- 15 Eylül 2014
- 536
- 316
- 123
Kizlar merhaba. Hic uzatmadan konuya giriyorum. 6 aylik evliyim ve esimin halasi ile altli ustlu oturuyoruz Ankaraya gelin geldim suan hamileyim. Evet esimin halasi baslarda melek gibi geliyordu bana. Esimin ailesinden en cok onu severdim taaki e vlenip evime gelene kadar. Tamam ozamanda hersey yolundaydi fakat bir gariplik var. Biz nisanliken bir kaza gecirdi trafik kazasi. Esim ona bagliyor ama ben hic zannetmiyorum. Bir bakmissiniz cok iyi bir bakmissiniz surat asik laf sokmalar. Simdi soracaksiniz neden kaynana degilde hala cunku kaynanam yanimda degil memlekette esim 10 senedir ankarada halasida burda e haliyle bende buraya geldim. Kizlar ya cok gatip biinsan ben kazadan olsugunu zannetmiyorum neden herkese iyide bana karsi boyle kazadan olsa herkese ayni olur. Harbi soyluyorum bi bakmissin harika insan bi bakmissin laf sokar dedigim gibi karisir herseye hep esimi kollar durduk yere bisey demedigim halde biktim ya dogru duzgun bi huyu yokkibenimde kafam karisti. Ben evde yemegimi hazirlarm herseyimi yaparim tutar esime evde sunu yaptim bunu yaptm veriyimde gotur ye bu ne ki yaa. Hic cocugu olmamis ondan mi boyle tamam esimin kayinlarimin ustune dussun sevsin spnucta onun yani da buyumusler normal ama bukadari d olmaz ki ben esimin dusmanimiyim. Onlarin yanindabeni atar gibi konusur. Bazende onlarin yaninda prensesiiim caniiim bana. Kizlar ne yapmaliyim eger dinlemek isterseniz daha cok sey var anlatirim bu daha kucuk bir kismi ne diyorsunuz bu konuda. ?
Son düzenleme: