Eşimin hakaret ve küfürleri

scrolllock

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
760
873
Bi de bu çıktı!
Yaklaşık 4 yıllık evliyim bi bebeğim var, hamileyim.
Şuan çalışıyorum,İş, hamilelik, bebek bakımı evin temizliği falan derken çok yoruluyorum ve gerginim son zamanlarda.Bu gerginliğimin fazlasıyla farkındayım ama kafamı dağıtabileceğim, gerginliğimi atabileceğim bi alternatifim yok.Dolayısıyla eşime de eskisi kadar yumuşak başlı davranamıyorum.En ufak bi konuda tepki verebiliyorum ya da sesimi yükseltebiliyorum.Sonrasında gergin olduğum için böyle davrandığımı, çalışmak ve hamileliğin biraz ağır geldiğini anlatıyorum, anladığını varsayıyorum.

Son 2 aydır tartışma anlarımızda eşimin kurduğu cümleler çok cürretkar.
Çok rahat hakaret ve küfür edebiliyor.İlk bi kaç defasında uyardım "arada bi saygı kaldı onu da yerlebir etmeye mi çalışıyorsun" diye.Sonra baktım kar etmiyor ben de hakaretlerine karşılık vermeye başladım.Tahmin edersiniz ki bu da bi çözüm olmadı.

En son dün akşam bebeğimi yıkarken bana yardım ediyordu, biraz üstünü ıslatmışım.
Aldı elimden duş başlığını sinirlendi ya çocuğun yüzüne yüzüne su püskürtüyor (çocuğum korkuyor)
Yapma güzelce yıka şu çocuğu korkuyor dedim.
Hay ben senin yapacağın işin .. koyiyim diye başladı.
Daha söylediği saniye akıyor gözümden yaş, içime içime işliyor anlatamam ne kadar kırıldığımı.
Ben karşılık verdim o altta kalmadı derken o aldı gitti çocuğu ben banyo yaptım.
Sinirimden kaç saat ağladım duşta hatırlamıyorum.

Baba evinde duyduğum en ağır küfür "eşşoğlueşşek" tir.
Bi kaç ay öncesine kadar bizim evliliğimizde de bu kadar ağırları sarfedilmiyordu.
Suskun, içine kapanık bi insan değilim, normal şartlarda o duştan çıkar ağzından çıkan lafları (dayak yeme pahasına) ona yediririm ama bebeğimin yanında sesimi yükseltemiyorum, onun gibi olamıyorum.

Çözüm boşanmak mı bilmiyorum.
bi kaç ay sonra ikinci bebeğim doğacak, nasıl yaparım ne yaparım işin içinden çıkamıyorum.
Ama böyle bir hayata katlanmakta, iki çocukla babaevine dönmekte işime gelmiyor açıkçası.
Dün gece sabahlara kadar yalvardım Allah'a hamileliğimi sonlandırması için, psikolojisi normal bi insan, huzurlu mutlu yuvası olan bi insan bunun için yakarıp göz yaşı döker mi?
O ne yaptı? geçti pc başına internette search..

Eşin ve evliliğin hakkında ne düşündüğümü çok iyi biliyorsun, evet kişilik olarak çok iyi bi eşin var doğrudur ama sana daha ne kadar ve ne çektirebilir? hamileyken baba evine dönmen konusunda endişelerinde haklısın.2 çocukla birden üstelik lohusa halinle.neyse ben konuşmıyayım çünkü hiç olumlu şeyler çıkmıyor ağzımdan. :KK20:

tepkinizi verin ama küfür olarak asla değil,
eğer umursamaz 3 gün sonra gülüp konuşursanız bunun arkası muhakkak gelir
...

Onun seviyesine inip ayni sekilde cevap vermeyin..

Surundurun resmen !
Asla barismayin kendine gelene kadar gerekirse aylarca konusmayin ..
Akli basina gelsin ..

Kufur dayaktan daha kotudur ..

Biz bebeğe kıyamadık adam bi bebek daha olacak artık ayrılamaz diye iyice rahatladı Allah islah etsin

Bu küfürleşme olayına çocuğunuz şahit oluyor sanırım.Dili çözülüp (tam anlamıyla konuşmaya başlamak) babasına sorduğunda eşiniz söylediği küfürlerin anlamını açıklasın o zaman.

Bi de bu çıktı!
Yaklaşık 4 yıllık evliyim bi bebeğim var, hamileyim.
Şuan çalışıyorum,İş, hamilelik, bebek bakımı evin temizliği falan derken çok yoruluyorum ve gerginim son zamanlarda.Bu gerginliğimin fazlasıyla farkındayım ama kafamı dağıtabileceğim, gerginliğimi atabileceğim bi alternatifim yok.Dolayısıyla eşime de eskisi kadar yumuşak başlı davranamıyorum.En ufak bi konuda tepki verebiliyorum ya da sesimi yükseltebiliyorum.Sonrasında gergin olduğum için böyle davrandığımı, çalışmak ve hamileliğin biraz ağır geldiğini anlatıyorum, anladığını varsayıyorum.

