Eşimin hamilelik ihtimalinde bile bu denli özverisi beni daha da yıkıyor

AMİNNN CANIM BENİM GÖZLERİM DOLDU BENDE AYNI DURUMDAYIM BU AY AŞILAMA YAPCAZ,ALLAHIM ZEKERİYA EFENDİMİZİN MÜCİZESİ GİBİ ,BAKARA SÜRESİNİN HİKMETİ İÇİN NASİP ETSİN .BİZE VE BİZİM GİBİ OLMASINI İSTEYEN HERKESE AMİNNN.

Canim benim, tuttum kendimi aglamamak icin. Cok iyi anliyorum seni. 12 ay ve zorlu bir operasyon sanrasi hamile kaldim. Bebegim karnimda 10 haftalikken öldü. Simdi sil bastan yine deniyoruz. Insallah hamilesindir, insallah saglikli bebegine kucagina alirsin, senin icinde dua edicem.

bunun için üz<ülme canım vakti zaMANI vardır allah herşeyi planlıyor çoğu kadın zaten pco hastası bende öyleydim 2 sene olmadı yavrum meğer rabbim planlar yapmış benim adıma ben çalışıp sınava hazırlanıp memur olacakmışım hatta atandıuğım ay öğrendim hamile olduğumu hiçç bozma moralini emin ol zamanı gelince o gelecek sana pcodan da korkma

Aradan baya zaman geçmiş, ne oldu merak ettim. Ancak Rabbim büyük, bende 2 yıla yakın bekledim. Çok şükür mutlu haberi aldım. Bol bol dua, namaz ve sabır öneririm. Ben bunlarla psikolojimi düzeltip bebek sahibi oldum. Bir de bir eczacı önermişti. E vitamini (günde 2 kez) ve 1 kez bebek aspirini kullandım bir ay boyunca. Bu formül hamile bırakıyor. En az 2 ay kullan, bende işe yaradı. 1 ayın sonunda hamile kaldım. lütfen siz de deneyin. denemekten zarar gelmez.

Back
X