eşimin herşeye karışma merakı, çıldırmak üzereyim..

nurari

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
114
0
26
Bursa
slm kızlar,ben 23 yaşındayım,1 senelik evliyim.eşimle 2 senelik beraberliğin ardından evlendik. fakat yaklaşık 8 aydır eşimi tanıyamıyorum. yaptığım yemeğe,ev işlerine halime tavrıma çok karışıyo. sabretmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama bi yerde tıkanıyo herşey. çalışan bi kadınım her dakika elimde bi bezle gezmem mümkün değil. haftada bir işlerimi yapıorum. hergün mutlaka yemeğimi yapıyorum. ewet kabul ediyorum çok titiz çok tertipli bi hatun değilim ama ewimde dağınık kalmaz.mutlaka toplamaya özen gösteriyorum. çöpü dökmeyi unutma,burayı ne kadardır silmiyorsun gibi şeylere takılıp kalıyor. bu arada kesinliklede hiçbir şekilde yardım etmiyor. sıkıldım ya artıkkkkk,,, nasıl aşıcam bu durumu,böyle şeyler yaşayan warsa cvplarınızı bekliyorummmmmm..................

beğenmiyorsa kendi yapsın o zaman şu erkeklerın kadın işlerine karısmasından nefret ediyorum ya sanane dimi ama

ne yapacaksın ya kafana takmayacaksın dediklerini bildiğin gibi yapacaksın her işi.
ya beğenmediği bir yerimi gösteriyor aa hayatım haklısın deyip vereceksin eline bezi siliver kocacım diyeceksin.
yada temizlikçi kadın yardımına başvuracaksın.

beğenmiyorsa kendi yapsın o zaman şu erkeklerın kadın işlerine karısmasından nefret ediyorum ya sanane dimi ama

Kesinlikle arkadaşın dediğine katılıyorum...

Evet bazı erkekler titiz olur, fakat sen çalışıyormuşsun ve eşinde herhangi bir şekilde yardımda bulunmuyormuş.
Ya sana daha iyi şartlar sağlasın, çalışmana gerek kalmadan ev hanımı ol bütün işleri istediği gibi yap, ya da sana yardım etsin değil mi ya?

Ay Allah'ım benim nişanlımda çok titiz, ben ne yapıcam bakalım...
Düşündükçe stres oluyorum, ben de atarlı bir insanım herhalde al bezi sen yap madem der hiç bir işe de elimi sürmeyebilirim yani...

"Az ye de kendine bi uşak tut" cümlesini evin girişine asın

Hiç birimiz evde elimizde bezle gezmiyoruz, elimizden geldiği kadar yapıyoruz işte. Hem yardım etmeyip, hem de üstüne laf söyleyen kocalardan nefret ediyorum, kayınvalidelerden beterler valla

bu kadarmı olur sanki eşimi tarif etmişsiniz vallahi..benim eşimde yemeğime değilde evin dağınıklığına ve temizliğine çok karışır mutlaka laf söyler...buranın tozunu ne zamandır almadın...burası böylemi duracak hep...vs gibi...
ben de diyorum ki çalışıyorum napim anca yetişebiliyorum.sende yapmıyorsun dağıtma bari diyorum napim...ama erkekler böyledir hem yapmazlar üstüne birde eleştirirler...vallah huyları böyle sanırım değiştiremeyiz..

evet çalışıyorum canım kazandığım para da çok şükür hatırı sayılır. bazen diyorum hiç kimseye geçmezse sözüm parama geçer,çağırırım bi kadın haftada 2 gün temizletirim ewimi diyorum ama yeni düğün yaptık biraz dikkatli gitmek zorundayız bu ara ((( ben bu kadar ince düşünürken karşılık alamamak zorrrr...

valla o evın hanımı ben isem karsımdakı ıstedıgı kadar titiz olsun bana karısmaya hakkı yok ha karısacaksada alsın eline bir bez begenmedı yerleri silsin bende karsısına gecip bir güzel kahvemi içerim canıma minnet

yemek konusunda tat lezzet gibi konulardan olmuo yemek seçme huyuda yook. bazen yemek çok oluo,bazen dışarda yemek yiyoruz fln eğerki yemek döktüğümü görsün filan seyret şenliği :))))) ama değiştirmenin bi yolu mutlaka olmalı yaaaaaa,, napcaz böleeee

