• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimin hatırı ıcın naparsın

sisebe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
341
141
103
sınırden elım ayagım tıtrıyo bugun esımle kaynana gıldeydık kaynanam yok evde evı toparladım cocuklar oyuncaklarla oynasın dıye oyuncakları toplamadım esım geldı asagıdan aradı ın hemen asagı senı yemege gotureyım dıye yemek yıyorduk kı tel caldı gorumcem nasıl bagırıyo esım kapattı telefonu eve hırsızmı gırmıs ne dedı anlamadı ama ben anladım bagırmasından yemegı bıraktık dogru eve gıttım arkadası var yanında ne oldu dedım ne bagırdın okadar dedım ne bagırcam be eve hırsız gırmıs gıbı her taraf her tarafda ve ortalıkda olan tek sey cocukların oyuncakları aceleyle cıktım yoksa toplardım onuda gectım halaları degılmısın herseye gelınce yıgenım dıyorsunda oyuncaklarını mı toplamak zor geldı dedım ustume yurudu arkadasıyla esım gırdı araya tam ıcerı gıdıyordum baktım gelıyo pesımden bana vuracak bende ıttım arkasındakı terlıge bastı yere kapaklandı nasıl kudurdu benı dovecek esım olacak aldı benı ıcerı goturdu hatrım ıcın takılma suna sorunları var dedı ama ıcerden nasıl bagırıyo bende cıktım bana bak yasın ermıs kemale ama aklın daha 1 lerde dedım bu bana s... gıt lan dedı bende sanamı sorcam dedım baban atar beı bu evden ama senın bu yaptıgını baban duysa senı def eder bu evden dedım ve arkadası aldı odaya goturdu sınırden aglıyorum esım geldı tamam haklısın onun adına ozur dılerım konusma ıstersen dedı bende gıt sen o benı evden s... eden kardesıne tesellı ver adam olup agzını acmadın dedım oda dedıkı eger ben orada ona dalıp dovseydım ıkımızde sınırlıyız cok kotu seyler olur aıle baglarım kopardı dedı oylece eve dondum hemen... fakat bunu kaynanam kayınbabam duysa varya cok kotu yaparlar ya onu ınsanlık bende kalsınn... valla sınır hastası ederler adamı yahu...

çok sinir bozucu bir olay canım....boşver Allah a havale et...sen uyma derim eşin de uygun bir dille konuşsun bir sürede gitme gelme derim mesafeni hep koru...

Gördüğünüz tavır kötü, ama sizin tavrınız da hoş değil.

Cevap vermeseniz eksilmezdiniz.

Eşinizi de arada bırakmışsınız bir de.

ne kadar basit sebeplerden ne denli büyük olaylar çıkıyor bu tip insanların ruh sağlığı yerinde değil belli.böylelerinden uzak durmak gerek.sende uzak dur görümcenle konuşma görüşme canım.

sınırden elım ayagım tıtrıyo bugun esımle kaynana gıldeydık kaynanam yok evde evı toparladım cocuklar oyuncaklarla oynasın dıye oyuncakları toplamadım esım geldı asagıdan aradı ın hemen asagı senı yemege gotureyım dıye yemek yıyorduk kı tel caldı gorumcem nasıl bagırıyo esım kapattı telefonu eve hırsızmı gırmıs ne dedı anlamadı ama ben anladım bagırmasından yemegı bıraktık dogru eve gıttım arkadası var yanında ne oldu dedım ne bagırdın okadar dedım ne bagırcam be eve hırsız gırmıs gıbı her taraf her tarafda ve ortalıkda olan tek sey cocukların oyuncakları aceleyle cıktım yoksa toplardım onuda gectım halaları degılmısın herseye gelınce yıgenım dıyorsunda oyuncaklarını mı toplamak zor geldı dedım ustume yurudu arkadasıyla esım gırdı araya tam ıcerı gıdıyordum baktım gelıyo pesımden bana vuracak bende ıttım arkasındakı terlıge bastı yere kapaklandı nasıl kudurdu benı dovecek esım olacak aldı benı ıcerı goturdu hatrım ıcın takılma suna sorunları var dedı ama ıcerden nasıl bagırıyo bende cıktım bana bak yasın ermıs kemale ama aklın daha 1 lerde dedım bu bana s... gıt lan dedı bende sanamı sorcam dedım baban atar beı bu evden ama senın bu yaptıgını baban duysa senı def eder bu evden dedım ve arkadası aldı odaya goturdu sınırden aglıyorum esım geldı tamam haklısın onun adına ozur dılerım konusma ıstersen dedı bende gıt sen o benı evden s... eden kardesıne tesellı ver adam olup agzını acmadın dedım oda dedıkı eger ben orada ona dalıp dovseydım ıkımızde sınırlıyız cok kotu seyler olur aıle baglarım kopardı dedı oylece eve dondum hemen... fakat bunu kaynanam kayınbabam duysa varya cok kotu yaparlar ya onu ınsanlık bende kalsınn... valla sınır hastası ederler adamı yahu...

