• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin hep içmek içın hep banyo yapmamak icin bir bahanesi var

bu adamın elle tutulur bir yanı yok ki canım temizliği bir kenara bırak adam alkolik sorumsuz evine bakmayan küfürbaz adamın teki üstelik seni tehdit de ediyor bence ruh sağlığı da yerinde değil.kaç kurtar kendini canım bunu önce çocuğun için yap bu adamdan koca da baba da olmaz Allah yardımcın olsun

ilişikiden sonra banyo yapmaması kısmına bişi dıyemıyorum belki islam dınıne tabı değildir ama gerçekten 2 ay bonyo yapmayan bı adam içkisi tehdıtlerı allah kurtarsın

bu evliliğe çocuk yapma fıkrını nasıl edındınız bılemıyorum

canım dini kısmından ziyade insan rahatsız olur ya temizlenmek adına olsun banyo yapar
bence en büyük sorun içki!
içki içen adamın yakınından dahi geçmeyeceksin

Pardon birlikte olduktan sonra da duş almıyor mu?:53::53:
Ayyy ben sana boşan demekten başka çözüm sunamam arkadaşım valla
kusura bakma. Ben adamın tutulur tarafını göremedim:ssz:

Ailenizden ve polisten yardım alarak boşanın hiç birşey yapamaz hep göz dagı veriyor size bence. Alkolik biriyle bu şekilde olmaz böyle ömür geçer mi ya!? Allah yardımcınız olsun..

Son düzenleme:
bu konu gercekmi acaba ??? bi insan nasil rahat eder iki ayda bir banyo yapmayla :25:
gözümün önünde recep ivedik canlandi :111:

3 yıldır evliyim çok sevdim esim i ama çok yoruldum hep gece icki her gece sarhos her gece geç gelmek ayakları pis kokuyor kendisi kokuyor banyo yapmayı sevmiyor 2 ay da bir.her gün her gece sex istiyor dişlerini firclamyr bayram dan bayram a.ben böyle olunca birşey yapmak istemiyorum ama belli etmiyorum bir iki ettim küstü hemen bağırmaya başladı.annem e durmadan kufur ediyor yüzüne değil ama ben çok sinir okuyorum.annem de onu çok sever.of hep icki çok sıkıldım 1 buçuk yaşında oğlum var ilgilenmiyor eve bakmıyor koltuklar a bira doluyor sigara ile yakıyor yemeklik bitti deyince küfür ediyor.geçen gün ekmek almaya para bulamadım. Bana allah belanın versin diye çağırdı.çalışmama izin vermiyor ama bakmıyor da.boşanıp. Gideyim deyince kendini kesiyor öldürürüm. Herkez i aileni senidiyoq .ne yapacağımi şaşırdıo .lütfen akıl verın bana.
Valla Allah sana sabır versin ne diyeyim. Aklıma birden bir çare geldi ama bu taraklarda bezim yok, hiç bir zaman olmadı da söyleyeyim. Bana büyücü falan demeyin sonra :9: Eşlerine bazıları bir büyü yaptırıyor, adamlar karısının lafından dışarı çıkmıyor. Ne derse tamam, ne isterse tamam. Bununla ilgili majilerde var illa büyü gerekmiyor. Ben müslümanım böyle şeyler yapamam diyorsan, dualar ve islami uygulamalarda var. Bir araştır istersen. Yalnız büyü uygulamalarına gidersen adamın kısmeti de ve rızkı da kapanabilir. Dikkat etmek lazım. Boşanmak istemiyorsan, başka bir yol göremiyorum çünkü. Yarın bugün boşanmaya kalksan Allah korusun senin canına bile kıymaya kalkışabilir. Sözünü dinletmeliyiz mecburen.

ömründen gidiyor bu adama harcadığın her gün.

bir an önce boşanıp kendini de çocuğunu da kurtarmalısın

cinsel ilişkiden sonra banyo yapmasını dini açısını geçtim
insan temizlik için banyo yapar ya
bu konu gerçekmi bilmem ama benim midem öğğkkkkkk

Önce alkol tedavisi
bu adam kendinin farkında değildir ki temziliğine baksın
sadece bir damar bulup sonra her uygun ortamda bunu teklif etmen gerekiyor

(mesela cimriyse alkolün pahalılığından - midesi kötüyse mide hastalıklarından veya ölüm korkusu vs. varsa alkol sebepli ölümlerden vs. vs. gibi )
ama sabırla öyle hergün hergün değil duygusal bi anı mutlu bi anı yakalayınca veya dikkatini çekebilecek duygusal bi şekilde vijdanına dokunarak
Sen şimdiden alkol tedavisi zemini oluşturup araştırmalar başla bence en azından nette nerde tedavi edilir , ücretsiz tedavi merkezleri varmı nasıl ulaşılır
bunu neden soylüyorum biliyormusun bi şekilde tamam derse peşine gelecek soru nasıl yapacaz ? olcak
Birde
Huzur islamda arkadaşım inan senin kocanı islama doğru itmen dışında bi çıkışını göremiyorum.

