- 27 Ocak 2015
- 299
- 298
- 53
- 40
kızlar sınırden cıkdırmak üzereyım bi akıl verın. Eşimin annesi babası ayrı eşim halası amcası ilede cok sıkıfıkı bi ilişkisi yoktr açıkcası merabameraba durumları bayramda seyranda gıtmezler amakarsılasıncada halacım amcacım dıe samimi. Konusurlar formaliteden oldgu cok belli... Halası ile aynı şehirde oturuyoruz ama bayramlarda formaliteden araşıoruz geçtiğimiz bayram bn 8 aylı hamileyken bayram tebriği için aradım ve benı davet etti bende hamileliğimi bahane ederek kesin bişey soleyemeyecegı eger gelecek olursak haber verecegımı nazıkce dile getirdim çünkü biliorum eşim gitmez!!! Velasıl doğum yaptım 4 aylık bebegım ama hala bnı hayırlı olsuna aramadı eşimide aramadı bende kayınbabamla samimiyimdir sordum baba halam nie aramadı die kızım sen halana sor gelcem demişsin tüm bayram seni beklemiş evden hiç cıkmamıs ama sen gitmemişsin o yuDen küsmüş dedi beynimden vurulmuşa dondum. Halamı aradım bnm öle bişey demediği yemin ederek dile getirdim bn öle anladım dedi öyle bile olsa sen niye gelmedin diye aramadın dedim ARAMAM BEN DEDİ!! Yanlış anladıgını dile getirdim sonra formaliteden özür dilendi tepkili ukala bi şekilde. Şimdi size sorum ben gelirim demedim ama varsayalım demiş olalım bnm hamile halımle heleki 4. Hamileliğim olup diğer 3 nün kayıp oldugu bilen bir HALA sizce kızım nie gelmediniz bi sıkıntımı oldu die araması gerekmiomuydu??