Eşimin hamileyken keyfi şehir dışına çıkması?

Çok şükür şuan bi sorun yok. Sen ne komiksin ya. İnsanlar hayatının her alanını sorunla mı geçiriyor yada her zaman mutlu huzurlu mu oluyor ? Sorun olsa niye gizleyim ki zaten şeffafım olsa yazarım burda kimi tanıyorum sen mi beni tanıyorsun. Hı bugün sorunum yok mutluyuz iyiyiz diye sonsuza kadar öyle mi olacak. Belki bir ay sonra çok mutsuz veya kötü olacak? Neye garantimiz var. Allah aşkına komik olma. Burda yardımcı olunsun diye istekte bulunan benim yalan yanlış birşey yazsam benim ne işime yarayacak ?
Bırak gitsin 2 gün hava alsın bence haklı

Tartışma olmadığına emin misiniz eski konunuz var
Büyük tartışmışsınız eşiniz eve geç geliyor gittiği yeri haber vermiyor falan
Hayır hiç bir zaman gittiği yeri haber vermeyen bi eşim olmadı. Arkadaşlarıyla görüşsün yada gezmeye asla bu güne kadar haber vermemezlik yapmadı. Büyük tartıştıkta o tartışmada kalmadık hanım efendi hayatımız o tartışmayla ilerlemiyor. Ve evet ne tartışma ne mutsuzluk şuan çok şükür çok çok iyiyiz. Kötü olsak niye sizden gizleyim ki bana bunun faydası yada zararı olmaz ki. Aksine yardımcı olunmasını istedim. Şeffaf olursam anca beni anlayabilirsiniz dimi ben burda ayyy çok mutluyuz ama böyle desem bana yada başkasına ne faydası olacak ?

Eşinize gitmeni istemiyorum demek neden bu kadar zor? Bir ben miyim hiçbir strateji yapmadan aklından geçeni söyleyen anlamıyorum. Eşim sonuçta, gitmesini istemiyor olabilirim. Çok normal. Ayrıca birbirimize karışmayız yazmışsınız konuda ama verdiğiniz örnekler hep sizin eşinize alan açma çabanız.

İyi okuyun o konuyu o zaman. Eşimle aramız çok iyi ama umursamaz bi insan öyle kendi kendine takılıyor değil. O zaman diliminde ki konuyuda aramızın kötü olduğunuda yazmışımdır oraya.

Şaşmaz, 31 haftalık hamile bir kadının seyahat etmesinde herhangi bir sakınca yok. Niye sadece koca kişisi çağırılıyor bu organizasyona.

Arkadaşı nişana gelmiş olsaydı ben sorun etmezdim 31 haftadayken gitmesini. 36-37 falan olsam zaten gitmesini istemezdim ki 39 haftalıkken bulunduğumuz şehirde arkadaşının nişanı vardı eşim ona bile bensiz gitmek istemedi acil bir durum olursa diye, ben gidersem gidecekti. Keza nişanından önce doğum yaptım zaten.
Fakat kendi nişanına gelmeyen biri için kalkıp şehir dışındaki nişana katılmak bence baya bir enayilik. Bu açıdan bile gerek olmadığını düşünüyorum. Yoksa gelmiş olsa bence haftanız çok da sıkıntı değil gelseydi gidilebilirdi.
Köydeki festivale neden gitmiyorsunuz ayrıca? Hamilesiniz tamam ama bir sağlık sorununuz yokmuş siz de çıkın biraz gezin. Bebek doğduğunda ilk birkaç ay zaten eve kapanıyorsunuz. Gidin gidebildiğiniz festivale, gezmeye.

