- 7 Eylül 2017
- 237
- 240
- 103
Herkesin bu konuda düşüncesi farklıdır ama benim düşüncem evlilik benim için sevdiğim adam ile birlikte mutlu bir yuva kurmanin yanında anne olmak. Bence bu konular önceden konuşulmalı. Eşim bana evlilik öncesi ben çocuk ıstemiyorum deseydi evlenmezdim kesinlikle . Bence eşiniz kesin olarak çocuk istemiyor ve bu adamdan bir şekilde ikna edip çocuk sahibi olsanız dahi ömrünüz heba olacak ona göre rota belirlemenizi tavsiye ederim . Çocuk sizin icin olmazsa olmaz ise bu adamla olmaz diyeyim m
Evlenmeden önceki dönemde aile olmak ve yuva kurmak anlamında dehşet bir özlemi vardı.Bu konuları konuştuk tartıştık kendi içimizde bir karar verdik ancak evlendikten sonra bu fikirden biraz uzaklaştı.Hatta bana sormadan aramızda uzun bir müddet konuşmadan başka insanların yanında çocuk mevzusu açıldığında biz çocuk sevmiyoruz düşünmüyoruz demeye başladı.Anlamdıramadığım bir durum bu.Tabiki de baba olmak istemeyen bir adamı zorla çocuk sahibi yapmam yapamam benimde bir duruşum var.Benim restleşme dediğin nokta şurda başlayacak 5 yol sonra kredisi borcu gittiğinde canı sokulup artık çocuk yapalım dediğinde kusura bakma ben artık yapamam şeklinde olacaktır.Çünkü o yaştan sonra alıştığım rahatı,sağlığımı ve düzenimi bende bozmak istemem