- 2 Ocak 2017
- 645
- 354
- 53
- 31
- Konu Sahibi Tarcinli12
-
Valla suan gözleri sisti nerden havuc yemek aklina geldi bilmiyorum inatlasiyor gitmeycem diye bende uykusuz kaldim suanSöylediğiniz besinleri yemese de birsey olmaz. Et,tavuk,yumurta,süt gibi seylere alerjisi yoksa sorun değil bence. Yemesin? Alerji testi de ise yaramaz. Yarar ama kesin sonuc değil kendisi deneyerek bulacak malesef .
Sadece gözleri sisti alerji hapi icti biraz önce, sabah olsun eger gözlerdeki siskinligi inmezse kayinpederimi araycam esimi zorla götürebilecek kisi kayinpederimdirAlerjisi var evet. Bu mevsimde hapşırma da olur. Dikkat etmek lazim baska bi yerde sislik varmi dudak vs? Tehlikeli gitmesi lazim allerji bu
Allerset mi icti ? Ben alerji isini iyi bilirim yesilede olabilir kuru nane katmayın yemeklere. Arayin bencede kayinbabayi . Evde cok cam kapı acmayin bu mevsimde. Dogal urunlerle temizleme yapılsın evde. Sirke arapsabunu vs. Parfum sıkmayın evde dus jeli falan varsa kaldırın yesil sabun kullansin banyoda. Yumos koymayın camasirlara dicem amaSadece gözleri sisti alerji hapi icti biraz önce, sabah olsun eger gözlerdeki siskinligi inmezse kayinpederimi araycam esimi zorla götürebilecek kisi kayinpederimdir
Esimin alerjileri say say bitmeycek hangisini sayayim bilmiyorum artik, kiviye alerjisi var yedigi zaman dudagi sisiyor, seftali yedigi zamanda sesi gidiyor ince ses cikiyor, tozlara karsi alerjisi var, kuslara karsi alerjisi var, polenlere karsi alerjisi var, zemin 2 tane havuc yiyeyim dedi adamin gözleri akiyor sulu gibi havuca da karsi alerjisi var buda belli oldu haftaya zorla esimi doktora götürecegim galiba, esim sevmiyor hastanelere karsi fobisi var en sonunda adami bayiltip öyle doktora götüresim var, napcam bilmiyorum alerji testi yapilmasi lazim bir an önce
Zorla rica minnet götürün. Benim eşimin de hastahane doktor fobisi var. Zorla götüre götüre yendik biraz. Şimdi ısrar etmeden götürebiliyorum.Esimin alerjileri say say bitmeycek hangisini sayayim bilmiyorum artik, kiviye alerjisi var yedigi zaman dudagi sisiyor, seftali yedigi zamanda sesi gidiyor ince ses cikiyor, tozlara karsi alerjisi var, kuslara karsi alerjisi var, polenlere karsi alerjisi var, zemin 2 tane havuc yiyeyim dedi adamin gözleri akiyor sulu gibi havuca da karsi alerjisi var buda belli oldu haftaya zorla esimi doktora götürecegim galiba, esim sevmiyor hastanelere karsi fobisi var en sonunda adami bayiltip öyle doktora götüresim var, napcam bilmiyorum alerji testi yapilmasi lazim bir an önce
Korkutun anafilaksi gecirirsin diyeEsimin alerjileri say say bitmeycek hangisini sayayim bilmiyorum artik, kiviye alerjisi var yedigi zaman dudagi sisiyor, seftali yedigi zamanda sesi gidiyor ince ses cikiyor, tozlara karsi alerjisi var, kuslara karsi alerjisi var, polenlere karsi alerjisi var, zemin 2 tane havuc yiyeyim dedi adamin gözleri akiyor sulu gibi havuca da karsi alerjisi var buda belli oldu haftaya zorla esimi doktora götürecegim galiba, esim sevmiyor hastanelere karsi fobisi var en sonunda adami bayiltip öyle doktora götüresim var, napcam bilmiyorum alerji testi yapilmasi lazim bir an önce
Yememis olabilir onlardan biri de benimHavuca alerjisi olduğunu bu yaşta mi anladı? Koca ömür havuç yememis mi hiç
Eşiniz en az 20 yaşındadır desek siz bu kadar şeye alerjiyi Nasıl gördünüz
Yani şeftali kivi havuç vs yıllardır piyasada var hiç mi yememiş
Örneğin birisi ile tanışmıştık Adamın yumurtaya alerjisi varmış bir seferinde peynir yiyip fenalaşmış araştırmışlar peynir sert olsun diye yumurta beyazı katmışlar
Yani alerji önemlidir neye alerjin olduğunu bilmek de önemlidir de genelde bu alerjikse küçükken çıkar şimdiye kadar bilmiyor mu alerjisi olan şeyleri de şunu yedi dudağı şişti bunu yedi gözü şişti diyorsunuz
Doktora da gitmemek Nasıl bir şey acilden gitmek zorunda kalır sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?