Eşimin halası

Gerekmezdi. Sizin arayıp şu sebepten gelemiyoruz hala, kusura bakmayın demeniz gerekirdi. Koskoca insanlar peşinizden mi koşsun... Siz hep bana hep bana diyorsunuz da, öyle değil işte.
İide bn ona size gelcez demedım ki konuyu okuyun bi sz öle yorum yapın

Siz kendinizi dusunup yorum istiyorsunuz. Hala da kendini dusunuyor. Herkesin kendine gore prensibi var.
Niye dert edinmek yerine ona gidip cay icmiyorsunuz?
Ayy o beni aramadi, boyle bi durum oldu ,aramali miyim?
Ne yapacagina kendi basina karar veremiyorsan, buraya yazma.
Herkes farkli yazar, senin kafa ona da yatar buna da.

İide bn ona size gelcez demedım ki konuyu okuyun bi sz öle yorum yapın
Belki gelemeyebiliriz demişsiniz, bu da açık kapı bırakmak demek oluyor. Gidemeyecekseniz tekrar arayıp açıklama yapmanız gerek demek oluyor. Zira kadın bile beklemiş. Valla ben konuyu gayet okudum da, siz okuduğunuzu anlasanız keşke. Lafı dolandırıp durmayın, olan ortada işte. Hala hanım akrabalara bile etki etmiş, hak verilmiş. Dönün de biraz kendinize batırın iğneyi.

Belki gelemeyebiliriz demişsiniz, bu da açık kapı bırakmak demek oluyor. Gidemeyecekseniz tekrar arayıp açıklama yapmanız gerek demek oluyor. Zira kadın bile beklemiş. Valla ben konuyu gayet okudum da, siz okuduğunuzu anlasanız keşke. Lafı dolandırıp durmayın, olan ortada işte. Hala hanım akrabalara bile etki etmiş, hak verilmiş. Dönün de biraz kendinize batırın iğneyi.
Akrbaların hal verdiğini uydurmayın herkes sabahdan berı halaya gerrksz tepki yaptıgını aoluo ve bnden gereksız beklentılere gırdıgını neıse başım kazan gıbı zatn aizin dar zıhnıyetlere durumumu anlatamıcam konuyu kapatım en iisi

Back
X