- Emoji Skoru
- 28.761
- Puanlar
- 548
tmmda ona gore suclu olsanız nolacakÇünkü eşim ve ailesi senin yüzünden bozuluyor diyolar sürekli. Davayı açan oğulları. Son olayda kaynananın bir ay kalışı ve bana yaptiklarindan sonra sütüm azaldı gibi geldi . Oğlum sürekli elini yaliyordu. Ağlıyordu. Yaşadığımız şehre dönmeden bir gece önceydi. Eşime sylerim stresten sütüm azaldı ben artık hiçbir şey takmiycam çocuğuma odaklancm dedi . Ondan bikac saat önce de teyzesi gelmişti onların yanında da suratım aşıktı. Onlar gidince eşime sylerim stresten azaldı gibi kaynanada mutfaktan duyuyor yani . Başladı deli gibi söylenmeye. Bağırıyor . Bunu sana getirme dedim ,her geldiğinde kavga çıkarıyor,elin kahrını çekmek zorunda mıyım ,kavgayı çıkarıp stres olan sensin olmaaa devamında eşim kufretmeye ve üstüme yürümeye başladı . Bu olay öncesi annemi aramıştım eşimin yanında. Anne elini emiyor mama vereyim mi demiştim ver demişti verdim bende. Eşim bunu da kullandı. Üstüme yürürken kendi anası ver diyince veriyor benim ki diyince yapmıyor dedi . Bu doğru . Çünkü ben o ahlaksız kadına annem kadar güvenmiyorum. Işte bu olayın sabahı dava açtı . Özetle bir buçuk yıl boyunca eziyet eden o bu kavgadan dolayı da suçlu benmişim
Siz kendinizi biliyorsunuz
Banada arkamdan esimin ailesi enaz 1000tane kötü soz söylemiştir
Kaynanam beni yüzde 99 sevmiyor
Onun beklentilerine uymuyorum keza oda bneim kaynana idolume uymuyor
Napalim simdi.beni sevmiyor diye ben suclumuyum kotumuyum kendimemi kızmalıyım
Esim buyuzden beni birgun boşama karari alirsa cikar giderim kendimi 1gram değiştirmem kendim istemedigim sürece
Bu hayatta birtane daha benden yok
Anam beni birdaha doğurmayacak
Ruhsagligim herseyden onemli