Ay yok artık hatta oha yaniHayatta inanmam eskort partisi yapmayacaklarına 1 gece. İstediğiniz kadar lincleyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yok artık hatta oha yaniHayatta inanmam eskort partisi yapmayacaklarına 1 gece. İstediğiniz kadar lincleyin
12 saat yola hamile adam giderse yorulur tabi de, burada hamile olan kadınNişanı olan kişi bu üyenin düğününe de nişanına da gelmemiş. Kalkıp da onun nişanına evde hamile karısını bırakıp 12 saat yol gitmek asıl kendini düşürmek. Önce karisini tatile götürsün de sonra kendi g.tunu gezdirsin.
Sizin çevrenizde denk gelenler belki öyle olmuş olabilir de her arkadaşıyla takılmaya giden pis ise gitmiyor yanı. Beğenmedim bu yorumu.Mantıklı tek bir tarafı yok bu erkekler bu yüzden arkadan çok iş yapıyorlar kadınlar anlamıyor
Neyse sizin de öve öve bitiremediginiz kocanızla ilgili konuları bildiğim için evlilik konusunda en azından ciddiye alınacak bir yorum degil benim açımdan12 saat yola hamile adam giderse yorulur tabi de, burada hamile olan kadın(konunun başlığına o kadar takıldım ki, kusura bakma
)
Adamin Nisan umurunda değil ki la gezmeye gitmek istiyor. Gitsin ya. Hayat kısa arkadaşlar. Hamile karısının evde başka çocuğu işi gücü yoksa, bence de olsa da olabilir, gitsin gelsin. Sonra ailesini de gezdirsin. Ama bu kadında kız arkadaşlarıyla gidip iki üç gün takılıp gelebilsin. Adamda evde çocuklara adam gibi baksın.
Okudukça canım kocam diyorum ya. Birlikte de geziyoruz, özgür de takılıyoruz. Böyle hayat sizler de zor. Bugün o gider yarın siz...
Kesinlikle ya ilişkileri böyle zor bir şeye çevirmeye gerek yok. Evlenince adamı üstümüze tapulamıyoruz ya. Eşin yeri başka arkadaşın yeri başka. Herkesin kafa dağıtmaya hakkı var.12 saat yola hamile adam giderse yorulur tabi de, burada hamile olan kadın(konunun başlığına o kadar takıldım ki, kusura bakma
)
Adamin Nisan umurunda değil ki la gezmeye gitmek istiyor. Gitsin ya. Hayat kısa arkadaşlar. Hamile karısının evde başka çocuğu işi gücü yoksa, bence de olsa da olabilir, gitsin gelsin. Sonra ailesini de gezdirsin. Ama bu kadında kız arkadaşlarıyla gidip iki üç gün takılıp gelebilsin. Adamda evde çocuklara adam gibi baksın.
Okudukça canım kocam diyorum ya. Birlikte de geziyoruz, özgür de takılıyoruz. Böyle hayat sizler de zor. Bugün o gider yarın siz...
arkadaşının bu kadar ısrarı masrafa birini daha eklemek büyük ihtimalle. Eşimin direkt kestirip atması lazım eşim hamile oda benim nişanıma gelmedi gelmemi gerektiren bi durum yok diye. Yok zaten direkt gitmeni istemiyorum dicem. Annemlerinde olmadığını söylicem kestirip atacam. Çok gezmek istiyorsa buyursun hafta sonu 2 günlük bi tatil planı yapsın. İlerleyen haftalarda zaten gidemeyeceğim son rahat zamanlarımda ben kafa dağıtayımHaklısınız sonuna kadar.Arkadaşı gaza getirmiş ama sonuçta arkadaş düşüncesiz davranmış der geçersin (Gerçi arkadaşa da sinir oldum o ayrı.Demiyor adamın karısı hamile ne demeye sürüklüyorum istanbula.)ama eşinizin düşünmesi lazım.Yani haklı bir beklenti içindesiniz.Bir de sizin düğününüze gelmemiş.Gelmiş olsa annenizde kalın iki gün idare edin derdim.Bence gitmesine izin vermeyin.
