- Konu Sahibi cileklipuding
merhaba arkadaşlar;
ben hemen sorunuma gireyim. Dün eşim akşama kadar rahatsızdı, başım ağrıyor diyordu. Bende çok uyumaktan falan olmuş diye fazla sallamadım (çok uyuduğu zamanlarda da başı ağrıyor çünkü) . Dışarı çıktım, bir yakınımız hastanede yatıyordu, onun yanına gittim. Döndüm hala başının ağrıdığını söyledi. Elini başıma koy, senin elin değince geçiyor dedi :). neyse bende yanına oturdum, elimi başına koydum, ora ağrımıyor ensem ağrıyor diyince panikledim. Senin tansiyonun çıkmış dedim. Evin yakınında hastane var oranın aciline gittik, hemşire tansiyonunu ölçtü 18 / 9 çıktı. yani çok yüksek. Hemen ilaç verdiler. yarım saat burda bekleyeceksiniz dediler. nerdeee.... benimki oraya zor geldi zaten. hemen çıkmak istedi. eve geldik. nasıl oldun dedim. Elhamdulillah dedi ama yüzü öyle söylemiyordu
. Uyudu biraz. bende hemen doktor bir akrabımızı çağırdım. adamcağız hemen geldi. bir daha tansiyonunu ölçtü, bu defa 16 çıktı. Hastaneye götürdüler eşimi ve orda iğne vurmuşlar, sonra normale döndü tansiyonu. Bugünde ölçtürdük 15/9 çıktı. Kızlar ne yapıcam bilemiyorum. Aşkım hasta olduğunu kabul etmiyor. Yüksek tansiyon çok riskli. Düzenli ilaç kullanması ve kilo vermesi gerekiyor. Konuşuyorum konuşuyorum anlatamıyorum. Birde çok hareketsiz. Bütün gün bilgisayar başında oyun oynuyor. Hafta sonları benim için çok sıkıcı bu yüzden. Dışarı çıktığım zaman tek başıma çıkmak zorundayım. Markete bile götüremiyorum. Bu kadar hareketsizlik daha fazla kilo almasına sebep oluyor. Şu an kilosu 120 civarı sanırım. Boyu uzun olduğu için iri görünüyor, o kadar kilolu görünmüyor ama çok sağlıksız. Ben bu koca bebeği sağlıklı yaşamaya nasıl alıştırıcam... YARDIM EDİN LÜTFEN....
ben hemen sorunuma gireyim. Dün eşim akşama kadar rahatsızdı, başım ağrıyor diyordu. Bende çok uyumaktan falan olmuş diye fazla sallamadım (çok uyuduğu zamanlarda da başı ağrıyor çünkü) . Dışarı çıktım, bir yakınımız hastanede yatıyordu, onun yanına gittim. Döndüm hala başının ağrıdığını söyledi. Elini başıma koy, senin elin değince geçiyor dedi :). neyse bende yanına oturdum, elimi başına koydum, ora ağrımıyor ensem ağrıyor diyince panikledim. Senin tansiyonun çıkmış dedim. Evin yakınında hastane var oranın aciline gittik, hemşire tansiyonunu ölçtü 18 / 9 çıktı. yani çok yüksek. Hemen ilaç verdiler. yarım saat burda bekleyeceksiniz dediler. nerdeee.... benimki oraya zor geldi zaten. hemen çıkmak istedi. eve geldik. nasıl oldun dedim. Elhamdulillah dedi ama yüzü öyle söylemiyordu