insanlar zor değişir dün 12-13 saat eve gelmeyip aramayan sormayan herifi çocukla taçlandırdıysanız şimdi hamilesiniz die geçinmeye çalışıyordur çocuktan sonra açacağınız konuları siz burdaki herkesten iyi biliyorsunuz . Burdaki yazılanlar silinmiyor o yüzden iyileme yaparken millete yükselmeden yapın iki gün sonra önünüze tek tek koyarlar bugün olduğu gibi ha siz takmazsınız ayrı mesele sonuçta anonım hesapsınız kim ne bilsin sizi ama siz kendınızı tanıyorsunuz kendınıze saygınız hep olsun .
Ayrıca bi ay sonra belki çok kötü olabilir diyecegınız birinden çocuk yapmak nie insanlar bi 2-3 sene sakin yaşam sürmeli ki sorumluluk sahibi ebeveyn olabileceklerine inanmalı . Tabiki de burda kimsenin kimseyi kandırması kimseye fayda sağlamaz yeter ki siz kendınızı kandıran olmayın . Ee tamam 1 ay önce kötüydü şimdi iyi garantisi yok belki daha iyi olacak da diyebilirsiniz onda da sıkıntı yok ama elindeki adam belli yani ne kadar iyi olabilir sonrasını sen daha iyi bilirsin . Evli birinin düğüne bekar gibi çağırıldığını düşünmüyorum eşinizin arkadaşı da masrafları paylaşmak için çırpınıyordur muhtemelen aracanız varsa ya eşinle beraber gidin ya da Al karşına gitmeni istemiyorum de madem bu kadar içerlediysen onun kalbi kırılacak die nie karnındaki bebeğe stres çektiresin senin stresin onu etkiliyor sonuç olarak . Daha ilerisi var mı , yok
Çok şükür şuan bi sorun yok. Sen ne komiksin ya. İnsanlar hayatının her alanını sorunla mı geçiriyor yada her zaman mutlu huzurlu mu oluyor ? Sorun olsa niye gizleyim ki zaten şeffafım olsa yazarım burda kimi tanıyorum sen mi beni tanıyorsun. Hı bugün sorunum yok mutluyuz iyiyiz diye sonsuza kadar öyle mi olacak. Belki bir ay sonra çok mutsuz veya kötü olacak? Neye garantimiz var. Allah aşkına komik olma. Burda yardımcı olunsun diye istekte bulunan benim yalan yanlış birşey yazsam benim ne işime yarayacak ?

Herkes eski konularindan bahsetmis ama hic okuyamicam valla simdi onlari isim gucum var 😅 O yuzden bu konu ozelinde algila yorumumu lutfen. Yalniz kalmiyosun annen varmis iste. Ben bi sorun goremedim. Ben esimi arada kendim durtuklerim git arkadaslarinla organizasyona vs diye. Evlendik diye bu kadar dipdibe olmayi ben asla anlayamiyorum. Ben de kiz arkadaslarimla sehirler arasi, hatta ulkeler arasi tatile giderim. Cift olarak takilmak tamam iyi hos zevkli de, arkadasla takilmanin tadi baska. Bence bu sekilde evlilikler daha uzun omurlu oluyo. Sabrin artiyo esine karsi ve onun da sana karsi. Ama dedigim gibi senin de ozgur takilman lazim. Tek tarafli degil. Obur turlusu evliligi hapis hayati haline getiriyo. Ikiniz de evcimen olup hic istemeseniz neyse ama gitmek isteyen biri icin darlanmak cok sinir bozucu. Hamileliginde sorun yok, yalniz da degilsin. Tamamen yalniz olsan yine hak vericem de. Ay bilmiyorum ya, bana normal geldi.

Ben normal buluyorum bu tip erkekleri.
Hamile kadini birakip erkek erkege hem dogumdan hem dogumdan sora tatil yapanlar var. Bazi insanlar icin gayet normal bunlar