Biz eşimle iyiyiz ya şükürNeyse sizin de öve öve bitiremediginiz kocanızla ilgili konuları bildiğim için evlilik konusunda en azından ciddiye alınacak bir yorum degil benim açımdan![]()
Ne güzel yazmışsınız. Aynen öyle ben ilerleyen haftalarda belki ben gidemeyeceğim herhangi bi tatile yada bi yere önce biz bi tatil yapalım sonra kendini gezdirsinNişanı olan kişi bu üyenin düğününe de nişanına da gelmemiş. Kalkıp da onun nişanına evde hamile karısını bırakıp 12 saat yol gitmek asıl kendini düşürmek. Önce karisini tatile götürsün de sonra kendi g.tunu gezdirsin.
Şu masrafa birilerini ortak etme olayına sinir oluyorum.Kendilerini ne kadar uyanık zannediyorlar.Benim okulumda bi grup var.Birbirlerinin doğum günü için tüm okuldan para topluyorlar.İşlerine geldiği gibi.Birinin düğününe gitmek istiyorlarsa para topluyorlar istemiyorlarsa hiç lafını bile etmiyorlar.Ben de inatla yapmak istiyorsam hediyemi tek başıma yapıyorum.arkadaşının bu kadar ısrarı masrafa birini daha eklemek büyük ihtimalle. Eşimin direkt kestirip atması lazım eşim hamile oda benim nişanıma gelmedi gelmemi gerektiren bi durum yok diye. Yok zaten direkt gitmeni istemiyorum dicem. Annemlerinde olmadığını söylicem kestirip atacam. Çok gezmek istiyorsa buyursun hafta sonu 2 günlük bi tatil planı yapsın. İlerleyen haftalarda zaten gidemeyeceğim son rahat zamanlarımda ben kafa dağıtayım
Neden kölem olsun ne alakası var. Karım izin vermedi demeyecek eşim hamile tek başına bırakmam doğru olmaz 12 saatlik yol diyecek kapatacak. Hatta kendi işini yapan birisi iki gün işi gücü bırakamam düğüne inşallah diyip kapatacak konuyu. Ben tatile gitmedim bi yere gittiğimiz yok. Yanlış anlamayın iki gün çalışmaması eksi bakiye masrafıda ayrı. Eğer böyle bi durum varsa buyursun eşim beni bi tatile götürsün. Bende insanım iki gün köyüne gittik geldik bu kadar. Masrafsa bize yapsın işler duracaksa bize dursun. 24 saatini yolda geçirecek 2 saatlik nişan için. Arkadaşı zahmet edip kendinin nişanına değil düğününe gelmedi. İzin alamadım dedi kapattı konuyu. Bunu eşimin düşünmesi lazım düşünmüyorsada benim söylediklerime razı gelsinİnsanlar evlenince köle filan mı oluyor acaba ya... Karnım burnumda dediğin 31. Haftaymissin. Adam arkadaşlarıyla gidip gelecek. Bu kadar yok yok demenin başka bir sebebi yoksa, mevcut durumda ayıp bence. Kocasını insan böyle düşürür mü ya. Arkadaşlarına bile mahcup olur. Ne diyecek hanımdan izin çıkmadı mıben kendi adıma kocam izin vermedi ifadesini bile aşırı absurt bulurum. Bunun erkek versiyonu çok daha zavallica. Kimse kimse köle olmuyor. Dilediğin yere eğer ben uygun gormussem haberini verir uygun olup olmadığını danışır, ayarlamaları yapar giderim. Eşim uygun gormusse , bana haber verir, istisaresini yapar, işi, evi ayarlar gider. Adam gitmek istiyor. Eşim böyle bir inat etse muhtemelen ben gidiyorum der giderim. Sinir oldum ya. Sonra prenses erkeklerden dert yakınıyor millet. Koskoca adam kendi kararini herşeyi (siz de dahil) düşünüp veremeyecek mi.
