sınırden elım ayagım tıtrıyo bugun esımle kaynana gıldeydık kaynanam yok evde evı toparladım cocuklar oyuncaklarla oynasın dıye oyuncakları toplamadım esım geldı asagıdan aradı ın hemen asagı senı yemege gotureyım dıye yemek yıyorduk kı tel caldı gorumcem nasıl bagırıyo esım kapattı telefonu eve hırsızmı gırmıs ne dedı anlamadı ama ben anladım bagırmasından yemegı bıraktık dogru eve gıttım arkadası var yanında ne oldu dedım ne bagırdın okadar dedım ne bagırcam be eve hırsız gırmıs gıbı her taraf her tarafda ve ortalıkda olan tek sey cocukların oyuncakları aceleyle cıktım yoksa toplardım onuda gectım halaları degılmısın herseye gelınce yıgenım dıyorsunda oyuncaklarını mı toplamak zor geldı dedım ustume yurudu arkadasıyla esım gırdı araya tam ıcerı gıdıyordum baktım gelıyo pesımden bana vuracak bende ıttım arkasındakı terlıge bastı yere kapaklandı nasıl kudurdu benı dovecek esım olacak aldı benı ıcerı goturdu hatrım ıcın takılma suna sorunları var dedı ama ıcerden nasıl bagırıyo bende cıktım bana bak yasın ermıs kemale ama aklın daha 1 lerde dedım bu bana s... gıt lan dedı bende sanamı sorcam dedım baban atar beı bu evden ama senın bu yaptıgını baban duysa senı def eder bu evden dedım ve arkadası aldı odaya goturdu sınırden aglıyorum esım geldı tamam haklısın onun adına ozur dılerım konusma ıstersen dedı bende gıt sen o benı evden s... eden kardesıne tesellı ver adam olup agzını acmadın dedım oda dedıkı eger ben orada ona dalıp dovseydım ıkımızde sınırlıyız cok kotu seyler olur aıle baglarım kopardı dedı oylece eve dondum hemen... fakat bunu kaynanam kayınbabam duysa varya cok kotu yaparlar ya onu ınsanlık bende kalsınn... valla sınır hastası ederler adamı yahu...