Eşimin halası

cemreank

Baby loading...
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
299
298
53
40
kızlar sınırden cıkdırmak üzereyım bi akıl verın. Eşimin annesi babası ayrı eşim halası amcası ilede cok sıkıfıkı bi ilişkisi yoktr açıkcası merabameraba durumları bayramda seyranda gıtmezler amakarsılasıncada halacım amcacım dıe samimi. Konusurlar formaliteden oldgu cok belli... Halası ile aynı şehirde oturuyoruz ama bayramlarda formaliteden araşıoruz geçtiğimiz bayram bn 8 aylı hamileyken bayram tebriği için aradım ve benı davet etti bende hamileliğimi bahane ederek kesin bişey soleyemeyecegı eger gelecek olursak haber verecegımı nazıkce dile getirdim çünkü biliorum eşim gitmez!!! Velasıl doğum yaptım 4 aylık bebegım ama hala bnı hayırlı olsuna aramadı eşimide aramadı bende kayınbabamla samimiyimdir sordum baba halam nie aramadı die kızım sen halana sor gelcem demişsin tüm bayram seni beklemiş evden hiç cıkmamıs ama sen gitmemişsin o yuDen küsmüş dedi beynimden vurulmuşa dondum. Halamı aradım bnm öle bişey demediği yemin ederek dile getirdim bn öle anladım dedi öyle bile olsa sen niye gelmedin diye aramadın dedim ARAMAM BEN DEDİ!! Yanlış anladıgını dile getirdim sonra formaliteden özür dilendi tepkili ukala bi şekilde. Şimdi size sorum ben gelirim demedim ama varsayalım demiş olalım bnm hamile halımle heleki 4. Hamileliğim olup diğer 3 nün kayıp oldugu bilen bir HALA sizce kızım nie gelmediniz bi sıkıntımı oldu die araması gerekmiomuydu??

Tüm aileyi birbirine kattıgı için sabahdan beri gündem konum bu malesefff gerek görmemem eşimin halası olmasını degiştrmio

Aman bayiliyorlar küsmeye yaa.bayramda beklediniz gelmedi bi dönün kızım nerdesiniz diye.4 aydir küsmüşmuş.:KK51:
Sen haklisin.
Saniyorsun büyükler küçükleri alttan alir ama öyle değil.idare eden hep küçükler oluyor.
Bosver bence.ayda yilda bir gorusuyorsunuz,zaten candan sevilen bi hala olsa hep araşirdiniz,bi an yanindan ayrilmazdi

• Beğen
Reactions: anu
aman boşver canım ya elini de muhabbeti yokmuş zaten ne takıyorsun kafana

Bu kadar önem vermesini beklemeyin.
Malum eşinizle bile karşılaşınca canım cicim oluyorlarmış, tuhaf bir akrabalık.
Gelsin gelmesin arasın aramasın takmayın.

Kafama takıorum ukalalıgından bide hayırlı olsuna aramadım diorum facebookda resminizi begendim ya yeter dıo. Eyy güzel allahım nasıl bı karakter dıe sorgulamaksan alı koyamıorum hassasım galıbaa

Altı üstü eşinizin halası, ki eşiniz bile pek önemsemiyor halasını. Bu kadar dert edilecek birşey olduğunu düşünmüyorum.

Hala dış kapının dış mandali. Sinirizi bozmayin. Bebisinize odaklanın boşverin derim.

Kafama takıorum ukalalıgından bide hayırlı olsuna aramadım diorum facebookda resminizi begendim ya yeter dıo. Eyy güzel allahım nasıl bı karakter dıe sorgulamaksan alı koyamıorum hassasım galıbaa
Halaya bak şaka gibi :) sizin hala 15 yaşında ergenliğe yeni girmiş olabilir mi :)))

Tüm aileyi birbirine kattıgı için sabahdan beri gündem konum bu malesefff gerek görmemem eşimin halası olmasını degiştrmio

sizdede suc var . aynı şehirdesınız. hamielşk hastalık değil ki bayramlaşmaya gidebılırdıniz büyügünüz sonucta.... bende olsam gelmezdım sıze:))

İyi de onlara bir bayram ziyareti yapmak işinize gelmiyorsa, bayramda bile "formalite"den araşıyorsanız, neden doğumunuzda onlardan ilgi bekliyorsunuz? Ne kadar değer verirseniz, o kadar değer görürsünüz. Tüm konunuzda onlara ne kadar soğuk olduğunuzu yazıp, altına doğumunuzdaki beklentiyi katınca garip olmuş. "Formalite" ilişkiniz için kadın formalite özür bile dilemiş işte. Dahasını beklemeyin. Sanki siz çok ilgilisiniz de, kendi özel gününüzde alaka bekliyorsunz. O işler tek taraflı olmuyormuş demek ki, kusura bakmayın.

İyi de onlara bir bayram ziyareti yapmak işinize gelmiyorsa, bayramda bile "formalite"den araşıyorsanız, neden doğumunuzda onlardan ilgi bekliyorsunuz? Ne kadar değer verirseniz, o kadar değer görürsünüz. Tüm konunuzda onlara ne kadar soğuk olduğunuzu yazıp, altına doğumunuzdaki beklentiyi katınca garip olmuş. "Formalite" ilişkiniz için kadın formalite özür bile dilemiş işte. Dahasını beklemeyin. Sanki siz çok ilgilisiniz de, kendi özel gününüzde alaka bekliyorsunz. O işler tek taraflı olmuyormuş demek ki, kusura bakmayın.
aynen öyle... bende sizin gibi düsünüyorum

Gereksiz insanları kafadan takma ben evlendigimden beri eşimin ne amcasina ne dayisina halasina teyzesine gittiğim yok esimde gitmez goturmez onlarda gelmez kafa rahat yani. Sende bencekafana takma.

sizdede suc var . aynı şehirdesınız. hamielşk hastalık değil ki bayramlaşmaya gidebılırdıniz büyügünüz sonucta.... bende olsam gelmezdım sıze:))
Düşük tehlikem vardı ben hamileliğimi öğrendiğimden doğuma kadar sadece kontrollere gtrım canım evden yatakdan cıkmadım

Haha az satırlara sıgmıo işte ben beklediğim için bu konuyu acmadım en son cumlem de soru sordum kendısı ona neden bebegı götürmedim die yakındıgı için konu basladı bende benı aramayana ne dıe götüreyım dedim olayın en bası bu ben buralarına takılmıorum madem bni bekledi ozaman benı arayıp neden gelmediniz demesi gerekmezmıydı dıe soruorum formalıteden cvb verıosunuz ama soruyu atlıosunuz

Haha az satırlara sıgmıo işte ben beklediğim için bu konuyu acmadım en son cumlem de soru sordum kendısı ona neden bebegı götürmedim die yakındıgı için konu basladı bende benı aramayana ne dıe götüreyım dedim olayın en bası bu ben buralarına takılmıorum madem bni bekledi ozaman benı arayıp neden gelmediniz demesi gerekmezmıydı dıe soruorum formalıteden cvb verıosunuz ama soruyu atlıosunuz
Gerekmezdi. Sizin arayıp şu sebepten gelemiyoruz hala, kusura bakmayın demeniz gerekirdi. Koskoca insanlar peşinizden mi koşsun... Siz hep bana hep bana diyorsunuz da, öyle değil işte.

Back
X