• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin hayalleri ve biz..

adige1864

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2017
237
240
103
Merhabalar hanımlar sizden bir konuda nasıl davranacağıma dair yorumlar bekliyorum.

Yaklaşık 1yıllık evliyiz ve hâlâ evlilik kredimizi ödüyoruz.Evliliğimizin ilk bir yılı çocuk yapmayacağımız konusunda hemfikirdik eyvallah herhangi bir kaza da olmadı çok şükür.
Geçenlerde böyle bir panik yaşayıp test yapmıştık ve olmasından biraz korkmuştuk.Çocuğu istemeyen,korkan taraf eşim.Ben istediğimi dile getiren tarafım.
Mevzu şu ki borcumuz var diye anne baba olamayacağımızı söyleyen eşim,dün eve ağzı kulaklarında geldi.Hayali olan arabayı bulmuş üstelik elimizdekiyle takas ediyormuşuz ama nakit olarak üzerine para verecekmişiz.Tam 35.000TL...Yaşadığım mod düşüklüğünü hayal edemezsiniz.En erken 1.5 yıl sonra çocuk yapabiliriz bu borçlarla diyen adam araba sevdasıyla havalarda uçuyor.Ve benim anne olma hayalim bu durumda çöp oluyor.
Ben nasıl tepki vermeliyim?
Artık çocuk mevzusu aramızda restleşmeye doğru gidecek.Daha doğrusu ben oraya götüreceğim gibi fikirlerinize ihtiyacım var..
Sevgiler hepinize ..

Konuştuğunuz zaman borç bittiğinde istekli miydi eşiniz gerçekten istiyor muydu çocuk?

Tavrı; borç bitsin bakarız modundaydı daha ziyade.Evet hayal kuruyor,bazı noktalarda fikir beyan ediyor ama çocuk konusunda heyecanı yok.Geçen günlerde hamile olma ihtimalim üzerine test yaptığımda ister istemez sevindirdik oldum ve dönüp bana eğer hamileysen bu çocuk ağlıyor,durmuyor,vs diyerek bana gelme sakın demişti ve çok şaşırmıştım

Tavrı; borç bitsin bakarız modundaydı daha ziyade.Evet hayal kuruyor,bazı noktalarda fikir beyan ediyor ama çocuk konusunda heyecanı yok.Geçen günlerde hamile olma ihtimalim üzerine test yaptığımda ister istemez sevindirdik oldum ve dönüp bana eğer hamileysen bu çocuk ağlıyor,durmuyor,vs diyerek bana gelme sakın demişti ve çok şaşırmıştım
Sanırım kocanız asla çocuk istemiyor ve bencil.

Çocuk istemiyor ozaman hamilelikte zor bir süreç size yardımcı olması lazım eğer hazır değilse size işkence olacaktır

İyi de arabalar da en az çocuklar kadar masraflı.
Yakıtı, tamiri, kaskosu, vergisi derken ciddi paralar harcanıyor.
Çocuk için para yok diyen adam araba için harcıyorsa bi dur derim.

Pek tabi..Almak istediği araç 19 yaşında ve kronik sorunlarının varlığı bilinen bir model.Dün sabaha kadar bunların hayallerini dinledim.Onuda alırız buruşa yaparız seneye bir üst kasaya geçeriz bile dedi.Oysa ki daha geçtiğimiz pazar günü konuştuk biz konuyu.Sanırım asla çocuk istemediği konusunda bana dürüst davranmadı.Ve benim isteğimi bu noktada önemsiz ve değersiz kıldı.

Merhabalar hanımlar sizden bir konuda nasıl davranacağıma dair yorumlar bekliyorum.

