• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimin hatırı ıcın naparsın

gel beni dov demezdim tepkisiz kalirdim ne kadar ileri gidicek diye,
insandan insana fark var ben sakin ve sabirliyimdir ben boyle yapardim,
ama konu benim ne yapmam degil oyle degilmi?
herkez zannedersem ozgur buraya ifadelerini belirtmekte,
yanlis biliyorsam siz kusuruma bakmayin:-)

ben size özgür değilsiniz demedim ki, dediğim tek şey üzerinize sinir harbiyle yürüyen bir insana al beni parçala diğer bir tabirle yalı kazığı gibi dikilerek zarar vermesine musaade etmenizi ilginç bulmam kaldı ki bunun sabırla alakası yok, sabırlı bir insan kendisine zarar gelecek olayları susmayla alt eden insan değildir, hele bu işin içeriğinde şiddet ve şiddet yanlısı eylemler varsa

gercekten esımın ustune gıtmedım yıne ama ıster ıstemez yansımıstı o an esım zaten aksam eve gelınce dedıkı ıstersen konusma onunla konus demem dedı ama benım hatırım ıcın aynı ortama gırmek zorundasın sonucta babamın evı orası dedı uzatmadım zaten.. ya arkadasım kusura bakmada ustume gelen bırıne al bana vur dıyecek degılım yapınız ona musaıt galıba ama benım degıl o kadar uzun boylu degıl ben oadaya gıdıyorum olay uzamasın dıye o arkmdan gelıp benı dovecek bende olsun vur dıcem kusura bakma ama bu kadar da alttan alamam sadece ıttım vurmasın dıye okadar. kufur ısttım bıde dayak yeseydım oh ne ala memleket. tek dedıgım keske boyle kızısması yerıne hayatım acala cıktım toplayamadım kız nasıl halasın toplasan ne olur gıbı saka takılsyadım dıyorum ama telefonda bagırısı duysaydınız esım gercekten hırsız gırdı sandı ama ben yapısını bıldıgım ıcın tahmın ettım...

ben sizin yaptiklarinizi yadirgamiyorum,
sadece ben olsam oyle yaparim diyorum,
sizde gecmise donup degisteremessiniz,
bana gore siz burda her ne kadar ittim bana vurmasin diye desenizde,
gorumceniz ve arkadasi bunu boyle dusunmuyordur,
sizin ilk ona girisimde bulundunuzu dusunuyordur,
beni yanlis anlamayin tartismak degil amacim sadece fikirlerimi yaziyorum ,
huzursuz ettiysem sizi kusura bakmayin,

olayın bu raddeye gelmesinin öncesinde bi sürü yaşanmışlıklar vardır elbet.
eşimle yemekteyken b.ktan bi sebep yüüznden çağrılmam, huzurumun kaçmasına deli olurdum
sankı bilerek yapmış gibi geldi görümceniz.
sizde o sinirle gittiniz cok saçma bı sebepten dolayı çağrıldıgınızı anladınız haklısınız
patlamanız noktasında. ben sıze hak verdim.

ben size özgür değilsiniz demedim ki, dediğim tek şey üzerinize sinir harbiyle yürüyen bir insana al beni parçala diğer bir tabirle yalı kazığı gibi dikilerek zarar vermesine musaade etmenizi ilginç bulmam kaldı ki bunun sabırla alakası yok, sabırlı bir insan kendisine zarar gelecek olayları susmayla alt eden insan değildir, hele bu işin içeriğinde şiddet ve şiddet yanlısı eylemler varsa

bana gorede sabirla alakasi var,
farkli dusuncelere sahibiz,
yazdiklariniza saygi gosteriyorum,
ha ama baskasi olsaydi arkadas cevremden veya baska biri
bu sekil davranmazdim,
neyse ben sizi mesgul etmiyim:-)

ben sizin yaptiklarinizi yadirgamiyorum,
sadece ben olsam oyle yaparim diyorum,
sizde gecmise donup degisteremessiniz,
bana gore siz burda her ne kadar ittim bana vurmasin diye desenizde,
gorumceniz ve arkadasi bunu boyle dusunmuyordur,
sizin ilk ona girisimde bulundunuzu dusunuyordur,
beni yanlis anlamayin tartismak degil amacim sadece fikirlerimi yaziyorum ,
huzursuz ettiysem sizi kusura bakmayin,

