- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
- 248
Bilemiyorum gercekten ben cok seviyordum ilk zamanlar ama gercekten sevdiriyordu kendini ama gunler gectikce bi hos oldu. Kaynanama konuyu actigimda oda takma dedi onun laflari oyle hepsi oyle bunlarin dedi laflari batar dedi bazen kaynanamin arkasindan attigi bile olmustur. Kendi erkek kardesinin amcamizin yani esi var yurtdisinda hem gelinleri hem akrabalari allahim hic toz kondurmaz hiiic lafi acilinca birinde dursuk yere kavga edecekti benle ben hulyama laf soylettirmem diye hic bise soylemedigim halde sanki benim eltim hulya kimlerle es tutuyor beni banane kaynanamin eltisinden genc yani 30larda falan cok ovdugu amcamiz bize bir hayirli olaun bile demedi hem evlilikte hem bebekte esim cok cok alindi kizdi simdi adlarini bile anmiyor. Onun hulyasi var ee nede olsa akraba kiskanclik kesinlikle yapmiyorum beni ilgilendirmez oyle huyumda yok sadece sunu aoyluyorum uzaktaki herkes iyi olur yilda birkere gelen adamdan ne olacak tabi iyi olur of birsuru sey ya daha eltim olunca ne yapar merak ediyorum yuzume diyorki kaynanama bunu sevmezsen diger gelinlerini seversin diyor .. nir hala bunu demez ya
Hiç duymayacaksın ve mesafeli olacaksın, gerçekten yoksa onlar huyundan vazgeçmez sende kendi kendini yer bitirirsin söylediklerini düşünerek.