Yaklaşık 1yıllık evliyiz ve hâlâ evlilik kredimizi ödüyoruz.Evliliğimizin ilk bir yılı çocuk yapmayacağımız konusunda hemfikirdik eyvallah herhangi bir kaza da olmadı çok şükür.
Geçenlerde böyle bir panik yaşayıp test yapmıştık ve olmasından biraz korkmuştuk.Çocuğu istemeyen,korkan taraf eşim.Ben istediğimi dile getiren tarafım.
Mevzu şu ki borcumuz var diye anne baba olamayacağımızı söyleyen eşim,dün eve ağzı kulaklarında geldi.Hayali olan arabayı bulmuş üstelik elimizdekiyle takas ediyormuşuz ama nakit olarak üzerine para verecekmişiz.Tam 35.000TL...Yaşadığım mod düşüklüğünü hayal edemezsiniz.En erken 1.5 yıl sonra çocuk yapabiliriz bu borçlarla diyen adam araba sevdasıyla havalarda uçuyor.Ve benim anne olma hayalim bu durumda çöp oluyor.
Ben nasıl tepki vermeliyim?
Artık çocuk mevzusu aramızda restleşmeye doğru gidecek.Daha doğrusu ben oraya götüreceğim gibi fikirlerinize ihtiyacım var..
Sevgiler hepinize ..

can sıkıcı bi durum haklısın madem maddi koşullardan dolayı anne baba olamıyorsunuz araba değişimide yapamamanız gerekiyor aynen eşiniz çocuk olayı için maddiyatı bahane ediyor gibi geldi bana başka şeylere gelince her türlü şartlar zorlanabiliyorsa bu çocuk içinde olmalı eşiniz bencillik yapıyor çoğu erkek gibi kendi istek ve duygularına göre hayatınızı planlıyor sizin duygularınızı ve isteklerinizi görmezden geliyor
Bende olsam aynı durumda sizin gibi düşünür ve hareket ederdim diye düşünüyorum sizi haklı buluyorum mal eşya vs her zmaan bi şekilde denk gelebilir hayatta ama çocuk ertelenecek bişi değil kesinlikle
Bende çok çektim eşimden çocuk meselesi için sağolsun umarım siz çabuk netice alırsınız

Çocuk konusunda ikinizin de istemesi şart. Siz de 30 yaşınıza gelmişsiniz çocuk istemeniz çok normal. Bende 31 yaşında evlendim ama eşim de ben de çocuk çok istiyorduk hemen hamile kaldım ama düşük yaptım , sonra tekrar gebelik be tekrar düşük, sonra testler vs sebebi bulunana kadar izin vermedi dr ve 34 yaşında ilk bebeğim oldu, şimdi 36 ikinciye hamileyim. Bu süreçte çok üzüldüm çünkü herkes 30 dan sonra zor vs diye yorum yapıyordu. Onun borcu bunun borcu diye beklerseniz de yaşınız ilerleyecek, bu konuyu açık açık konuşun eşinizle

Çocuk istemiyor ozaman hamilelikte zor bir süreç size yardımcı olması lazım eğer hazır değilse size işkence olacaktır

Söylediklerine göre öyle görünüyor.Eğer çok istersem çocuk olur ama hiçbirlerime karışmam şeklindeydi tavrı

Söylediklerine göre öyle görünüyor.Eğer çok istersem çocuk olur ama hiçbirlerime karışmam şeklindeydi tavrı
O ne ya hayat müşterektir beraber isteyecek beraber yaşayacaksınız benimde yaşım 31 ve diyormki keşke daha önceden hamile kalsaymışım
Araba şart değil ama erkek milleti işte çok seviyor hevesini almadan da rahat etmeyecektir

Benim eşimde istemiyor gibiydi. Ben hamileyken bile o tam kıvamda değildi . Ben de üzüldüm ettim. Sonra farkettim ki farkında değil? Baba olmak nedir, bebek nasıl birşey bilmiyor. Arkadaşlarının bebekleri vardı ama erkekler bizim gibi bu içgüdüyle yaşamıyor. Kızım 3-4 aylık oldu,ele avuca geldi babamız aşka düştü . Şu an kızımız 25 aylık ,baba öl dese ölür. Geçen bizde bir test heyecanı yaşadık. Kızımda sizin eşiniz gibi olan babamız bu sefer benden heyecanlı idi. Sizi çok iyi anlıyorum. Baba olmak istemiyor mu ,beni anlamıyor mu ,çocuk sevmiyor mu diye endişe etmeyin. Bence sadece bilmiyor 😊 Ayrıca çocuktan önce araba alın bence. Borç bitirin ,rahatlayın , rahatça bebeğinizi alın kucağınıza. Aklınız şaşacak bebek masraflarını görünce :/

Back
X