaba ?????

tecrübesi ve tavsiyesi olanlar , bunları çoktan aşmış çözmüş olanların bi fikir verirmisiniz ????

sevgisinden eminim ama içine kapanık bildiğin odun :) ben romantizm bekliyorum ama yok çevremin hep söylediği sen eşine göre çok güzelsin diyolar ona da arkadaşları söylüyormuş ,eşim biraz yaşlı ondan komplex mi yapıo diorm hiç yüzüne vurmam aksini yaparım ki ezik hissetmesin , hep zilli kızlarla takılmış tahminime göre, çok açık bayan görünce baya baya bakar yani bildiğin hoş ben bile bakıorm kadın olduğum halde ama , ben dışarda çok bakımlıyımdır ama kıyafetlerimi ölçülü giymeye çalışırım teşhirciliği onaylamıyorum o yüzden, bi gün eşimle mağazada geziyoduk şöyle bi mini alıyımda giy bari evde bende bakıyım felan dedi sevineyim mi üzüleyimmi bilemedim , dedim zaten herşeyi görüosn biliosn :) yok işte bu mini ayrı dio , kafam karıştı acaba potansiyel çapkınmı ???? aklı onlarda da kendini zormu tutuyor ? yada beni de öyle mi görmek istiyor ?anlamadım ?????

birde kahveci zilli bi kız vardı her erkekle 40 saat muhabbet ediyor sırnaşıo felan kahve almaya göndermiştim kızda sanki buna bakıodu felan, gelince dedim kibi yandan da sana bakıodu heralde dedim ne tepki vercek die kalkana kadar bi yandan öle kızı takip etti gözleriyle kızda çok çirkin zayıf kambur bişy ama ZİLLİ işte , ben hiç bişy anlamadım bu adam benden de mi sıyrık zilli bişy olmamı istiyo napıo? hep dışarı mı özeniyor yada eski hayatını mı özlüo ? bu kadar sadık ve namuslu olmam ve bunu da kendisinin çok iyi bilmesi kendini garantide hissettirip te bi yerlerinimi kaldırdım ukalalıktan acaba diye düşündüm ???? kafam çok karıştı bu nası bi eş istiyo kendimi biraz çekmeli miyim acaba ?????

tecrübesi ve tavsiyesi olanlar , bunları çoktan aşmış çözmüş olanların bi fikir verirmisiniz ????

Şu "zilli" kelimesini çözemedim ya neyse...
Eşiniz mini etekle sizi görmeyi istiyorsa bence biraz kulak vermelisiniz.
Adam zevklerini açıkça söylüyor,dürüst insandan korkmayın derim.

siz çok güzel,aklı başında,namuslu bir bayan olabilirsiniz.
ama sizin tabirinizle eşiniz evde ZİLLİ olmanızı istiyor.

Halk arasında zilli tabiri kullanılır ya o yüzden kullandım , sırnaşık hobba kızlardandı , herşeyi bel altına vurabilecek bakışları ve hareketleri olan kızları kastettim ,

ev içerisinde zaten giyiyorum ama sadece kendisi görüyor , komşunun tavuğu kaz görünür misali mi ne dir anlamadım dışarı olan bu dikkati yeni değil ama evlendiğimizden beri öyle, yani afedersiniz dışarıda aklı kalması için bi neden bırakmıyorum aslında , dışarıda gayet hanım ve agırbaşlıyım bakımlıyım kıyafetlerimi özenle de seçiyorum dışarda tunik altına tayt bile giymeme izin vermez fiziğimde gayet müsait

ama dışarda çarpık bacakta olsa , çirkin de olsa hafif meşrepli görünce dayanamıyor mu nedir döner döner bakar yada çaktırmadan bakmaya çalışır önce kızıyordum ama bıraktım yoruldum , anlamadığım şu ya gayet çapkın , ya eski hayatını özlüyor midesi temiz kaldırmıyor , yada komplex mi yapıyor ?????