Evet öyle. Eşinize dümdüz söylemeyin gitmeni istemiyorum diye. Annemler evde yokmuş falan filanlara girmeyin. Evlilikte hesap kitap olmaz. Neyse onu söyleyin.Bende aynı düşüncedeyim. Gerçekten geçerli bi sebebi olur orasını ayrı değerlendiririm ama işten izin alamadım ben gelemedim diyen birinede bende gitmem. Üstelik hem nişanda hem düğünde. Burda benlik durumu geçelim eşimin bu durumu değerlendirmesi bile yeterli olmalı
Artık sizin kendi evinizin dinamiği.. bilemeyeceğim.Neden kölem olsun ne alakası var. Karım izin vermedi demeyecek eşim hamile tek başına bırakmam doğru olmaz 12 saatlik yol diyecek kapatacak. Hatta kendi işini yapan birisi iki gün işi gücü bırakamam düğüne inşallah diyip kapatacak konuyu. Ben tatile gitmedim bi yere gittiğimiz yok. Yanlış anlamayın iki gün çalışmaması eksi bakiye masrafıda ayrı. Eğer böyle bi durum varsa buyursun eşim beni bi tatile götürsün. Bende insanım iki gün köyüne gittik geldik bu kadar. Masrafsa bize yapsın işler duracaksa bize dursun. 24 saatini yolda geçirecek 2 saatlik nişan için. Arkadaşı zahmet edip kendinin nişanına değil düğününe gelmedi. İzin alamadım dedi kapattı konuyu. Bunu eşimin düşünmesi lazım düşünmüyorsada benim söylediklerime razı gelsin
Kocamla iyiyiz demeye korkmuyor musun düşman kazanırım diye.Gerçi ileri yaşta evlenip mutlu olmak suç sayılıyordu.O kısmı unutmuşum ben.Biz eşimle iyiyiz ya şükürcanım kocam, kocam da kocam
![]()
Bu arada şeker yüklemesine hastane randevularına bile tek başıma giden ben… Sırf işler müşteriler kaçmasın boş yere sabahın erken saatinde sıcakta beklemesin diye hayır gelme diyen bennn. Enayi diyeceksiniz şimdi bana haklısınız da enayilik bende. İşleri 2 gün bırakmaya nasılda okeylendi. Hata benim işte enayilik bende. 2 günlük tatilin masraflarını düşünürken de enayilik bende. Seneye güzel tatil yaparız şimdi doğum masraflar diye içimden düşünürkende. Düşünmemek lazımmışEvet öyle. Eşinize dümdüz söylemeyin gitmeni istemiyorum diye. Annemler evde yokmuş falan filanlara girmeyin. Evlilikte hesap kitap olmaz. Neyse onu söyleyin.
Aynen öyle ben gideyim ama masraflarıda böleyim çok iyi uyanıklık..Şu masrafa birilerini ortak etme olayına sinir oluyorum.Kendilerini ne kadar uyanık zannediyorlar.Benim okulumda bi grup var.Birbirlerinin doğum günü için tüm okuldan para topluyorlar.İşlerine geldiği gibi.Birinin düğününe gitmek istiyorlarsa para topluyorlar istemiyorlarsa hiç lafını bile etmiyorlar.Ben de inatla yapmak istiyorsam hediyemi tek başıma yapıyorum.
Ayrıca dediğiniz gibi çok gezesi varsa sizi alsın götürsün.Doğum öncesi birlikte gezin tozun.Kendinizi de çok yormayın.Evladınızı da sağlıkla kucağınıza alın![]()
Hamile kadını niye bu kadar darladınız ki şimdi.Konuyu iyice okudunuz mu??Eşinin arkadaşı bekar olduğu halde onların düğününe gelmemiş.Şimdi eşi hamileyken neden gitsin ki?Ayrıca eşimi hiçbir zaman gitme etme diye darlamam diyor zaten konu sahibi.Büyük bir nişan da değil ayrıca aile arasında olacakmış.Saçma geldi bana.Konu sahibi çok haklı.İnsanlar evlenince köle filan mı oluyor acaba ya... Karnım burnumda dediğin 31. Haftaymissin. Adam arkadaşlarıyla gidip gelecek. Bu kadar yok yok demenin başka bir sebebi yoksa, mevcut durumda ayıp bence. Kocasını insan böyle düşürür mü ya. Arkadaşlarına bile mahcup olur. Ne diyecek hanımdan izin çıkmadı mıben kendi adıma kocam izin vermedi ifadesini bile aşırı absurt bulurum. Bunun erkek versiyonu çok daha zavallica. Kimse kimse köle olmuyor. Dilediğin yere eğer ben uygun gormussem haberini verir uygun olup olmadığını danışır, ayarlamaları yapar giderim. Eşim uygun gormusse , bana haber verir, istisaresini yapar, işi, evi ayarlar gider. Adam gitmek istiyor. Eşim böyle bir inat etse muhtemelen ben gidiyorum der giderim. Sinir oldum ya. Sonra prenses erkeklerden dert yakınıyor millet. Koskoca adam kendi kararini herşeyi (siz de dahil) düşünüp veremeyecek mi.