insanlar zor değişir dün 12-13 saat eve gelmeyip aramayan sormayan herifi çocukla taçlandırdıysanız şimdi hamilesiniz die geçinmeye çalışıyordur çocuktan sonra açacağınız konuları siz burdaki herkesten iyi biliyorsunuz . Burdaki yazılanlar silinmiyor o yüzden iyileme yaparken millete yükselmeden yapın iki gün sonra önünüze tek tek koyarlar bugün olduğu gibi ha siz takmazsınız ayrı mesele sonuçta anonım hesapsınız kim ne bilsin sizi ama siz kendınızı tanıyorsunuz kendınıze saygınız hep olsun .
Ayrıca bi ay sonra belki çok kötü olabilir diyecegınız birinden çocuk yapmak nie insanlar bi 2-3 sene sakin yaşam sürmeli ki sorumluluk sahibi ebeveyn olabileceklerine inanmalı . Tabiki de burda kimsenin kimseyi kandırması kimseye fayda sağlamaz yeter ki siz kendınızı kandıran olmayın . Ee tamam 1 ay önce kötüydü şimdi iyi garantisi yok belki daha iyi olacak da diyebilirsiniz onda da sıkıntı yok ama elindeki adam belli yani ne kadar iyi olabilir sonrasını sen daha iyi bilirsin . Evli birinin düğüne bekar gibi çağırıldığını düşünmüyorum eşinizin arkadaşı da masrafları paylaşmak için çırpınıyordur muhtemelen aracanız varsa ya eşinle beraber gidin ya da Al karşına gitmeni istemiyorum de madem bu kadar içerlediysen onun kalbi kırılacak die nie karnındaki bebeğe stres çektiresin senin stresin onu etkiliyor sonuç olarak . Daha ilerisi var mı , yok
Sorun yaşadık şuan o sorunlar gündemde değil ben buraya her detayı yazmıyorum. O süreçte ne oldu ben nasıl gardımı aldım nasıl ilerliyor bunlar önemli değil sanırım. Bu arada şuan gerçekten iyi ve evliliğimizde değişimler yaşandı. Ben 1 ay sonra ne olacağı belli değil derken şundan bahsediyorum. Belki eşim rol yapıyor belki değişmedi belki gerçekten toparlandı belki 5 sene sonra yollarımız ayrılacak bu hayatta neyin yada kimin garantisi var. Belki yaşadığım olaylardan kaynaklıda böyle konuşuyor olabilirim. Şuan hamileliğimi çok güzel geçiriyorum stres yapmıyorum bunuda bebeğim ve kendim için böyle bi karar aldım. Zararıda hem bebeğime hem bana olur diye. Yanlışım da olabilir bilmiyorum ama stresli hamileliklerde kolik bebek olma olasılığı çok yüksekmiş. Neden bebeğime bu kötülüğü yapayım diye kendimi bile değiştirdim dingin geçiriyorum. Bu olayada gelecek olursak herhangi bi tartışma yaşamadık 5 dk bile sürmedi bu mevzu konuyu kapattım zaten direkt. Burda demek istediğim şu insanlara. Ben diyelim ki her gün kavga ediyorum veya aram kötü bunu niye gizleyim ki? Şuan evde bi huzursuzluk tartışma söz konusu değil. Bu nişanı eşim mi organize etti ki kaçmak istesin o bana komik geliyor. Düğün değil bu arada aile arasında nişan. İşte baba kardeş iki üç amca gidecek nişan sahibi çocuk kimseyi çağırmamış kimseden gelsin diye beklentisi olmamış gelmeyin onca yolu falan demiş. Ama bu gitmek isteyen arkadaşı gezme olsunda ne olursa olsun biri. Eşide diyor zaten ona gezme deme fizana gider diye. Büyük ihtimalle masraflara bir kişiyi daha eklemek istiyor. Şu konuda haklısınız direkt gitmeni istemiyorum diyip geçmek daha mantıklı o yanlış anlamasın aman gönlü kalmasın diye benim düşünmem gerekmiyor. Bu arada bende gitmek istemem yol 12 saat aile arasında bi nişan için onca yolu yorgunluğu çekmeye hiç gerek yok yakın mesafede bi tatil planı yaparım çok daha iyi gelir bana Mutlaka gitmesi gereken bulunması gereken bi ortam olmadığı içinde zorda kalacağı bi durum yok teşekkür ederim.

kısıtlama olayından tamamen bağımsız olarak söylüyorum eşin neden düğününe bile gelmeyen birinin nişanı için 12 saat yol gitmek istiyor enayi mi?
Sizinle aynı düşünüyorum. Ve 12 saatlik yolu giderken 2 gün parada kazanmayacak. Kendi işini yaptığı için cuma cumartesi çalışmamış olacak. Karşı taraf zahmet edip koca düğüne gelmedi aile arasında küçük bi nişan için gitmek büyük enayilik

Arkadaşı nişana gelmiş olsaydı ben sorun etmezdim 31 haftadayken gitmesini. 36-37 falan olsam zaten gitmesini istemezdim ki 39 haftalıkken bulunduğumuz şehirde arkadaşının nişanı vardı eşim ona bile bensiz gitmek istemedi acil bir durum olursa diye, ben gidersem gidecekti. Keza nişanından önce doğum yaptım zaten.
Fakat kendi nişanına gelmeyen biri için kalkıp şehir dışındaki nişana katılmak bence baya bir enayilik. Bu açıdan bile gerek olmadığını düşünüyorum. Yoksa gelmiş olsa bence haftanız çok da sıkıntı değil gelseydi gidilebilirdi.
Köydeki festivale neden gitmiyorsunuz ayrıca? Hamilesiniz tamam ama bir sağlık sorununuz yokmuş siz de çıkın biraz gezin. Bebek doğduğunda ilk birkaç ay zaten eve kapanıyorsunuz. Gidin gidebildiğiniz festivale, gezmeye.
Nişana katılmadığı gibi düğünümüzede katılmadı. Burdaki gitmek isteyen arkadaşının hem nişanına hem düğününe özel olarak uçakla gelmiş. Hamile bile olmasam bana görede gitmesi mantıksız. Bu insan düğüne bile gelmemiş. İşten izin alamadığını söylemiş ama diğer arkadaşı için uçakla akşam gelip aynı gece geri dönmüş benim eşimde aynısını yapabilirdi. Düğüne yine katılsın sorun değil ama bi aile arasında nişan içinde burdan gitmek tamamen gezme amaçlı. Ben köyde rahat edemiyorum malesef festival falanda baya kötü açıkçası videolardan gördüğüm kadarıyla aşırı kalabalık kötü bi ortam. O yüzden gitmek istemedim

gitmesini istemiyorsanız gitme diyin önemli olan sizin normlarınız, ilişkinizin normali. bu kadar dusunmeye gerek yok gibi geldi bilmiyorumn