Bu durumlar karşısında nası davranmam gerektiğini çözemedim fikirlerinizi alayım dedim ,,,, tarafsız mı düşünemiyorum acaba ????

zilli kelimesine neden bu kadar takıldınız anlamadım ?? her minili zilli değil ki , gayet fıstık gibi bayanlar da var dekoltesi olsun bacakları olsun herşeyiyle yakıştırıp giyen gayette yakışan ve karakteri oturmuş olan , onlar kendisini gayet belli ediyorlar apayrı bi yerdeler zaten onları kasdetmiyorum her minili değil yani , ben karakteri oturmamış arayış içerisinde olan bayanları kasdediyorum çarpıtılcak bişy yok yani

O zaman dışarıda da giyin.
Müsade etmese de giyin.
Açıkça dışarıdaki kadınlara baktığını farkettiğinizi de belirtin.
Bilmiyorum ya ben daha açıkça konuşmaktan/davranmaktan yanayım.
Neyden rahatsız oluyorsam söylerim.

bak sen anladın beni ;)

benim anlam veremediğim ben evde de dışarda da gayet bakımlıyım , dışarda diz hizasında elbise giymeme bile müsaade etmez sorun çıkartır ,tayt bile giydirmez, o şekilde balkona felan çıkma der vs, şirket yemeklerime gitmemi istemez giyinip kuşanıp gidiosun die , madem beni öyle görmek istiyosun neden en basit herşyimi bile kısıtlıyosun , bu çelişki ne , yada gayet begeniosan bu dışarı açlık ne ? yada kendini komplexe sokuyorda belli etmemek için aksini mi yapıyor acaba? çözemedim ben bunların akıllarındaki işleyiş şeklini , çelişkilerle dolular

bende direkt söylerim genelde , ve söyledim de sordum da benim yanımda bu kadar bariz milletin bi yerlerine bakman hoşuma gitmiyor bana ve varlığıma saygı duyman lazım dedim bakıosanda yanımda yapma bana saygısızlık bu dedim , alışkanlık olmuş işte geçmiyor vs dio , yaklaşık 2 yıldır evliyiz huyunu karakterini çözemedim heralde yalnız bu hareketi çok rahatsız ediyo beni bi benm eşimmi böyle acaba diğer erkeklerde mi aynı

Diğer erkekleri bilemicem.
Madem sıkıntınızı belli ettiniz ama o hala devam ediyor umursamayın o halde.
Bir zaman sonra belki o da önem vermeyecektir.

haklısınız , galiba çoğunun mantığı böyle benim olana kimse bakmasın ama ben herkesin herşeyine bakarım gibi, beni kısıtlarken dışarıda kendi içinde çelişmesi canımı sıktı sadece

bende direkt söylerim genelde , ve söyledim de sordum da benim yanımda bu kadar bariz milletin bi yerlerine bakman hoşuma gitmiyor bana ve varlığıma saygı duyman lazım dedim bakıosanda yanımda yapma bana saygısızlık bu dedim , alışkanlık olmuş işte geçmiyor vs dio , yaklaşık 2 yıldır evliyiz huyunu karakterini çözemedim heralde yalnız bu hareketi çok rahatsız ediyo beni bi benm eşimmi böyle acaba diğer erkeklerde mi aynı

Yaşlarınız kaç acaba, öğrenebilir miyim

demek ki eşin seni mini etekli görmek istiyo al evde giyersin onun yanında eşin sonuçta takma derim erkeklerin geninde var bu göz kayması :1: bugün bankaya gittim bi bayan oturduğu yerden kalktı bluzunu düzeltiyo amcanın biride onu dikizliyo benimde gözüme çarptı yedide neyse yetmişinde de böyle bunlar değiştiremeyiz mecbuuuur katlanacağız artık:9::9::1:

Cantan3m :super:yorumuna bayıldım canım. Ama benim eşim de öyle ve sinir oluyorum. Yaaa öyle böyle değil yani insan gözlerine hakim olmalı bence yaa. Hem bir erkek seviyorsa eğer gerçekten gözü başkasını görmez ki.

Back
X