Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay yazdim yazdim sildim
Cocuklu haliyle bosanmak zor
Calisiyosan isten ayril canin kendine vakit ayir suslen alisveris yap cik aralarda dolas lan noluyo bizim hanima desin trip atarak derik umursamayarak korkutursun onu bu arada esinin burcu ne senin burcun ne
Kiz yok yok bu kadini suan tutan tek sey maasi baksana nasil davran
Bi iki defa şiddetine de maruz kaldım.Kollarıma vurdu bavaklarima ,itekledi .Sonrasinda üzülüyorum ama sen hakediyorsun diyor
Af edersin ama oha dedim yani sen hak ediyorsun ne demek. Sen meslegi olan birisin galiba herseyi duzeltebilirsin kendi auaklarin uzerinde durabilirsin. Lutfen siddete karsi suskun olma. Pisman falan oldugu bile yok sen hak ediyorsun demis bide merhametli yani var diyosun bu mu

İnsanlar size bosanin demeye devam edecek ve siz ama ozunde iyi bi insan cok da guzel bakiyor vs vs diyeceksiniz. Adam uzerinizde ego masturbasyonu yapmaya, siz bunlara katlanmaya, cocugunuz o evde buyumek zorunda kalmaya devam edecek. Bizi niye yoruyorsunuz?
Icini dökmüş

En son cumlesınde bu erkek ıcın merhametli demis. Galiba sende kacırdın orayı benim gibi.
Bakin benim psikolojimle oynuyor cunku .Tartisma olmayınca çok güzel bakar bana ,sever .Tartisma olduğu an çıldırıyor.Üstelik kışkırtacak birşey de yapmıyorum. Karsisinda iki kelime cevap verdiğim an gözü dönüyor

Bakin benim psikolojimle oynuyor cunku .Tartisma olmayınca çok güzel bakar bana ,sever .Tartisma olduğu an çıldırıyor.Üstelik kışkırtacak birşey de yapmıyorum. Karsisinda iki kelime cevap verdiğim an gözü dönüyor
Psikolojimle oynuyor diye suan kendı elleriniz ve hur ıradenızle yazıyorsunuz farkında mısınız
Oynuyor, gercek degıl.
Siz de farkındasınız bunun

Ne dıyelım baska?

Cunku psikolojik sorunlari var, ofke kontrolu yok. Siz de stocholm sendromu’na 5 kala vaziyettesiniz. Acilen silkelenip kendinize gelin

Ay yazdim yazdim sildim
Cocuklu haliyle bosanmak zor
Calisiyosan isten ayril canin kendine vakit ayir suslen alisveris yap cik aralarda dolas lan noluyo bizim hanima desin trip atarak derik umursamayarak korkutursun onu bu arada esinin burcu ne senin burcun ne
Ben yengeç burcuyum o boğa

Bi iki defa şiddetine de maruz kaldım.Kollarıma vurdu bavaklarima ,itekledi .Sonrasinda üzülüyorum ama sen hakediyorsun diyor

Psikologa git deki

Değer görmediğim ilişkide duruyorum de

O sana özgüven, özbenlik terapisi uygulasın

Bir kaç psikoloğa git

Tedavi almazsan bu şerefsiz seni kendine bağımlı etmiş

Ayrılsan bile geri dönersin o yüzden uzman yardımı şart

Birinden memnun kalmazsan diğerine git

Sen eziyet görüyorsun

Hayvanlar bile bağırılan vurulan yerden kaçarlar

Acilen saygıya ihtiyacın olduğu eski gücünğ alacağın derecede kendini sevmen lazım

Cunku psikolojik sorunlari var, ofke kontrolu yok. Siz de stocholm sendromu’na 5 kala vaziyettesiniz. Acilen silkelenip kendinize gelin
5 falan kalmamış canım bence tam ortasında aşırı doz sendrom mağduru. Hala bakış diyor🤦🏻‍♀️ Biz
üzülüyoruz delleniyoruz.

Tuhaf olan ne biliyor musunuz kavga etmediğimiz zamanlarda öyle güzel bakıyor öyle güzel seviyor ki .Küçük bir tartışma olduğu an başlıyor hakaretlere.Cift karakterli olduğunu düşünüyorum
Tekrar hakaret etmeye hazır hale gelmeniz için bir süre güzel bakıyor.. Ara sıra guzel bakacak ki; kaçıp gidemeyin.. Bu tarz bi adamdan boşandım bende.. noooolur kurtarın kendinizi. Kendinize değer verin. Korkmayın.. boşanarak yaşamayı seçmiş olacaksınız.

