Esimin hijyen sorunu

Kıl kokleri çok ince benim. Böyle birşey yaşamadım ama aklımda olsun. Bir günden birşey olmaz.
Ben de aşırı terliyorum.
Yazın plates yaparken bir kilo ter çıkıyor resmen.
Silmeye yetişemiyorum.
Üstüm başım su oluyor.
Kışın rahatım Allah'tan.
Benimde cok ince lazerliyim zaten ama aşırı hassas bir tenim var ve cok alerjigim. Bu sebeple sadece aynı ürünleri kullanirim yillardir makyajda falan sadece rol on deniyorum arada. Belki hassas olmayanlara olmuyordur
Bende fazla terlerim spor, hizli yurume vs de.
Lazerde etkiledi biraz arttırdı koltuk altinda.

Oo mune abla 3 güne isler tabii. Ben her gün yemek kokusundan dolayi yikanan ama sacini yikamayan arkadas icin dedim . Saca vücuttan daha cok siniyor 1 yemek yapımında diye. Kizartma ,balik,firin yemegi, agir kokan yemekler direkt hem saca hem vucuda isliyor yikanirim hemen daha az kokulu seyler yapinca uzerimi degistiriyorum bana yetiyor. 2 gunde bir almaya calisiyorum bazen gunluk alıyorum ama kisa duslar 3-5 dakikalık. Misal dun disari cikmam lazimdi geldim aldim. Bugun bunaldim aldim. Yarin kizartma türü yapacagim gene alacagim. Ama diger gun kısmetse almayacagim😀
Hem vücudun kendi yagina hem sacin kendi yagina ihtiyaci var. 1 gün bosluk koymak lazim araya sık sık. Almadigim gunde koltuk altimi silerim hemen rolonumu tazelerim her ihtimale karşı .
Gun icinde 151551525kere ic çamaşır degisiyorum zaten ust bas 1-2 kez .
Rolon -deo surmeden de olmuyor bence ne kadar dus alsan da ama su rolonlar zararli ya o kötü hissettiriyor bana. Insallah sorun acmaz basimiza ilerde. Terleme önleyiciler hepten beter kist yapiyor. Ama surunmeden olmuyor

Pis insana bir sey koymuyor denk geldim ordan biliyorum 😀
3 günü haftada 1 yıkanan insanlar için dedim:) İnsanın 3 günde kokar vücudu çünkü çalış ya da çalışma bir şekilde dışarı çıkıyorsun, sokakların bile kendine has bir kokusu oluyor, insanın üstüne başın siniyor, yemeklerimiz desen genel olarak baharat kullanan bir milletiz, bol baharatlı yediğimiz yemekler dahi tende koku yapar.

Valla o roll-on'ları vücut spreylerini ne yapacağız bilmem, içeriğini didikleyerek alıyoruz ama sonuçta hepsi kimyasal😞

Dediğin gibi kimisine kendi cildinin kokusu bile dokunmuyor, öyle insanların ten kokusu koltuklara kırlentlere bile siniyor, bizim evdekiler tazı gibi hemen alırlar kokuları, koku takıntıları var, eve usta gelince adamlar kapıdan çıkar, eşim süpürge vileda bilimum temizlik araç gereçlerine yapışır yabancı insan kokuyor diyor, evi tepeden tırnağa temizleriz, yani hepimizin bir ten kokusu var aslında ve yıkanmazsak o koku burun direğimizi kıran bir koku haline gelebilir 🤢

3 günü haftada 1 yıkanan insanlar için dedim:) İnsanın 3 günde kokar vücudu çünkü çalış ya da çalışma bir şekilde dışarı çıkıyorsun, sokakların bile kendine has bir kokusu oluyor, insanın üstüne başın siniyor, yemeklerimiz desen genel olarak baharat kullanan bir milletiz, bol baharatlı yediğimiz yemekler dahi tende koku yapar.

Valla o roll-on'ları vücut spreylerini ne yapacağız bilmem, içeriğini didikleyerek alıyoruz ama sonuçta hepsi kimyasal😞

Dediğin gibi kimisine kendi cildinin kokusu bile dokunmuyor, öyle insanların ten kokusu koltuklara kırlentlere bile siniyor, bizim evdekiler tazı gibi hemen alırlar kokuları, koku takıntıları var, eve usta gelince adamlar kapıdan çıkar, eşim süpürge vileda bilimum temizlik araç gereçlerine yapışır yabancı insan kokuyor diyor, evi tepeden tırnağa temizleriz, yani hepimizin bir ten kokusu var aslında ve yıkanmazsak o koku burun direğimizi kıran bir koku haline gelebilir 🤢
2 günlük yemek yaptiysam koca gun yattiysam ki bu ara yatıyorum hakli olarak 🤭 3 gune sarkitiyorum bazen. Ama dışarı cikmadan, ev isi yapmadan geciyorsa bu surec.
Bende cok iyi koku alirim. Koku hafizamda cok kuvvetlidir. Bir yandan cok guzel bir sey ödül gibi bir yandan kötü.
Bu tarz insanlar icin kokan insan gerçekten cok kötü. Mide de hemen yanmaya sebep oluyor ve ogurtuye kotu koku.
Ten kokusu herkesin var evet bu sebeple evimi gunde 10-15kez havalandiririm. Misal cekirdek yiyoruz , cay içiyoruz , meyve yiyoruz kokulari gitsin hem biz icerdeyiz hava degisimi olsun temiz koksun diye. Misafir gelince de cikinca hemen havalandiririm.
Glade kokulari guzel bak abla ev icin oneririm. Bana bas agrisi yapmayan tek ürün yoksa oda fisfisi falan kullanamiyorum agir geliyor.
Koltuk kirlentler konusunda haklisin siniyor malesef😐

Dedemde kurcalardı pipisini tv izlerken sonra o şekilde uyuya kalırdı küçükken hatırlıyorum :)) ayyy bende diyorum neden ruhsağlığım bozuk :))

Ne kadar güzel.. hiç böyle düşüncesi yok hiç. Evimize giren para çok ama inanın hiç hayırını görmüyoruz.. bir düşün diyorum acaba neden. Ben inanmıyorum öyle şeylere diyor geçiyor. Ssdcee allaha inanıyor. Deist miymis neydi değişik birşey söylüyor .. Evlendikten sonra cıktı birde bu deistlik
Adam deist nesen gusül alsın ki? Eğer dini görüşleri size uymuyorsa evliliğinizi gözden geçirin.

Kocanızın şizofren olduğunu düşünmüyorum, 2 paragrafla teşhis koyan arkadaşlar gelmiş yine. Ama önceden böyle değilse salmasının bir nedeni olmalı. Bir insan nasıl rahat eder ki duş almadan.

Back
X