Herkes eski konularindan bahsetmis ama hic okuyamicam valla simdi onlari isim gucum var 😅 O yuzden bu konu ozelinde algila yorumumu lutfen. Yalniz kalmiyosun annen varmis iste. Ben bi sorun goremedim. Ben esimi arada kendim durtuklerim git arkadaslarinla organizasyona vs diye. Evlendik diye bu kadar dipdibe olmayi ben asla anlayamiyorum. Ben de kiz arkadaslarimla sehirler arasi, hatta ulkeler arasi tatile giderim. Cift olarak takilmak tamam iyi hos zevkli de, arkadasla takilmanin tadi baska. Bence bu sekilde evlilikler daha uzun omurlu oluyo. Sabrin artiyo esine karsi ve onun da sana karsi. Ama dedigim gibi senin de ozgur takilman lazim. Tek tarafli degil. Obur turlusu evliligi hapis hayati haline getiriyo. Ikiniz de evcimen olup hic istemeseniz neyse ama gitmek isteyen biri icin darlanmak cok sinir bozucu. Hamileliginde sorun yok, yalniz da degilsin. Tamamen yalniz olsan yine hak vericem de. Ay bilmiyorum ya, bana normal geldi.
Eşim işi gereği her zaman müsaitlik bulabilen birisi değil. Doğum bebek olayı oluncada tatil bile planlamadım. Hava çok sıcak çokta tadını alamam diye bu sene birşey yapmayalım olmadı seneye çok güzel bi tatil yaparız diye düşündüm. Geçen günde içimden iki gün bi yerlere mi gitsek diye düşündüm bende çok bunaldım bi iki gün köyüne gittik geldik harici tüm yazı klima altında geçirdim malum cehennem sıcağında bi şehirde yaşadığım için. Bende şuan eğer hafta sonu müsaitlik yaratabiliyorsa biz gidelim 2 gün bi yerlere diye düşünüyorum. Karşısındaki insan düğününe bile gelmedi. İlerleyen haftalarda istesemde gidemem baya ağırlaşmaya başladım birden bi bakıyorum karnım hızlıca büyüyor. O yüzden masrafıda zamanıda bizim için kullansa çok daha iyi olur düşündüm

Sizinle aynı düşünüyorum. Ve 12 saatlik yolu giderken 2 gün parada kazanmayacak. Kendi işini yaptığı için cuma cumartesi çalışmamış olacak. Karşı taraf zahmet edip koca düğüne gelmedi aile arasında küçük bi nişan için gitmek büyük enayilik
onun yerine ihtiyacı varsa gitsin arkadaşlarıyla birkaç gün kafa dinlesin madem siz de kısıtlayan bir eş değilsiniz. çok saçma geldi bana maddi manevi gereksiz bir yük

Aslında sizde gidebilseydiniz güzel olurdu. Onun dışında o da hamileliğinizin son haftalarında olduğunuzu söyleyip gitmeyebilir.
Ben zaten gitmek istemiyorum gel gidelim dese inanın yine yok derim. Ben 12 saat yol çekicem ve 2 saatlik aile arasında bi nişana katılıp tekrar 12 saat yol gelicem. Bu insan düğünümüze bile katılmadı. 2 günü daha güzel değerlendirmek isterim. Mersin bize 1.5 saat uzaklıkta oraya gidip 2 gün güzel kaliteli bi zaman geçirmek isterim eşimle

onun yerine ihtiyacı varsa gitsin arkadaşlarıyla birkaç gün kafa dinlesin madem siz de kısıtlayan bir eş değilsiniz. çok saçma geldi bana maddi manevi gereksiz bir yük
Yok öyle ihtiyacım var kafa dinlemem gerekiyor kafasında değil. Köye gidelim dedi gittik bana çok iyi geldi kafamı dinledim iki gün dedi hatta bende benimde biraz şöyle denize ihtiyacım var bi hafta sonuda oraya gidelim bende çok bunaldım dedim kapandı sonra konu plan yapmadık bende zaten hava sıcak diye üstünde durmadım. İnanın benim daha çok ihtiyacım var. Tüm yazı klimanın altında geçirdim. Tekrar köye gitme planı var festival var diye istanbul ayrı bi konu. Burda yanan ben oluyorum hiç bir şey yapmayarak o yüzden madem hafta sonu müsaitliği var maddi manevi bana ayırsın zamanını birazda ben kafamı dağıtayım. Kendisinede böyle söylemeyi düşünüyorum

Back
X