Kusura bakmayın ama mahalle kavgası gibi olmuş. Küfürler hakaretler... Görümceniz densizlik etmiş fakat sizin de ondan aşağı kalır tarafınız yok:19:

görümcen bir psikoloğa falan görünüyor mu? hırsız girdi diye ortalığı ayağa kaldırmak olacak iş değil.

Son düzenleme:
ne rezil kadınmış allah sabır versin canım. ama eşine kızma ne de olsa kardeşi. en azından onun adına özür dilemiş kardeşim haklı neden toparlamadın ortaliği diyen erkek müsvetteleri de var.. sen yeterince vermişsin cevabını terbiyesizin. ama bundan sonra yüz göz olma mesafeni koy..

Eşim bana gizlice ''hatrım için sus deseydi '' çıkıp tekrar o ağır sözleri söylemezdim.

Sanırım sizde öfkenize hakim olamamışsınız ve ağır sözler uçuşmuş karşılıklı..
Madem sorunlu görülüyor eşiniz tarafındanda eğer sussaydınız daha çok eşiniz sizi anlardı ve haksız duruma düşmezdiniz diye düşünüyorum.

Üstelik ''halaları değil misin topla'' demeniz de hoş değil..
''Toplayamadım aceleyle çıktığım için'' demeniz bile o kavganın olmamasını sağlardı.

Pardon ama görümceniz fena siz ondan fena eşinize adam olsaydın !!! gibi bir cümle kullanılırmı ne yapsaydı yani dövsemiydi yani ozaman adammı olacaktı ben anlamadım??
Gelip ara yolu bulmaya çalışmış haksızlık etmişsiniz eşinize....

En çok eşinize üzüldüm. Kıymetini bilmiyorsunuz eşinizin.
Hala hanım çirkin davranmış orası kesin.
Ama sizin yaptıklarınızı da size hiç yakıştıramadım.
Seviye ne kadar düşmüş.

eger anlaşıyorsak sevilip seviyorsam mutluysam eşimin bana degeri varsa bıze ve kurdugumuz mınık aıleye sahıp cıkma peşindeyse evet herseyı yaparım sızınde esınız benc ebunu haketmıs sız hala ne ıstıyorsunuz?

ıyıde hanımlar haklı olabşlılırsınız ama bende netıcede ınsanım o kufuru duymak kımsenın hosuna gıtmezdı ve evet esımın hatırı ıcın yıne sustum yoksa o olay karsısında eskı ben olsam gercekten sac basa kavga ederdım ben odaya cekıldım arkamdan geldı ne yapmamı beklerdınız tamam canım al benı dövmu deseydım ve ben sadece ustume geldıgı ıcın ıttım onu yıne el kaldırmazdım kı . ayrıca esımin sucu yok haklısınız ona bısey dıyemem. ama halası degılmısını demedım sebebı her olayda ben on un halasyıyım sen karısma dedıgı ıcın sadece boyle bı cevap verdım ve dedımde zaten aceleyle cıktım dıye. demekkı baska gozle bakınca olayları daha farklı gorebılıyoruz yorumlar ıcın tsk edrım eksık ve yanlıslarımı soyledıgınız ıcın gercekten esıme cok yuklendım ... ya bı laf varya cıok dogru ofke gelir goz kararır ofke gıder yuz agarır dıye...

ıyıde hanımlar haklı olabşlılırsınız ama bende netıcede ınsanım o kufuru duymak kımsenın hosuna gıtmezdı ve evet esımın hatırı ıcın yıne sustum yoksa o olay karsısında eskı ben olsam gercekten sac basa kavga ederdım ben odaya cekıldım arkamdan geldı ne yapmamı beklerdınız tamam canım al benı dövmu deseydım ve ben sadece ustume geldıgı ıcın ıttım onu yıne el kaldırmazdım kı . ayrıca esımin sucu yok haklısınız ona bısey dıyemem. ama halası degılmısını demedım sebebı her olayda ben on un halasyıyım sen karısma dedıgı ıcın sadece boyle bı cevap verdım ve dedımde zaten aceleyle cıktım dıye. demekkı baska gozle bakınca olayları daha farklı gorebılıyoruz yorumlar ıcın tsk edrım eksık ve yanlıslarımı soyledıgınız ıcın gercekten esıme cok yuklendım ... ya bı laf varya cıok dogru ofke gelir goz kararır ofke gıder yuz agarır dıye...

