Kızlar herkese merhaba. Eşimin çocukluk arkadaşları var birisi iş dolasıyla İstanbulda yaşıyor onun hafta sonu nişanı varmış, burdaki diğer iki arkadaşı da nişana gideceklermiş hazirandan beri bu konuyu arkadaşı söylüyor nişan tarihi belli değildi diye gideriz sende gelir misin falan diyordu eşime. Bu nişanı olacak çocuk burdan gidecek olan arkadaşının hem nişanına hem düğününe İstanbuldan kalkıp gelmiş oda benimde gitmem lazım diyor. Ama bu İstanbulda ki nişanı olacak arkadaş eşimin nişanınada düğününede iş ve farklı bir bahaneden dolayı gelmedi. Nişanı geçtim düğüne gelmedi yani. Eşimin aile arasında bi nişan için hamile eşini bırakıp gitmesi çok komik geliyor bu çocuk bekar hiç bir sebebi yokken nişanı geçtim düğüne gelmedi. Birde bizim nişanımız salonda oldu aile arasında küçük bi nişan değildi. Çocuğun tüm ailesi yaşadığımız şehirde kız orda olduğu için ailesi burdan gidecek aile arasında bir nişan yapacaklar. Ben eşimin gitmesini istemiyorum eşimde önce sıcak bakmıyordu ama arkadaşı sürekli sende gel gel diyor dün yine aramış cuma gidiyor muyuz demiş bende ee ne dedin dedim bakarız dedim diyor bende eşime benim karnım burnumda İstanbulda ne işin var dedim. Eşim gitmeye meyillenmiş belli ki hep birlikte gideriz farklılık olur falan demiş arkadaşı. Bu yaz hiç bir yere gitmedik bi eşimin köyüne gittik 2 gün o kadar. Bende eşime biz tatile bile gitmedik eğer çok vaktin varsa 2 gün yakın mesafe tatil ayarla oraya gidelim o zaman dedim. Hemen bana olur hayatım istanbula gidiyim geliyim gidelim diyor gülüyor şirinlik yapıyor. Bende hiç lafı uzatmadım bile konuyu kapattım. Annemlerde kalırım yada annem gelir diye düşünüyor. Bende annemle babamın bi yere gittiğini söylicem hafta sonu için hiç gitme etme demeden konuyu kapatıyım diye düşünüyorum. Hamileyken eşimin tamamen keyfi şekilde şehir dışına çıkmasını doğru bulmuyorum 12 saatlik yol acil bi durumda nasıl gelecek. Gittiği zamanda tam 31 haftalık oluyor hamileliğim çok şükür herhangi bi sağlık problemim yok hamileliliğimde sıkıntılı bi durumum yok ama tabi eğilemiyorum yatakta zor dönüyorum karnım iyice çıktığı için artık sıcaklarla birlikte hamileliğin zor dönemlerine geldim. Dünden beri eşimin gitmeye meyillenmesi bile canımı sıktı kendinin direkt gelemem eşim hamile demesini bekledim heralde. Bu arada Ağustosun ortasında eşimin köyünde festival var eşim hiç gitmemiş çok gitmek istiyor gidelim dedi bende ben gelemem ama sen gidebilirsin dedim eşimde bana giderimde seni nasıl bırakıcam tek dedi bende annem gelir kalır dedim, köy 2 saat uzaklıkta diye sorun etmemiştim ondan kaynaklı istanbulada giderim dedi heralde. Yani birbirimize karışan güvenmeyen eşler değiliz gitme etme demeyiz hiç bir zaman, eşime çoğu zaman ben derim çok çalışıyosun biraz dışarı çık arkadaşlarında görüş falan diye. Şimdi bu İstanbul konusunda da gidemezsin edemezsin tarzında da olmak istemiyorum ama gitmesinide uygun bulmuyorum yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum gitmesi de normal mi ben mi abartıyorum bilemedim eşim tekrar bu konuyu açarsa sizce ne demeliyim nasıl yaklaşmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim