• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin hız tutkusu

Sizlerden ricam, bana felaket senaryoları değil,çozum odaklı mesajlar yazmanız.. yeterince uzgunum zaten..mesela ne yapabilirim o arabayı aldirtmamak için? Ne yapmalıyım? Anlayisiniz için şimdiden teşekkürler..
Cocuk istemiyorum diyebilirsiniz.
Ben olsam bacaklarini kirardim bastan onlem almak lazim cevreyede zarar veriyorlar gitsin pistlerde ne yapiyorsa yapsin.

benım kuzenımde aynı eşiniz gibiydi kafa tasını çatlatana kadar hız yaptı
son kazasında kaburgaları kırıldı ayagı kırıld ameliyat oldu ve şuan bir ayağı aksıyor ,

ancak akıllandı ama nafile sakat kaldı.

Görüyorum bazen makas ata ata insanların canlarını tehlikeye ata ata gidiyorlar. O an diyorum inşallah başkasına zarar veremeden kendi kendinin cezasını versin. Belki kendi altındaki araba güçlü o hızı kaldırır ama yoldan çıkardığı sersemletip paniklettiği yol tutuşu çok da iyi olmayan arabalar ne olacak?

Sizlerden ricam, bana felaket senaryoları değil,çozum odaklı mesajlar yazmanız.. yeterince uzgunum zaten..mesela ne yapabilirim o arabayı aldirtmamak için? Ne yapmalıyım? Anlayisiniz için şimdiden teşekkürler..
Senaryo değil bunlar malesef böyle insanların bencillikleri yüzünden yaşanan gerçekler..
Çözüm esiniz,,bunun normal birsey olmadığını malesef kendi canı yanmasına rağmen anlamadiysa kimsenin size verdiği akıl ona işlemez..
Elinizde olduğunu sanmıyorum ama yine de ya araba aldırmayın ya da tehdit unsurlarina başvurun ama emin olun çözüm olamazsiniz!!

Eşiniz kendi hayatını düşünmüyor bari başkalarını düşünsün. Bizim ülkemizde trafik kurallarına uyan yok, cezalar yetersiz birazda o yüzden bu kadar rahat hız yapmak istediğini söylüyor.Arabayı aldırmamak için birşey yapabilirmisiniz bilmiyorum ama ben olsam eşime hız yapacaksan trafiğe her çıktığında plakani ve kimliğini polise bildireceğim. Aklında olsun buna göre al alacaksan derim.

D _Depply_ Bu videoyu izletebilirsin mesela.
Felaket senaryosu diyorsun ama biz sana eşine de bu senaryolardan bahset anlamasını sağla diye söylüyoruz yoksa amaç senin kötü hissettirmek değil. Katakulli ile olacak şey mi bu? Araba almasını bir şekilde engelleyince çözülecek mi? Böyle çözüm olmaz ki. Koca adamın araba alması engellenebilecek olsa siz mantıklı gerekçelerinizi söylediğinde engellenirdi. Başka türlü de ne önerilebilir ki? Karşımızda yetişkin bir insan var.

Merhaba arkadaşlar.. Dun eşim, bana bir araba alacağını birde kendine araba alacağını söyledi bu arada da bir tane ticari aracımız var..
Gereksiz,, bir tane al beraber bineriz dedim. Büyük motorlu araba ile hız yapacakmis. Bu arada eşim hız tutkunu maalesef..eylül ayında bu tutkusu yüzünden motor kazası yapıp ayak bileğinden ameliyat oldu 2 tane platin takıldı. Evde ona 40 gün boyunca ben baktım o baktığım dönemde o çok acilar cekti. Bende ağır psikolojik bunalım yaşadım..çok üzüldüm onu öyle görmek bana bir tür travma yaşattı :KK43: zor yeni yeni atlatiyorum çok şükür.şimdide gelmis bana hala hız yapacağım diyor.. bende dedim hız varsa ben yokum dedim.. Dayanılmaz gibi değil. Çok üzülüyorum..
Benim eşimde hız tutkunuydu..
Temmuz ayında oda motor kazası yaptı, kırılmadık kemiği, yarılmadık yeri kalmadı diyebilirim :issiz:

Geçen hafta eskişehir turu yaptık, 500 git 500 gel bin kilometreyi kanı gibi gidip geldik mesela :)

Artık biz yalvarmaya başladık biraz bas, bu yol bitmicek diye :D

Yani benimkine bir musibet hayretti, seninkine neden etmemiş? :)

D _Depply_ Bu videoyu izletebilirsin mesela.
Felaket senaryosu diyorsun ama biz sana eşine de bu senaryolardan bahset anlamasını sağla diye söylüyoruz yoksa amaç senin kötü hissettirmek değil. Katakulli ile olacak şey mi bu? Araba almasını bir şekilde engelleyince çözülecek mi? Böyle çözüm olmaz ki. Koca adamın araba alması engellenebilecek olsa siz mantıklı gerekçelerinizi söylediğinde engellenirdi. Başka türlü de ne önerilebilir ki? Karşımızda yetişkin bir insan var.

bilemiyorum, hız tutkusunu tatmin etmesi için özel alanlar varsa o tarz bir kurs veya etkinlik de hediye edebilir.