arkadasim keske izin verseydinizde baklim ne kadar ileriye gidecekti gorumceniz acaba vurucakmiydi,
ben yerinizde olsaydim susardim tatli dille soylerdim,
baktim bagirip cagiriyo ustume geliyo yine susardim,
boyle yapsaydiniz gorumceniz emin olun vijdan azabi cekerdi pisman olurdu
ve eminimki birdahakine daha saygili davranirdi,
gelir sizden ozur bile dileyebilirdi,
buyukluk susmaktir bence:-)

esinizde cok dogru davranmis,
taraf tutmamis...

Öfkeniz geçtiğinde olanları görmeniz çok güzel.
Bence eşinizden kendi yaptıklarınız için özür dileyin. Farkınızı görecektir.
Bir daha da onlarla gereksiz tartışmalara girip onların seviyesine inmeyin

anlık sinilre kim olsa yerinizde aynısını yapardı (hemen hemen) ama eşinizle bu konuyu fazla uzatmayın ama görümceniz olacak anlayışsızla(bir kızın neolursa olsun bu evin hali ne diye telefon açıp milleti ayağına getirmesini çok seviyesizce görüyorum) aranıza çocuklarda dahil olmak üzere mesafe koyun derim.....
bu forumda kaçtane konu okudum inanın eşiniz size sahip çıkmış....onunla bu konu için birbirinizi yıpratmayın

arkadasim keske izin verseydinizde baklim ne kadar ileriye gidecekti gorumceniz acaba vurucakmiydi,

taraf tutmamis...

daha beter olurdu sorunları varmış kızın.....ayrıca böyle bir konuyu bu denli abartan biri bundan hiç anlamaz ve bence olan olmuş eşindende özür dilememeli açıkça dilememeli ama üzgün olduğunu keşke olmasaydı gibi laflar kullanmalı...burda haklı bence konu sahibi

taraf tutmamis...

üstünüze geliyor görümceniz ve siz gel beni döv derdiniz öyle mi ? hıııııııımmm bu bana epey bi polyannacılık oynamak gibi geldi kusura bakmayın

gercekten esımın ustune gıtmedım yıne ama ıster ıstemez yansımıstı o an esım zaten aksam eve gelınce dedıkı ıstersen konusma onunla konus demem dedı ama benım hatırım ıcın aynı ortama gırmek zorundasın sonucta babamın evı orası dedı uzatmadım zaten.. ya arkadasım kusura bakmada ustume gelen bırıne al bana vur dıyecek degılım yapınız ona musaıt galıba ama benım degıl o kadar uzun boylu degıl ben oadaya gıdıyorum olay uzamasın dıye o arkmdan gelıp benı dovecek bende olsun vur dıcem kusura bakma ama bu kadar da alttan alamam sadece ıttım vurmasın dıye okadar. kufur ısttım bıde dayak yeseydım oh ne ala memleket. tek dedıgım keske boyle kızısması yerıne hayatım acala cıktım toplayamadım kız nasıl halasın toplasan ne olur gıbı saka takılsyadım dıyorum ama telefonda bagırısı duysaydınız esım gercekten hırsız gırdı sandı ama ben yapısını bıldıgım ıcın tahmın ettım...

üstünüze geliyor görümceniz ve siz gel beni döv derdiniz öyle mi ? hıııııııımmm bu bana epey bi polyannacılık oynamak gibi geldi kusura bakmayın

gel beni dov demezdim tepkisiz kalirdim ne kadar ileri gidicek diye,
insandan insana fark var ben sakin ve sabirliyimdir ben boyle yapardim,
ama konu benim ne yapmam degil oyle degilmi?
herkez zannedersem ozgur buraya ifadelerini belirtmekte,
yanlis biliyorsam siz kusuruma bakmayin:-)

daha beter olurdu sorunları varmış kızın.....ayrıca böyle bir konuyu bu denli abartan biri bundan hiç anlamaz ve bence olan olmuş eşindende özür dilememeli açıkça dilememeli ama üzgün olduğunu keşke olmasaydı gibi laflar kullanmalı...burda haklı bence konu sahibi

tsk edrım hayatım tamam yanlıs bende yaptım ama genel olarak haklıyım .

Back
X