ben 28-29. haftalardayken de esim yurtdisina memleketine gitti. biraz zorunluydu evrak islerimiz vardi ama keyfi de olsa git derdim.
ne oldu öldüm mü iki haftada, bunca dramayi anlayamiyorum sahsen.
yattim yuvarlandim evimde, bazen aileme gittim, cokca zaman arkadaslarimla bulustum. bir sekilde gecti zaman.
ki sizde 2 günmüs. iki gun icin bunca tantana bana cok geldi.
ben de hamileyken keyfi sehir disina gittim, takildim esimle dostumla..bugun biri cagirsin tatile kocam mocam demem uca uca giderim.
bebekten önce son demler bunlar:)
ki 2027 agustosa esimin bir arkadasi on gunlugune daga trekkinge cikmak istiyordu. dag dedigim de balkanlar. ben de cocuga likya yolunu gosterdim, "bu daha guzel - hem yurticinde bebek varken cok uzaklasmamis olur" diye, planlarini buna cevirtttirdim.
esim gidip gitmeme konusunda kararsizdi -
bebegimiz 10 aylik olacak, kucuk bir tatil ona da iyi gelir diye biraz da ben destekledim.
bugün sana yarin bana demisler

gittigi dogayla basbasa - birsey dusunmeden gecirecegi 10 gün ona bir sene yeter. ayni sekilde bir firsat ciksa ben de emmeyi kesmis bebegi ona birakir giderim - rahatlarim.
yani bence cok da mesele haline getirmeyin. hatta madem o boyle fink fink geziyor siz de sevdiginiz bjr arkadasinizla ya da kardesinizle kucuk bir kacamak yapin bebekten önce