Son 2 aydır tartışma anlarımızda eşimin kurduğu cümleler çok cürretkar.
Çok rahat hakaret ve küfür edebiliyor.İlk bi kaç defasında uyardım "arada bi saygı kaldı onu da yerlebir etmeye mi çalışıyorsun" diye.Sonra baktım kar etmiyor ben de hakaretlerine karşılık vermeye başladım.Tahmin edersiniz ki bu da bi çözüm olmadı.

En son dün akşam bebeğimi yıkarken bana yardım ediyordu, biraz üstünü ıslatmışım.
Aldı elimden duş başlığını sinirlendi ya çocuğun yüzüne yüzüne su püskürtüyor (çocuğum korkuyor)
Yapma güzelce yıka şu çocuğu korkuyor dedim.
Hay ben senin yapacağın işin .. koyiyim diye başladı.
Daha söylediği saniye akıyor gözümden yaş, içime içime işliyor anlatamam ne kadar kırıldığımı.
Ben karşılık verdim o altta kalmadı derken o aldı gitti çocuğu ben banyo yaptım.
Sinirimden kaç saat ağladım duşta hatırlamıyorum.

Baba evinde duyduğum en ağır küfür "eşşoğlueşşek" tir.
Bi kaç ay öncesine kadar bizim evliliğimizde de bu kadar ağırları sarfedilmiyordu.
Suskun, içine kapanık bi insan değilim, normal şartlarda o duştan çıkar ağzından çıkan lafları (dayak yeme pahasına) ona yediririm ama bebeğimin yanında sesimi yükseltemiyorum, onun gibi olamıyorum.

Çözüm boşanmak mı bilmiyorum.
bi kaç ay sonra ikinci bebeğim doğacak, nasıl yaparım ne yaparım işin içinden çıkamıyorum.
Ama böyle bir hayata katlanmakta, iki çocukla babaevine dönmekte işime gelmiyor açıkçası.
Dün gece sabahlara kadar yalvardım Allah'a hamileliğimi sonlandırması için, psikolojisi normal bi insan, huzurlu mutlu yuvası olan bi insan bunun için yakarıp göz yaşı döker mi?
O ne yaptı? geçti pc başına internette search..
Senin eşin zaten iş konusundada problrmli bir tipti hatırlıyorum borca girip girip iş kuruyordu ben kimsenin altında çalışamam kendi işimin sahibi olmalıyım diyordu o zamanda çok mutsuzdun herkes bu adam ve karakteri konusunda o zamanda srni uyarmıştı .. Sen kaliteli düzgün aklı başında bir kadınsın , hem çalışan hemde çok iyi bir annesin kısaca çok daha iyi bir hayatı ve eşi hak ediyorsun .. Umarım kocan düzelir.. Çünkü ayrılmak istemediğini yazmıştın önceki konunda son bir şans vermiştin ona yanlış hatırlıyorsam özürdilerim .. Ama kesinlikle bu iyi niyetine layık değil eşin

Sevgili scrolllock biraz hızlı yaşamışsın sanırım. 4 yıllık evliliğe 2 çocuğu sığdırmaya çalışmasaydın keşke. Eşin çocuklarla birlikte seni hepten avcunun içinde sayıp soğumuş besbelli. Kaybetme korkusuda kalmamış. Birlikteliğinize çok bayıldığını da sanmıyorum. Seven adam hamile karısı ağlarken internette takılamazdı. Eğer şiddet, aldatma yada kumar yoksa evliliği kurtarmaya çalışın. Bir evlilik terapistine gidin. Bu durumda en çok çocuklara üzülürüm çünkü. Bende birbirlerine sürekli küfür edip tekme tokat birbirlerine dalan bir çiftin çocuğuyum. Psikolojim yerle bir. Çocukların benim gibi olmasın. Ama baktın olmuyor, boşanıp kendi ayaklarının üzerinde dur. Böyle bir adamla bir ömür geçmez, ne senin ne çocukların için.

yazacak şey bulamadım.iyiki kk ile evlendikten sonra tanışmışım yoksa asla evlenmezdim
bende 50li yaşlarda kedileriyle yaşayan tonton teyze olmak istiyorum ama tabii değişceğini biliyorum bu fikrimin.

önemli olan tartışmada bile saygıyı kaybettirmeyecek biri olmak ve öyle birini bulmak. ama ara ki bulasın :KK49:

bende 50li yaşlarda kedileriyle yaşayan tonton teyze olmak istiyorum ama tabii değişceğini biliyorum bu fikrimin.

önemli olan tartışmada bile saygıyı kaybettirmeyecek biri olmak ve öyle birini bulmak. ama ara ki bulasın :KK49:
yok güzelim evlilik gerekli.ama ilişki dönemini iyi geçirmelisin.çoğu bayanın ayakları yerden kesilir ve erkeği doğru tanıyamaz evlendikten sonrada o böyle biri değildi der.aslında o hep öyleydide sen göremedin malesef

X