Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar,ben 23 yaşındayım,1 senelik evliyim.eşimle 2 senelik beraberliğin ardından evlendik. fakat yaklaşık 8 aydır eşimi tanıyamıyorum. yaptığım yemeğe,ev işlerine halime tavrıma çok karışıyo. sabretmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama bi yerde tıkanıyo herşey. çalışan bi kadınım her dakika elimde bi bezle gezmem mümkün değil. haftada bir işlerimi yapıorum. hergün mutlaka yemeğimi yapıyorum. ewet kabul ediyorum çok titiz çok tertipli bi hatun değilim ama ewimde dağınık kalmaz.mutlaka toplamaya özen gösteriyorum. çöpü dökmeyi unutma,burayı ne kadardır silmiyorsun gibi şeylere takılıp kalıyor. bu arada kesinliklede hiçbir şekilde yardım etmiyor. sıkıldım ya artıkkkkk,,, nasıl aşıcam bu durumu,böyle şeyler yaşayan warsa cvplarınızı bekliyorummmmmm..................
beğenmiyorsa kendi yapsın o zaman şu erkeklerın kadın işlerine karısmasından nefret ediyorum ya sanane dimi ama
evet çalışıyorum canım kazandığım para da çok şükür hatırı sayılır. bazen diyorum hiç kimseye geçmezse sözüm parama geçer,çağırırım bi kadın haftada 2 gün temizletirim ewimi diyorum ama yeni düğün yaptık biraz dikkatli gitmek zorundayız bu ara((( ben bu kadar ince düşünürken karşılık alamamak zorrrr...
Canım senin yerinde olsam ,eğer ki eşinden önce eve geliyorsan, o gelmeden 5dk. önce temizliğe başlardım. Temizlik bezi, deterjanı da ortalık yere koyup geldiğimden beri temizlik yapıyorum belim ağrıdı, çok yoruldum diye dırdır eder, ondan da gelir gelmez iş ister adamı temizlikten soğuturdum. Çok fazla iş yaptığım! için de sofrayı toplamak için yardım ister, yemekten sonra ayaklarımı havaya diker yatardım. Böyle kocaya bu şekilde sinsi davranışlarda bulunmakta da bir beis görmezdim.
Süpersin kiiiii
![]()
Ver eline bezi, kovayı bir güzel , istediği gibi yapıversin bacım.
Millet eşine "aşkım, kuşum, bebişim" falan der, ben benimkine "kaynana" derim.
Kaynana gibi sürekli eskiden her şeye karışırdı, yok burada toz kalmış yok gömlekte çizgi olmuş yok tuzlu olmuş yok bilmemne.
Bir , iki sustum sonra dedim "kova orda, bez orda, ütü orda, tencere şurada, madem daha iyisini becereceğini düşünüyorsun ağanın eli tutulmaz"Sonra düzeliverdi birden
Şimdilerde çok nadir söylenir o zaman da "özür dilerim efendim, bir daha olursa maaşımdan kesersiniz", " kaynana eve geldin hemen başladın vırvıra" diyerek bir iki laf dokundururum ohh pamuk olur pamuk
İstiyorlar ki hem çalışsın, para getirsin hem ev pürü pak olsun, hem güzel güzel çocuklar yetiştirsin, hem bakımlı güzel her daim sex ikonu gibi gezsin aynı anda şahane yemekler yapsın aynı anda eşinin gönlünü hoş tutsun...Daha bilim adamları bile bunun yanından geçebilecek bir robottur, alettir yapamıyorlar bunlar isveç çakısı gibi 10 şeyi aynı anda aynı mükemmeliyetle yapabilen bir şey istiyorlar.Kaybolmayan sakız hesabı yani, yok efendiler öyle bir şey yok.
Valla varsa fazladan bulan eden, bir zahmet bana da sevabına yollasın.