Esimin Halasi.

arslnseda

Bebegim artik benimle...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
536
316
123
Kizlar merhaba. Hic uzatmadan konuya giriyorum. 6 aylik evliyim ve esimin halasi ile altli ustlu oturuyoruz Ankaraya gelin geldim suan hamileyim. Evet esimin halasi baslarda melek gibi geliyordu bana. Esimin ailesinden en cok onu severdim taaki e vlenip evime gelene kadar. Tamam ozamanda hersey yolundaydi fakat bir gariplik var. Biz nisanliken bir kaza gecirdi trafik kazasi. Esim ona bagliyor ama ben hic zannetmiyorum. Bir bakmissiniz cok iyi bir bakmissiniz surat asik laf sokmalar. Simdi soracaksiniz neden kaynana degilde hala cunku kaynanam yanimda degil memlekette esim 10 senedir ankarada halasida burda e haliyle bende buraya geldim. Kizlar ya cok gatip biinsan ben kazadan olsugunu zannetmiyorum neden herkese iyide bana karsi boyle kazadan olsa herkese ayni olur. Harbi soyluyorum bi bakmissin harika insan bi bakmissin laf sokar dedigim gibi karisir herseye hep esimi kollar durduk yere bisey demedigim halde biktim ya dogru duzgun bi huyu yokkibenimde kafam karisti. Ben evde yemegimi hazirlarm herseyimi yaparim tutar esime evde sunu yaptim bunu yaptm veriyimde gotur ye bu ne ki yaa. Hic cocugu olmamis ondan mi boyle tamam esimin kayinlarimin ustune dussun sevsin spnucta onun yani da buyumusler normal ama bukadari d olmaz ki ben esimin dusmanimiyim. Onlarin yanindabeni atar gibi konusur. Bazende onlarin yaninda prensesiiim caniiim bana. Kizlar ne yapmaliyim eger dinlemek isterseniz daha cok sey var anlatirim bu daha kucuk bir kismi ne diyorsunuz bu konuda. ?

Son düzenleme:
Bence uzak durma. Üzüldüm haline.

Tamam eve karıştırma elbette ama eşini övdüğünde, haklısın halacım, bende bu özelliklerini çok sevdim, e tabi seninde emeğin var üstlerinde, Allah razı olsun kaynanamla senden de.

Yemek pişirip verdiğinde, ellerine sağlık, bir sen gibi yapamıyorum, bana öğretsene şunu yapmayı, eşim çok seviyor de.

Evinden, ailenden uzak tut ama bireysel olarak çok düzgün ilişki kur ki, egosu tatmin olsun. Çocuğu yok dedin, eşini çok seviyordur ve zor gelmiştir, zamanla alışır. Huzurunuzu bozmuyorsa, eşini doldurmuyorsa sorun etme.

Zamanla zaten seni de sever bence. Sevince de bu tatsız davranışlarını bırakır.

Valla sasrdım. O mutsçlğundan sarıo bence. He de geç aranzda problem etme

saygılı olmayın..ters davranın..laf sokun..uzaklaşsın biraz..sana geldiğinde şu an müsait değilim deyin..iyi davranırsanız tepenize çıkar..

ayh kaynana değil annen değil kan bağın yok..uğraşma samimi olma boşver .resmiyeti koy direkt komşu gözüyle bak:KK14:

En iyisi ordan taşının sık sık ta gidip gelmeyin aynı benim kv anlatmışsiniz canı isteyince prensesim istemeyiniz suratini asar hiç konuşmaz ve şizofren gıbı de kafasından uyduruyor eşime anlatıyor ben en son dayanamayıp kavga ettim ilerde benim durumuma düşmek istemiyorsan araya mesafe koy ve karsisinda sessiz durma daha çok tepene çıkar

Çok da fazla birşey yok gibi görünüyor.Acaba hamilelikten ötürü sen mi alınıyorsun ?
Eş tarafının akrabalarıyla yakın oturmak zor olabilir,bazıları tarafsız olamıyor maalesef.
Eşine yemek vermesi mazur görülebilir.En azından her gün yemeğe çağırmıyor,gitmiyorsunuz diye surat yapmıyor.

