slm kızlar,ben 23 yaşındayım,1 senelik evliyim.eşimle 2 senelik beraberliğin ardından evlendik. fakat yaklaşık 8 aydır eşimi tanıyamıyorum. yaptığım yemeğe,ev işlerine halime tavrıma çok karışıyo. sabretmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama bi yerde tıkanıyo herşey. çalışan bi kadınım her dakika elimde bi bezle gezmem mümkün değil. haftada bir işlerimi yapıorum. hergün mutlaka yemeğimi yapıyorum. ewet kabul ediyorum çok titiz çok tertipli bi hatun değilim ama ewimde dağınık kalmaz.mutlaka toplamaya özen gösteriyorum. çöpü dökmeyi unutma,burayı ne kadardır silmiyorsun gibi şeylere takılıp kalıyor. bu arada kesinliklede hiçbir şekilde yardım etmiyor. sıkıldım ya artıkkkkk,,, nasıl aşıcam bu durumu,böyle şeyler yaşayan warsa cvplarınızı bekliyorummmmmm..................
beğenmiyorsa kendi yapsın o zaman şu erkeklerın kadın işlerine karısmasından nefret ediyorum ya sanane dimi ama
beğenmiyorsa kendi yapsın o zaman şu erkeklerın kadın işlerine karısmasından nefret ediyorum ya sanane dimi ama[/
aynen öle ufak tefek bi sorunmuş gibi gözüküo ama bunaltıyo insanı çok. keşke dediğin gibi söyleyebilsem içim soğuyacak azcık ama denmio işte...
slm kızlar,ben 23 yaşındayım,1 senelik evliyim.eşimle 2 senelik beraberliğin ardından evlendik. fakat yaklaşık 8 aydır eşimi tanıyamıyorum. yaptığım yemeğe,ev işlerine halime tavrıma çok karışıyo. sabretmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama bi yerde tıkanıyo herşey. çalışan bi kadınım her dakika elimde bi bezle gezmem mümkün değil. haftada bir işlerimi yapıorum. hergün mutlaka yemeğimi yapıyorum. ewet kabul ediyorum çok titiz çok tertipli bi hatun değilim ama ewimde dağınık kalmaz.mutlaka toplamaya özen gösteriyorum. çöpü dökmeyi unutma,burayı ne kadardır silmiyorsun gibi şeylere takılıp kalıyor. bu arada kesinliklede hiçbir şekilde yardım etmiyor. sıkıldım ya artıkkkkk,,, nasıl aşıcam bu durumu,böyle şeyler yaşayan warsa cvplarınızı bekliyorummmmmm..................
Kesinlikle arkadaşın dediğine katılıyorum...
Evet bazı erkekler titiz olur, fakat sen çalışıyormuşsun ve eşinde herhangi bir şekilde yardımda bulunmuyormuş.
Ya sana daha iyi şartlar sağlasın, çalışmana gerek kalmadan ev hanımı ol bütün işleri istediği gibi yap, ya da sana yardım etsin değil mi ya?
Ay Allah'ım benim nişanlımda çok titiz, ben ne yapıcam bakalım...
Düşündükçe stres oluyorum, ben de atarlı bir insanım herhalde al bezi sen yap madem der hiç bir işe de elimi sürmeyebilirim yani...
Kesinlikle arkadaşın dediğine katılıyorum...
Evet bazı erkekler titiz olur, fakat sen çalışıyormuşsun ve eşinde herhangi bir şekilde yardımda bulunmuyormuş.
Ya sana daha iyi şartlar sağlasın, çalışmana gerek kalmadan ev hanımı ol bütün işleri istediği gibi yap, ya da sana yardım etsin değil mi ya?
Ay Allah'ım benim nişanlımda çok titiz, ben ne yapıcam bakalım...
Düşündükçe stres oluyorum, ben de atarlı bir insanım herhalde al bezi sen yap madem der hiç bir işe de elimi sürmeyebilirim yani...
beğenmiyorsa kendi yapsın o zaman şu erkeklerın kadın işlerine karısmasından nefret ediyorum ya sanane dimi ama[/
aynen öle ufak tefek bi sorunmuş gibi gözüküo ama bunaltıyo insanı çok. keşke dediğin gibi söyleyebilsem içim soğuyacak azcık ama denmio işte...
şaka yollu söyleyebilirsin sanırım ya maddiyat var sa yardımcı tutun derim
"Az ye de kendine bi uşak tut" cümlesini evin girişine asın
Hiç birimiz evde elimizde bezle gezmiyoruz, elimizden geldiği kadar yapıyoruz işte. Hem yardım etmeyip, hem de üstüne laf söyleyen kocalardan nefret ediyorum, kayınvalidelerden beterler valla
ben bir uşak tutacam benım kocA akıllanmadı hala 2-3 gun iyi gtti şimdi coraplar yine meydanda ya hepsini atıvercem çöpe
bu kadarmı olur sanki eşimi tarif etmişsiniz vallahi..benim eşimde yemeğime değilde evin dağınıklığına ve temizliğine çok karışır mutlaka laf söyler...buranın tozunu ne zamandır almadın...burası böylemi duracak hep...vs gibi...
ben de diyorum ki çalışıyorum napim anca yetişebiliyorum.sende yapmıyorsun dağıtma bari diyorum napim...ama erkekler böyledir hem yapmazlar üstüne birde eleştirirler...vallah huyları böyle sanırım değiştiremeyiz..
"Az ye de kendine bi uşak tut" cümlesini evin girişine asın
Hiç birimiz evde elimizde bezle gezmiyoruz, elimizden geldiği kadar yapıyoruz işte. Hem yardım etmeyip, hem de üstüne laf söyleyen kocalardan nefret ediyorum, kayınvalidelerden beterler valla
evet çalışıyorum canım kazandığım para da çok şükür hatırı sayılır. Bazen diyorum hiç kimseye geçmezse sözüm parama geçer,çağırırım bi kadın haftada 2 gün temizletirim ewimi diyorum ama yeni düğün yaptık biraz dikkatli gitmek zorundayız bu ara((( ben bu kadar ince düşünürken karşılık alamamak zorrrr...
Denmiyosa köleliğe devam et aynen. Allahın verdiği beyni kullanmazsan yapacağımız birşey yok senin için gönüllü köle.
eşinize işleri beraber yapmanız gerektiğini söyleyin.hem eve hem işe yetişemiyorum deyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?