2 ayda bir banyo mu ???? şaka yapıyorsun olmalısın 2 ayda bir banyo yapan bi adamın yanında asıl nefes alıyor ve cinsellik yaşıyorsun bide adam içiyor falan diyorsun iğrençççç bi koku olur herhalde inandrıcı değil

bu konu gerçek mi değil mi bilemedim 2 ayda 1 banyo olan (her gece sex yaptığı halde)adam bi de dişlerini bayramdan bayrama fırçalıyor.ya evlilik hayatı bi yana bu adam bu halde işe de gidiyordur. eğer konu gerçekse konu sahibinin eşini ayıkken karşısına alıp konuşması öncelikle alkolü bırakması için tedaviye ikna etmesi sonrada temizlik konusunda eğitmesi lazım

Gerçek kızlar gerçek şaka değil.bilmiyorum ya çok sıkıldım çocuk için boşver dim ayrılırsak kaçırır çocuğu o strese dayanamam.ben gözümü yapıyorum o isini yapıyor yapacak birşey yok yani.çok konustum çok anlattim 30 yaşında adama ne yapabilirim ki.anne baba si ile karşılık li oturuyoruz değişik bi bile yapilari var onların baba si kızıyla atıştım diye benimle konuşmuyor yolda görünce kafasını çeviriyor .ne insanlarla uğraşıyorum ben bile anlamiyorum salak li ma duymadım. Şimdi aradim saat 00 15 gel cem aşkım dedi 5 10 dakikaya yatcm çocuk uyudu dedim küstü eve. Gelmck asada kapi onunde arbda yatck.çok yorgunum çok bunaldım.boşanmak en iyisi ama çocuğum a birşey yapar yaşayamam ölürüm .

Eşimin ailesi onu çok kullanıyor tüm dertler o çöz sun istiyor lar her ay onlara 900 lira para oduyoruz ki durumları düzgün 5 kira emekli maaş alıyorlar ve ışte gezmeye gitmeyin benim ailem e geldiği zaman sen onları seviyorsun diyorlar.adamın psikolojisi alt üst oldu ama ben im gunahim ne onuda bilmiyorum.durum lar çok karışık.babası ayrı psikopat annesi huzur evine gidiyor diye açtı oyun havası arabadan annesi giderken izledi.ya böyle ışte kızlar.o

Eşinin her huyu kötü. 2 ay banyo yapmıyor senin dayanamamandan ziyade kendisi nasıl dayanıyor anlamadım. İçkisi, ilgisizliği, saygısızlığı nereye kadar dayanabilirsin bilmiyorum. Benim bu denli ağırı başıma gelmediği için nasıl davransan nasıl olur bilemiyorum ama Allah yardımcın olsun gerçekten işin çok zor...

Ne desem bilemedim ki :37:
Nereden tutsam da cevap versem hadi :44:
Banyo yapmaması +hergün cinsellik istemesi çok tezat tabi benim açımdan.
İçkiye olan düşkünlüğü saygısızlığı da cabası...
Boşan desem eminim boşanmayacaksın :44:
Aile terapistine gitseniz kabul eder mi ki :44:
Evlenmeden önce de böyle pis miydi ?

2 ayda bir banyo yapan,dişini bayramdan bayrama fırçalayan adam,alkolik yani midem kalktı ne iğrenç kokar.Nasıl çalışır kimse yanına yaklaşamıyordur kokudan.Öyle bir adamla bir dakka yaşanmaz.Çocuğunu bile hasta eder.Böyle bir pislik var mı ya inanamıyorum.:53:

Konuyu arkadaşım oku dedi, link verdi. Resmen dehşete düştüm. Allahım seni kurtarsın kardeşim...
2 ay banyo yapmayan içki kokan bir adam nerede çalışıyor da 900 tl ödüyorsunuz ailesine çok şaşırdım. Böyle bir adam afedersiniz teke gibi kokar yanına yaklaşılmaz.
Ne diyeceğimi şaşırdım. Acilen tedavi görmeli ya da sen arkadana bakmadan kaçmalısın ailecek durumları vahim..

çıkışların çıkmaz sokak gibi.
Allah yardımcın olsun.
Cinsel ilişkiden sonra statik elektrik yüklenirmiş insan, yıkanmadan da geçmezmiş. su alırmış elektriği. statik elektrikli gezmek insanı hımbıl yapar.

Back
X