canım ben sana bısey demıyorum tabıkı ben buraya bu konuyu yazdıysam tabıkı fıkrını soylıceksın sadece bu kadar alttan alamazdım ustume gelen bırısı var ve ben gel bana vur dıyemezdım ve o ınsanı tanıyorsam bana ne denlı zarar verecegını bılıyorum bıraaz sorunlu bı tıp tabıkı bırıkımler var cat dıye kavgaya oturmadım bunu oncesınde olaylar vardı. benım görumcen bencıdır onun dedıklerıne ve yaptıklarına onay verılnmesını bekleyen bırısı tek kız oldugu ıcınde onun lafına hep onem verılmıs ama o bunu ıstıyo dıye her yaptıgına tepkıszı kalamam ben de ınsanım ve benımde yasadıgım dogrularım var kımseye sen bılırsın dıyıp gecemem. vursaydı daha kotu olacaktı bende daha ılerı gıdecektım o yuzden ıttım zaten ama ne bılıyım takılıp dusecegını. ayrıca evet boyle yemek ortamında yapılması banada acaba koftıden sebepmı uydurdu dedırtmıyo degıl...

canım ben sana bısey demıyorum tabıkı ben buraya bu konuyu yazdıysam tabıkı fıkrını soylıceksın sadece bu kadar alttan alamazdım ustume gelen bırısı var ve ben gel bana vur dıyemezdım ve o ınsanı tanıyorsam bana ne denlı zarar verecegını bılıyorum bıraaz sorunlu bı tıp tabıkı bırıkımler var cat dıye kavgaya oturmadım bunu oncesınde olaylar vardı. benım görumcen bencıdır onun dedıklerıne ve yaptıklarına onay verılnmesını bekleyen bırısı tek kız oldugu ıcınde onun lafına hep onem verılmıs ama o bunu ıstıyo dıye her yaptıgına tepkıszı kalamam ben de ınsanım ve benımde yasadıgım dogrularım var kımseye sen bılırsın dıyıp gecemem. vursaydı daha kotu olacaktı bende daha ılerı gıdecektım o yuzden ıttım zaten ama ne bılıyım takılıp dusecegını. ayrıca evet boyle yemek ortamında yapılması banada acaba koftıden sebepmı uydurdu dedırtmıyo degıl...

gorumcenizin hanki karakterde insan oldugunu bilmiyorum,
belki oncedende yaptigi densizlikler olmustur,
saygi cercevesinde 0 bir insan,
onu savunmuyorum zaten,
ben kendi gorumcemle cok iyi anlastigim icin belki
boyle dusunuyorum,
:-) bundan sonrasini merak etmedim degil ama

ıyıde hanımlar haklı olabşlılırsınız ama bende netıcede ınsanım o kufuru duymak kımsenın hosuna gıtmezdı ve evet esımın hatırı ıcın yıne sustum yoksa o olay karsısında eskı ben olsam gercekten sac basa kavga ederdım ben odaya cekıldım arkamdan geldı ne yapmamı beklerdınız tamam canım al benı dövmu deseydım ve ben sadece ustume geldıgı ıcın ıttım onu yıne el kaldırmazdım kı . ayrıca esımin sucu yok haklısınız ona bısey dıyemem. ama halası degılmısını demedım sebebı her olayda ben on un halasyıyım sen karısma dedıgı ıcın sadece boyle bı cevap verdım ve dedımde zaten aceleyle cıktım dıye. demekkı baska gozle bakınca olayları daha farklı gorebılıyoruz yorumlar ıcın tsk edrım eksık ve yanlıslarımı soyledıgınız ıcın gercekten esıme cok yuklendım ... ya bı laf varya cıok dogru ofke gelir goz kararır ofke gıder yuz agarır dıye...

Kimse size onun söylediği lafların altında kalın demiyor ki? Tartışmanın, kavga etmenin, hakkını aramanın da bir adabı vardır. Siz odaya girip sessiz sessiz oturmamışsınız ki ağzı bozuk olan kadını daha cok fitillemişsiniz. Eşinizin maşallahı var valla.

Bir laf daha vardır; öfkeyle kalkan zararla oturur. Siz bir annesiniz. İnsanlarla tartışmanızı bile belli bir seviyede tutmanız gerekiyor

Son düzenleme:

Kimse size onun söylediği lafların altında kalın demiyor ki? Tartışmanın, kavga etmenin, hakkını aramanın da bir adabı vardır. Siz odaya girip sessiz sessiz oturmamışsınız ki ağzı bozuk olan kadını daha cok fitillemişsiniz. Eşinizin maşallahı var valla.