Ver eline bezi, kovayı bir güzel , istediği gibi yapıversin bacım.
Millet eşine "aşkım, kuşum, bebişim" falan der, ben benimkine "kaynana" derim.
Kaynana gibi sürekli eskiden her şeye karışırdı, yok burada toz kalmış yok gömlekte çizgi olmuş yok tuzlu olmuş yok bilmemne.
Bir , iki sustum sonra dedim "kova orda, bez orda, ütü orda, tencere şurada, madem daha iyisini becereceğini düşünüyorsun ağanın eli tutulmaz" Sonra düzeliverdi birden

Şimdilerde çok nadir söylenir o zaman da "özür dilerim efendim, bir daha olursa maaşımdan kesersiniz", " kaynana eve geldin hemen başladın vırvıra" diyerek bir iki laf dokundururum ohh pamuk olur pamuk

İstiyorlar ki hem çalışsın, para getirsin hem ev pürü pak olsun, hem güzel güzel çocuklar yetiştirsin, hem bakımlı güzel her daim sex ikonu gibi gezsin aynı anda şahane yemekler yapsın aynı anda eşinin gönlünü hoş tutsun...Daha bilim adamları bile bunun yanından geçebilecek bir robottur, alettir yapamıyorlar bunlar isveç çakısı gibi 10 şeyi aynı anda aynı mükemmeliyetle yapabilen bir şey istiyorlar.Kaybolmayan sakız hesabı yani, yok efendiler öyle bir şey yok.
Valla varsa fazladan bulan eden, bir zahmet bana da sevabına yollasın.

aynen kaynanamın da ağzı war dili yokkkkk...

Şaka gibi sanki kendilerine hizmetçi alıyorlar.
Benim bir arkadaşımın eşi eliyle mobilyaların üstündeki toza bakarmış
Bir de üstüne yetmezmiş gibi evde mutlaka akşama yemekten sonra çayın yanında börek çörek türü şeyler istermiş.

ßenim esimde sakayla karisik bazen laf atar"buranin tozunu ne zaman almayi dusunuyorsun"falan der.Getirir veririm bezi eline.

eşinize işleri beraber yapmanız gerektiğini söyleyin.hem eve hem işe yetişemiyorum deyin

bende bu konudan çok çektim ilk evlendğimde çalışmıyordum iki ay evde kaldım adam kapıdan girer girmez bugun temizlik yaptınmı derdi.
işe başlayınca anladı evdeki kadınla çalışan kadının ev hali nasıl olur.halada yapar ama eskisi kadar kalmadı çok şükür her söylediğinde tepki gösterdim sesimi yükselttim.
çünkü tepem atıyordu.ben akşama kadar temizlik yapıyorum adam geliyo şu banyoyuda bir yıkayalım diyo daha o gun yıkamışım ölmüşüm yorgunluktan temizlik diye.
illa beni temizlik yaparken görmesi gerekiyor sanki.söylene söylene biraz azalttım bende şimdi benimle birlikte ev işi yapıyor evi ona süpürttürüyorum.o süpürüyor ben siliyorum hatta özellikle iş çıkarıyorumki anlasın ev işinin zorluğunu diye.evde herşeye karışan koca gerçekten çekilmiyor.

canım çalışan bir bayanlarız sana karışmaması gerekir herşeyimiz dört dörtlik olacak değil ya zaten para kazanıyoruz tut birini yaptır işini. Sen ne diyosun borcumuz var dikkat etmek zorundayız fln diyosun o neden düşünmüyo borcumuz var eşim herşeye yetişemiyo sonuçta çalışıp bana yardımcı oluyo bazı şeyleri görmezden geleyim neden demiyo?? Bu erkekleri anlamıyorum ben senin yerinde olsam maaşı alır almaz temizlikçi için olan kısmını ayırırım kalanı veririm... Bi kaç kez yap bence bakalım yine diyecekmi

Hem çalısıyosunuz hemde sıze yardım etmıyor bırde laf mı edıyor?o zaman temızlığı ona yaptırın beğenmıyorsa kendı yapsın, eve temızlık ıcın bayan tutsun işine geliyorsa,ya da işi bırakıyorum evımız temız olsun dıye teklıf edın kendısı calıssın cıft ıştte sızın yerınızede.ne sınır bozucu erkek tipi ya yanı böyle okuyunca kendı esım melek calısıyorum ama esım temızlığımde servıste yemekte bana yardım edıyor hemde ıstıyerek gocunmadan...allah yardım etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…