Kizlar vallahi gercekten iyiler hoslar her isime kosarlar ama cok cok garip bir durum ya. Kaynanama actim bu durumu oda takma diyor o evlenmeden oncede oyleydi diyor oda kazadan oldu diyor. Birgun yatiyorum telefon acmis bana biz baska evde otiruyoduk ozaman zaten nerden geldik ki bunun yanina yakinina. Neyse esim teli acmamis e napsin calisiyo isi varmis benide iki defa aramisen sonunda sduydum actim uykulu uykulu bana ne seda derdiniz ney konusmak istemiuorsaniz soyleyin ikinizde telefona bakmiyorsunuz yatiyodum hala ne oldu dedim hala bu ne boyle ya soyle boyle. Allahim teli kapattim hungur hungur agladim esimi aradim anlattim oda ben ararim tmm aglama dedi eşime ben aglanacak laf soylemedim ona demis. Geri beni aramis ben ekmek alicam iste Meshur biyerden sizede aliyimmi geri boyle diyor bana hic bise olmamis gibi. Cok bilmislik yapar aman. Evime yardim etti tasinirken kayinbabami aradi hemen aman abii su isi yaptiim suralari sildim ya madem bi iyilik yapiyorsun onu herkese soyleme bari rencide oldum resmen senden gelecek iyilik allahtan gelsin artik hic el surdutmuyorum işlerime off ah hi anlatsam daha birsürü sey

Çok da fazla birşey yok gibi görünüyor.Acaba hamilelikten ötürü sen mi alınıyorsun ?
Eş tarafının akrabalarıyla yakın oturmak zor olabilir,bazıları tarafsız olamıyor maalesef.
Eşine yemek vermesi mazur görülebilir.En azından her gün yemeğe çağırmıyor,gitmiyorsunuz diye surat yapmıyor.
Aah caniim durum sandigin gibi degiil daha yeni hamile kaldim ben bu durum 6 aydir var yakinlik konusuna gelince ben insanlik ettim yakinina geldim esimi ikna ettim nerden biliim boyle olsugunu yakinlik iyidir dedim hep beraber oluruz dedim o bana bir adim gelsin ben ona on adim giderim ben kinci bir insan degilimm.

Bir insanla iyi olmak demek mıç mıç yakın olmak değil ki, seviyorsanız laflarından alınmamayı öğreneceksiniz art niyetine eminseniz hiç bir yakın davranışının kıymeti olmayacak bir daha sizin için, o sizin durumuzda hiç olmamış; hiç hamile olmadığı için, siz de hiç kaza geçirmediniz herhalde. Telefonla aramasında ben alınganlık yapılacak bir şey görmedim, sevdiğimiz her insanın her bir lafı olumlu mu ki? bazen dan diye konuştuğu alıyor, bazen de dünyanın en güzel lafı gibi geliyor, başkalarının yanında evinize yaptıklarını anlatması sizi rencide edecek bir şey değil, başkalarının yanında sizin için prenses vs. demeseydi, aksine besleme gibi olumsuz bir sıfat kullansaydı rencide olurdunuz, bir değişiksiniz yani siz de.

Kadın ne başından beri gözüktüğü gibi melek ne de şeytan, özet olarak :) Daha az takın söylediklerini rahat edin. Hamileliğiniz onun size dengesiz gelen tavırlarından daha önemli.

Bir insanla iyi olmak demek mıç mıç yakın olmak değil ki, seviyorsanız laflarından alınmamayı öğreneceksiniz art niyetine eminseniz hiç bir yakın davranışının kıymeti olmayacak bir daha sizin için, o sizin durumuzda hiç olmamış; hiç hamile olmadığı için, siz de hiç kaza geçirmediniz herhalde. Telefonla aramasında ben alınganlık yapılacak bir şey görmedim, sevdiğimiz her insanın her bir lafı olumlu mu ki? bazen dan diye konuştuğu alıyor, bazen de dünyanın en güzel lafı gibi geliyor, başkalarının yanında evinize yaptıklarını anlatması sizi rencide edecek bir şey değil, başkalarının yanında sizin için prenses vs. demeseydi, aksine besleme gibi olumsuz bir sıfat kullansaydı rencide olurdunuz, bir değişiksiniz yani siz de.

