Eşimin hastalık nazları..

Selamlar herkese mutlu haftasonları..

Arkadaşlar bizim eşimle aramız ne zaman limoni olsa ne zaman kavgalı olsak eşim mutlaka ama mutlaka hastalanıyor. Önce yalandan öksürükler başlıyor sonra öksüre öksüre o boğazını tahriş ediyor sesi falan gidiyor bir görseniz hal tavırlarını felçli gibi yatıp kalkmıyor. Şimdi yine kavgalıyız ve yine hasta kendisi. Ailesine yakın oturuyoruz hasta olduğunu öğrensinler anında gelirler görümcemle kaynanam. Bir nazlatıyorlar oğullarını bir şımartıyolar nefret ettim artık bu durumdan çok zor sabrediyorum kapıyı vurup çıkıp gitmemek için. Siz olsanız nasıl davranırdınız?
Umursama , eşşek kadar adamın hallerine bak ya...

Tanıdık sağlık memuru vardır evdeSerum takan. Çağırın bağırttıra bağırttıra bir iki damar yolu denesin sonra da popodan iğne 🪡.

Bu adamın kişilik bozukluğu var. Evlerden ırak

Ben olsam adam daha koltuğa kafasını koyana kadar giyinir çıkarım, ararım birini iyileşene kadar gelmiyorum. “Ben de hasta olursam bize kim bakacak” der çıkarım.

Son düzenleme:
Ben de hastayım der yatardım. Hatta işi abartıp hastaneye gidiyorum der çıkar dolaşırdım, kahve içerdim sakince, o arada serum taktılar yatırdılar derdim. Keyif yapar eve gelirdim. O iyileşene kadar her gün aynı şeyi yapardım.
Kadın milletinden korkulur kardisim bdbbxbdv🤣🤣🤣

Numara yaptığını defalarca suratına vurdum üstelik ailesinin yanında da söyledim siz bunu çok şımartmışsınız aynı ilgiyi benden de bekliyor dedim. Öyle bir kendini savunması var ki hani dersiniz ki adam cidden hasta hatta ağır hasta 3 aylık ömrü falan kalmış öyle demagoji yapıyor. Şizofren etti benide
Tutup doktara götüreceksiniz öksürmeye basladigi anda. "Aman Allahim yine 3 aylik ömrün kalmis olabilir" diye.

Back
X