Aile arası nisanda ne alaka zaten 12 saat mesafe uzaklıktaki arkadaş . Gitme diyin direkt bittiSorun yaşadık şuan o sorunlar gündemde değil ben buraya her detayı yazmıyorum. O süreçte ne oldu ben nasıl gardımı aldım nasıl ilerliyor bunlar önemli değil sanırım. Bu arada şuan gerçekten iyi ve evliliğimizde değişimler yaşandı. Ben 1 ay sonra ne olacağı belli değil derken şundan bahsediyorum. Belki eşim rol yapıyor belki değişmedi belki gerçekten toparlandı belki 5 sene sonra yollarımız ayrılacak bu hayatta neyin yada kimin garantisi var. Belki yaşadığım olaylardan kaynaklıda böyle konuşuyor olabilirim. Şuan hamileliğimi çok güzel geçiriyorum stres yapmıyorum bunuda bebeğim ve kendim için böyle bi karar aldım. Zararıda hem bebeğime hem bana olur diye. Yanlışım da olabilir bilmiyorum ama stresli hamileliklerde kolik bebek olma olasılığı çok yüksekmiş. Neden bebeğime bu kötülüğü yapayım diye kendimi bile değiştirdim dingin geçiriyorum. Bu olayada gelecek olursak herhangi bi tartışma yaşamadık 5 dk bile sürmedi bu mevzu konuyu kapattım zaten direkt. Burda demek istediğim şu insanlara. Ben diyelim ki her gün kavga ediyorum veya aram kötü bunu niye gizleyim ki? Şuan evde bi huzursuzluk tartışma söz konusu değil. Bu nişanı eşim mi organize etti ki kaçmak istesin o bana komik geliyor. Düğün değil bu arada aile arasında nişan. İşte baba kardeş iki üç amca gidecek nişan sahibi çocuk kimseyi çağırmamış kimseden gelsin diye beklentisi olmamış gelmeyin onca yolu falan demiş. Ama bu gitmek isteyen arkadaşı gezme olsunda ne olursa olsun biri. Eşide diyor zaten ona gezme deme fizana gider diye. Büyük ihtimalle masraflara bir kişiyi daha eklemek istiyor. Şu konuda haklısınız direkt gitmeni istemiyorum diyip geçmek daha mantıklı o yanlış anlamasın aman gönlü kalmasın diye benim düşünmem gerekmiyor. Bu arada bende gitmek istemem yol 12 saat aile arasında bi nişan için onca yolu yorgunluğu çekmeye hiç gerek yok yakın mesafede bi tatil planı yaparım çok daha iyi gelir bana Mutlaka gitmesi gereken bulunması gereken bi ortam olmadığı içinde zorda kalacağı bi durum yok teşekkür ederim.
Esle insan her daim iyi olamaz, tabiki hayatta bazı sıkıntılar da olur. Ama iyi bir insanla mi sıkıntı yaşıyorum yoksa kötü niyetli biriyle mi esas mesele bu bence. İleri yaşta evlenmedim aslında. 13 yıllık evliyiz. Üç çocuk büyüttük. İkizlerim büyürken eşim işinde kariyer atladı ve o dönem hem bana faydası çok azdı hem de kışlık yapmak gibi saçma beklentileri vardı. Ama İkizler büyüdükçe zamanla tempoya o da alıştı. Çocuksuz ev ya da anne evi benzeri beklentileri azaldı. Çok şükür yemek içinde ev işlerinde de çocuklarla ilgilenmeye de hep yardımcı bir eş oldu. Şimdi maşallah maşallah diyeyim iki üç yıldır herşey daha yolunda. Allah herkese iyi eşler nasip etsin. Mutlu yuvasi olsun herkesin inşallah.Kocamla iyiyiz demeye korkmuyor musun düşman kazanırım diye.Gerçi ileri yaşta evlenip mutlu olmak suç sayılıyordu.O kısmı unutmuşum ben.
Size gösterilmeyen incelikler kendi nişanına gelmeyen arkadaşa mı gösteriliyor? Pes doğrusu. HaklısınızBu arada şeker yüklemesine hastane randevularına bile tek başıma giden ben… Sırf işler müşteriler kaçmasın boş yere sabahın erken saatinde sıcakta beklemesin diye hayır gelme diyen bennn. Enayi diyeceksiniz şimdi bana haklısınız da enayilik bende. İşleri 2 gün bırakmaya nasılda okeylendi. Hata benim işte enayilik bende. 2 günlük tatilin masraflarını düşünürken de enayilik bende. Seneye güzel tatil yaparız şimdi doğum masraflar diye içimden düşünürkende. Düşünmemek lazımmış