Kadın ne başından beri gözüktüğü gibi melek ne de şeytan, özet olarak :) Daha az takın söylediklerini rahat edin. Hamileliğiniz onun size dengesiz gelen tavırlarından daha önemli.
Hayatim yasamayan bilemez Dedigim gibi bunlar bir kismi yinede mesajin icin tsk ederim. Allah baska dert vermesin deyip geciyorum Hayirlisi ben yinede sabrimi korurum oluruna biraktim ... ama sizin dusuncelerinizde benim icin onemli dertlesecek kimsem yok esimden baska burda..

Hayatim yasamayan bilemez Dedigim gibi bunlar bir kismi yinede mesajin icin tsk ederim. Allah baska dert vermesin deyip geciyorum Hayirlisi ben yinede sabrimi korurum oluruna biraktim ... ama sizin dusuncelerinizde benim icin onemli dertlesecek kimsem yok esimden baska burda..

:) Yaşadığımdan yazdım valla ama işte sebep arayınca bir yere varamıyor insan, kaza yüzünden mi böyle, yoksa çocuğu olmadığından mı vs. diye, benim de komşum vardı ilk zamanlarda çok samimiydik baktım bana dengesiz gelen davranışları var, ne olur ne olmaz diye ayağımı kestim, biraz daha azalttık görüşmeleri şimdi daha iyi oldu, yoksa o da kötü bir insan değil ben de kötü bir insan değilim. Böyle en baştan kusursuz süper deyip birden sevdiğimiz insanların farklı huylarını farkedince oluyor öyle. Kin tutmayan bir insanmışsınız, kadın da hiç bir şey olmamış gibi arayan bir insanmış surat asıp düşman belleyen cinsten değil yani, inş. daha iyi olursunuz sonrasında, yüzyüze bakacaksınız çünkü devamlı. Bebeğe selam :nazar:

Bence uzak durma. Üzüldüm haline.

Tamam eve karıştırma elbette ama eşini övdüğünde, haklısın halacım, bende bu özelliklerini çok sevdim, e tabi seninde emeğin var üstlerinde, Allah razı olsun kaynanamla senden de.

Yemek pişirip verdiğinde, ellerine sağlık, bir sen gibi yapamıyorum, bana öğretsene şunu yapmayı, eşim çok seviyor de.

Evinden, ailenden uzak tut ama bireysel olarak çok düzgün ilişki kur ki, egosu tatmin olsun. Çocuğu yok dedin, eşini çok seviyordur ve zor gelmiştir, zamanla alışır. Huzurunuzu bozmuyorsa, eşini doldurmuyorsa sorun etme.

Zamanla zaten seni de sever bence. Sevince de bu tatsız davranışlarını bırakır.
Maşallah sizi tebrik ederim ne güzel ifade etmişsiniz hepsine katılıyorum önce empati yapmak ona göre yol çizmek lazım atmayı satmayı en sona bırakmalı biraz sabırlı olmak en güzeli

Maşallah sizi tebrik ederim ne güzel ifade etmişsiniz hepsine katılıyorum önce empati yapmak ona göre yol çizmek lazım atmayı satmayı en sona bırakmalı biraz sabırlı olmak en güzeli

:) Yani eşimi dolduruyor, kavga ediyoruz deseydi anlardım da eşi sanırım konu sahibine karşı oldukça anlayışlı davranıyor. Çocuğu olmadığı ve yıllardır yeğenleriyle ilgilendiği için evlendirmek zor gelmiştir. Baksana kızdığı halde, 2 dk sonra arayıp hiçbir şey yokmuş gibi davranıyormuş.

Kayınvalide durumundan farklı geldi bana. Tabi başka bir şey yoksa.

Back
X