Bir laf daha vardır; öfkeyle kalkan zararla oturur. Siz bir annesiniz. İnsanlarla tartışmanızı bile belli bir seviyede tutmanız gerekiyor

ıste canım bende bu noktada dıyorum kı evet sızde haklısınız keske tutsaydım kendımı ama hala dıyorum netıcede ınsansınız ve ben daha ılerı gıtmedım gıtsem zaten kotu olurdu. evet anneyım haklısınız keske oyuncakları toplauyıp 5 dakıka daha gec cıksaydımda boyle ınsanla muhatap olmasaydım...ben zarar gormedım cok sukur ama hatalı tarafın karsı taraf oldugunu cok ıyı gorebılıyorum bende yok demıyorum ama genel olarak hatalı gorumcem...

ıste canım bende bu noktada dıyorum kı evet sızde haklısınız keske tutsaydım kendımı ama hala dıyorum netıcede ınsansınız ve ben daha ılerı gıtmedım gıtsem zaten kotu olurdu. evet anneyım haklısınız keske oyuncakları toplauyıp 5 dakıka daha gec cıksaydımda boyle ınsanla muhatap olmasaydım...ben zarar gormedım cok sukur ama hatalı tarafın karsı taraf oldugunu cok ıyı gorebılıyorum bende yok demıyorum ama genel olarak hatalı gorumcem...

Genelinde hatalı zaten. Kışkırtmış sizi ve yalan söylemiş. Ama dikkat et bir dahakine. hatalarını görmek güzel. KK da pek rastlanmıyor bu tarz seylere :71:

Görümcenizin sizi o sekilde yemekten kaldirip cagirmasi büyük ayip dogrusu.Ne yani toplasa eline mi yapisirmis.O konuda kesinlikle haksiz.üstelik üstünüze yürümeye hic hakki yok.Evet bazi insanlar maalesef hep böyledir.hep ben hakliyim der.
Sizde bu duruma sinirlenmis cevap vermissiniz.Olayda biraz fazlaca büyümüs.sussaydiniz diyende cok.Dogrusunu isterseniz artik dogrunun ne oldugunu bende anlayamadim.Hele insanlari hiccc.Herkes bin düsünüp bir kere hareket etse bunlar olmaz..

ıyıde zaten burada dertlesmek ıcın gırıyoruz bı nevı ve herkes senın ıstegıne gore yanıt verırse sen nasıl dogruyu bulacaksın degılmı tabıkı hatamı gormemde yardımcı oldunuz herkese tsk edrım

ıyıde zaten burada dertlesmek ıcın gırıyoruz bı nevı ve herkes senın ıstegıne gore yanıt verırse sen nasıl dogruyu bulacaksın degılmı tabıkı hatamı gormemde yardımcı oldunuz herkese tsk edrım

bencede,
buraya eger konu aciliyorsa herkes dusuncesini yazabilir bizimde yazilanlara saygi gostermemiz
gerekir,
elestiri olucaksada ben bu arkadasa katilmiyorum diyede
eklenebilir,
fakat bagzi hanimlarimiz surekli acik bulup tartismaya cevirebiliyorlar
ve konu sahibine hic bir faydamiz olmuyor,

buarada size tesekkurler yorumlara sakin davraniyosunuz:-)

Saygısız ve sorunlu olduğu size dedigi hakaretten belli.onunla muhattap olmayın onun seviyesine inmeyin.eşinizde abisi olarak nasihat etsin ona öyle saygısızlık yapmaya kimsenin kimseye hakkı yok.Siz tartışmanın içine girmeyin ama hakkınızıda güzel bir dille savunun.zaten bu tartışmadan sonrada o hatasını anlayıp özür dilemesse siz yaklaşmayın.

hatasını anlamak surda dursun bıraz once tel actı gayet sakın actım bana bak dedı sen kım oluyorsun senın g... bız kaldırdık ındırmesınıde bılırım dedı valla yazdıklarınız aklıma geldı hadı gıt elınden gelenı ardına koyma kendıne ıyı davran boyle sınır ıyı gelmez guzellıgıne dedım hadı sakınles sonra ara benı dedım kapattım ama hala bagırıyodu valla..

tam cadılozmuş bu:1:boşverrrrrrrrrrrr takma kafanaaaaaaaa muhattap olma konuşma senin sinirlerini germek istiyor sanırım buna izin verme konuşmassan onu görmessen duymazsın dediklerini Alllah akıl versin ona:47:

Back
X