- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 248
- 33
aarkadaşlar bir sıkıntım var malesef ben yapım gereği bana yapılan yanlışı asla unutamam birçogumuz öyledir mutlaka bundan 7 ay önce görümcemle bir problemm oldu asında kendisi durdugu yerde arkamdan dedikodu etmiş buda benm kulagıma geldi oysa ben ona kendi ablam gibi dawranıyordm benden 8 yaş büyük olgunluk yapacagı yerde ben evimin temizliğine dikkat ederim öyleki açıktan 2.üniveste okuyorm dersleri bile boşlarım evimle ilgilenrm yakın oturuyorz ocak ayıydı finalime az kalmıştı bide grip oolmusum 1 hafta hasta yatağımda ders çalıştım evle ilgilenemedim halıma çay dökülmüştü silmiştim ama halım beyaz tam geçmedi eşime halı deterjanı al dedim çamaşırdeterjanıyla geçmedi dedim ogün oda bize geldi görümcem işte pis falan demiş hakkımda bende eşime söyledim eşimde ondan büyük evine gitmiş kızmış birdaha karım hakkında laf etmeycksin falan diye küstük eşimde küstü onunla derken 40 gün önce kayınvaldm öldü eşimn zaten babası kendisi küçükkn ölmüş 2ay önce falanda görümcm dogum yaptı tabi ben annesi ölmüş diye lohusaydı bide elimden gelen destegi oldum cenaze yerinde 15 20 gün ama hala odurumda bile hem suclu hem güçlü soguk davranıyor bana başkalaına karsı kendisine kötülk yapanlara bile benden daha sıcak davranıyor bende budurumu eşime biraz zaman geçince söyledim ben onun ewine gitmm dedim eşimde benim hatrım için zaten bedenimden 3 kardeşim kaldı anam babam yok mazur gör bidaha hata yapmaz artık ders aldı dedi bende tamm dedim zaten annesi yeni ölmş birde ben üzmek istemedm birgün sonra mezarlıkta görümcnle karşılaşmış bize bıraktı görümcemi eşim işe gitti ben elimden gelen hzimeti yaptım güler yüz gösterdim ama içim almıyor önceden eşim görümcemi kırsa ben kızardım kardeşini üzme diye ama şimdi eşimn görümcemle ilgilenmesine tahamül edemiyorm onlara gitmek istemiyorm eşimide karşıma almak istemiyrm napıcam bilmiyorm eskiden severdim ama şimdi sewmiyorum görmcemi