Seviyor musun peki belki ondandır
Evet çok hemde kör kütük aşık olup evlendim ben. Bana bunları yapınca nefret eder gibi oluyorum . Ama gerçek duyğum o değil . Içim acıyor ayrılık fikrinde bile.Ama sonra düşünüyorum bunca hakarete rağmen yanındayım artık bana bir saygısının kaldığını düşünmüyorum

Size uyguladığı şiddete bahane olarak hakediyorsun diyerek kendini savunan, işine gelmeyince size ve ailenize hakaret eden adam sizi gerçekten çok seviyormuş. Sinirlenince insan aslında düşünmediği şeyleri sırf kırmak için söylemez, sadece normal hayatta o kişi hakkında düşünüp çeşitli gerekçelerle ve menfaatleri yüzünden söylemeye çekindiği şeyleri kontrolünü kaybettiği ve canını yakacağını düşündüğü için söyler. Aslında eşlerin birbirlerine kavgada söyledikleri birçok şey eşleri hakkındaki gerçek düşünceleri. O yüzden terapistler çiftlerin arada kavga etmesinin , aşırıya kaçmamak ve sürekli olmamak şartıyla olumlu olduğunu söylüyor, zira kavgalar eşlerin yüzleşmeleridir. Eşinizin size ettiği muameleye bakılorsa; sizi sevdiğini düşünmüyorum, sadece menfaatleri sizle evli kalmasını söylüyor o kadar. Zira sevmek yüceltmektir, eşini başka kadınlarla fiziksel özellik olarak kıyaslayan ve karısını yetersiz gören bir adam aşık değildir.

Ah canım ya şu çektiğine bak. Değişmez o hatta daha da kötüleşecek sen yanında kaldıkça. Ya ciddi bir rest çek bi burnunu sürtsün bakalım düzeliyor mu ya da ben risk alamam diyorsan böyle kabul edeceksin. Bu arada çok sessiz kalmışsın ezdirme kendini. Paranı da verme. O arabanın masrafında senin de katkın var
On sekiz yaşında arabasını almışlar. Kaynanam kavgada bana diyor ki sen gelip niye bize teşekkür etmiyorsun . E on sekiz yaşında alınan araba için neden teşekkür edeyim dyrm nankörsün diyorlar cevap olarak

Ne merhameti ya? Adama okurken ben sinir oldum siz hala konuya annesini gezdirmeyi falan yazmissiniz? İyi misiniz siz? Bu dunyaya bir daha mi geleceksiniz? Oglum kiymetli evet ve senin kadar kultursuz (sadece bunu soyleseniz bile yeterli) bir insanla bir arada buyusun istemiyorum diyip ayrilin, neden cekiyorsunuz?
Özleyecigimi düşünüyorum çok severek evlendim .Oğlum iki aylık henüz ona tek başıma yetebilir mıyım düşüncesi de var tabi. Memleketimden uzakta görev yapıyorum. Boşanırsam kimsesiz kalacakmışım gibi geliyor

Özleyecigimi düşünüyorum çok severek evlendim .Oğlum iki aylık henüz ona tek başıma yetebilir mıyım düşüncesi de var tabi. Memleketimden uzakta görev yapıyorum. Boşanırsam kimsesiz kalacakmışım gibi geliyor
Tayin isteyin ailenizin oldugu sehre, anneniz de cocugunuza baksin. Sizin bu yasadiklarinizdan haberi var mi ailenizin?

Bu insanla evli kalsan eline ne geçecek ? Ömür törpüsü... Sizi Allah korusun ama stresten çok ağır hasta edebilir. Vardı benim böyle tanıdığım bir çift akıbetinizin öyle olmasından korkuyorum. Kadın (ki kendisini çok çok severdim bir büyüğümdü.) adama o kadar aşıktı ki ne yapsa affediyordu. Kayınvalidesi aşağılar o sesini çıkarmaz, eşi aşağılar sesini çıkarmaz her ay maaşını düzenli eline sayar adam para tutmaz. En sonunda kadıncağız kanser oldu ve vefat etti. Kalan aynen hayatına devam ediyor kötü insan gamsız oluyor çünkü. Umrunda değil yani... Yazarken sinirlendim. Kadın öldükten sonra evlendi, ondan da boşandı tabi her kadın eşi gibi sakin yapıda olmuyor, çoğu kadın böyle bir şeye katlanmaz. Şimdi bekar bir adam 50li yaşlarda, parası da var sürekli sevgili değiştiriyor. Olan kadıncağıza oldu. Hep aklıma geldikçe üzülürdüm ne iyi bir insandı.... Yemeden içmeden kesilirdi araları bozukken zapzayıf kalırdı. Annem zorla yemek yedirmek isterdi kendisine, önüne sofra kurardı lütfen ye, kendine iyi bak diye ama nafile, bu çok çok sorunlu bir duygu, celladına aşık olmak böyle bir şey.

Bacım, çevrende senin hiç ‘normal’ adam nasıl olur, bir örneğin yok mu?
Yani mukayese edebileceğin, yanlışlığı geç, yaşamasının lüzumsuz olduğunu göreceğin örnek.
Baba, abi, dayı, dost, arkadaş, kuzen vs.
Hiç mi yok da bu canı çıkasıcayı ve annesi olacak pis kadına susuyorsun?

Bu yaptığı şiddet farkında mısınız? Size saygısı kalmamış. Çocuğunuzu sürekli aşağılandığınız bir ortamda yetiştirmeniz ne kadar doğru?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X