Eşimin hareketleri tavırları normal miii

Sevgili Kantaro zaten sana ilişki yasakmis ilk dört ay. Neden sana yuklenildi ki. Bana da kesinlikle yasak şu anda. Çok büyük risk. Iliskiye girsem kanamam olacak ve hemen sezeryana alınmak zorunda kalabilirim. Her neyse . Eşinin durumu bence gayet normal sıkma canını. Çocuk olunca her şey düzelir.
Babam da annem kardeşlerime hamileyken duvara yapışırmış bebeğe bir şey olmasın diye. Halbuki ne olabilir :))
Bu arada kaç haftaliksin

24 haftalık canım.

24 haftalık canım.
Esinizin konusmalarindan bunun gecici bi durum oldugu belli bence.sayili zaman cabuk gecer bence duzelir dogumdan sonra.sizde bunu kendinize sikinti etmeyin sonucta bi can tasiyorsunuz ve yasadiginiz tecrubeler ortada korkmanizda gayet insani.

Ya olabilr bende hatalı davranmışımdır belki ama .
Kndimce gcerli sbeplerim vardı.
Çok bekledik.
Çok istedik .
Boş gbelik ardından kürtaj ardından gebeliğimde kanama düşük tehlikesi vede üstüne çok zor attlım ilk ayları galiba bunlar da biraz tuz biber oldu
Canım ben senin sebebin vardı yada yoktu demiyorum ilişki yaşamamak için istememen bile geçerli bi sebep sonuçta. Ama yine de senin bu korkuların adama yerleşmiş belli ki. Bi süre kendi haline bırakın hamilelik nasılsa bitecek

Evet ciddi cidddi eşimle orta yolu bulamıyoruz.
Gebeliğimin ilk aylarında ben yavruma birşey olur diye c.nsellikten kaçtum hep.
(Afedersiniz)Eşim de aksine her zamanki gibi çok istekliydi.

Hatta ben hep kaçtığım için yakında düz duvara tırmanıcam diye şaka yollu veryansın etmişti.Ve o zamanlar bunun ile ilgili konuda açmıştım.

Şimdi ki sorun ben tam rahattladım bulantılarım kusmalarım halszlik vb her şey geçti.
Günlğk hayatıma döndüm.
Şimdi de eşim bi tuhaflaştı.
Yanaşmak istemiyor.
Ben yanaşssam korkuyorum diyor.
Hadi raydan çıktı birşeyler tam son aşama ya geliyoruz bir türlü olmuyor eşim yapamıyorum sankş zarar vercekmişim gibi geliyor diyor.
Size kıyamıyorum diyor.
Hatta afedersiniz ama hadi oldu bu şekilde bu seferde.
Göbüşümü öpüp özür dilerim bebeğim filan diyor.
Bir suçluluk hissediyor.

Bu kk da çok okudum böyle konular korkmaya başladım.
Acaba eşim beni artık anne olarak gördüğü için bu şeyleri yakıştıramıyormu.
Yada düzelir mi.
Hep böylemi olur.

Haftalarca duruyor ben yanaşmasam ben yanaşsam da hissediyorum kasıyor kendini.

Tam olarak artık tekmeleri hissetiğinden beri usg de hareketlerini gördüğünden beri böyle oldu aslında.
Heralde anca idrak etti.

Korkuyorum bir yandan da şeytana filan uyar gözü başkasına kayar diye.Allah korusun.

Bu cinsellşk dışında herşey iyi şükür ilgisi alakası eve zamanında gdip gelmesiüstüme extradan düşmesi.

Kendiniz etmissiniz kendiniz bulmussunuz
Adamin bilincaltinda bebege zarar verme ihtimalim var kodlu suanda

Hatali kimse yok burada. Bende hamileyim benim esim de surekli bebegimize birsey olacak endisesi icinde. Bizim ve onlarin pisikolojileri cok farkli. Bu konular hakkinda bircok yazi var bul ona da oku sorun olmayacagini ama senin de duygularinin cok degisebildigini anlat anlayacaktir

Back
X