Eşiniz kendi hayatını düşünmüyor bari başkalarını düşünsün. Bizim ülkemizde trafik kurallarına uyan yok, cezalar yetersiz birazda o yüzden bu kadar rahat hız yapmak istediğini söylüyor.Arabayı aldırmamak için birşey yapabilirmisiniz bilmiyorum ama ben olsam eşime hız yapacaksan trafiğe her çıktığında plakani ve kimliğini polise bildireceğim. Aklında olsun buna göre al alacaksan derim.
Bunu yaparım..

Benim eşimde hız tutkunuydu..
Temmuz ayında oda motor kazası yaptı, kırılmadık kemiği, yarılmadık yeri kalmadı diyebilirim :işsiz:

Geçen hafta eskişehir turu yaptık, 500 git 500 gel bin kilometreyi kanı gibi gidip geldik mesela :)

Artık biz yalvarmaya başladık biraz bas, bu yol bitmicek diye :KK70:

Yani benimkine bir musibet hayretti, seninkine neden etmemiş? :)
Annesi ile konuştum az evvel dertlestik. Çok üzüldü o da.yazık kadincagiz yıllarca eli yüreğinde yaşamış.. araba olayina karşı çıkacak şiddetle o parayla arsa almaya ikna edecek..bende aynı şeyleri soyleyecegim

Hız tutkusu olanlara deli oluyorum, madem hız tutkun var trafiğe kapalı bir yerde gerçekleştir bu tutkunu. Kaç garibanın canı gitti bu zekasız insanlar yüzünden.
Kendilerine hiç üzülmüyorum ama olan normal yolunda giden insanlara oluyor!
Bi zahmet eşinize de söyleyin trafiksiz yolda yapsın hızını. O yollar babasının malı değil! Kimse de onun yüzünden canından olmak zorunda değil!
+1

Benim eşimdede var bu hız olayı malesef.. aslında vardı diyebilirim.. hamile kaldığımda biraz azalttı kızımız oldu ve tamamen bıraktı.. en azından bizim yanımızda yapmıyor. İşe gidip gelirken hızını sabitlediğini söylüyor. Muhtemelen öyle çünkü alışkanlık olmuş artık,geçen gün otobanda mıy mıy sabitlemiş hızı gidiyor ben sıkıldım bassana dedim :)
İnşallah eşinde vazgeçer bi sebeple.. çok tehlikeli allah korusun..

Malesefki hız bi tutkudur.motorcular defalarca kaza yapıpta biran önce iyileşsemde yine binsem kafasındalar :) bitanede bende var.ben hiç takmıyorum ama benmde hız korkum yok ondanmı takmıyorum bilemiyorum.tartısmayın duygusal yaklaşın seni çok seviyorum senin için korkuyorum falan diye.

Benim eşimdede var bu hız olayı malesef.. aslında vardı diyebilirim.. hamile kaldığımda biraz azalttı kızımız oldu ve tamamen bıraktı.. en azından bizim yanımızda yapmıyor. İşe gidip gelirken hızını sabitlediğini söylüyor. Muhtemelen öyle çünkü alışkanlık olmuş artık,geçen gün otobanda mıy mıy sabitlemiş hızı gidiyor ben sıkıldım bassana dedim :)
İnşallah eşinde vazgeçer bi sebeple.. çok tehlikeli allah korusun..
Bilmiyorum ki ileride geçer mi.. inşallah geçer diyelim..

Malesefki hız bi tutkudur.motorcular defalarca kaza yapıpta biran önce iyileşsemde yine binsem kafasındalar :) bitanede bende var.ben hiç takmıyorum ama benmde hız korkum yok ondanmı takmıyorum bilemiyorum.tartısmayın duygusal yaklaşın seni çok seviyorum senin için korkuyorum falan diye.
Üstüne gidince aksini yapan bir yapısı var, bir şey demek istemiyorum artık.. bıktım motorundan da arabasından da..keşke evlenmeden önce şart kossaydim..

Üstüne gidince aksini yapan bir yapısı var, bir şey demek istemiyorum artık.. bıktım motorundan da arabasından da..keşke evlenmeden önce şart kossaydim..
Üstüne gitme işte güzellikle söyle.yada boşver takma kafaya sen yanındayken yapmasına izin verme sadece.çünkü sen kendini yiyip bitirsende o yapacagı varsa yapar araba yine motordan iyi.zamanla durulur belki

Hız tutkusu olanlara deli oluyorum, madem hız tutkun var trafiğe kapalı bir yerde gerçekleştir bu tutkunu. Kaç garibanın canı gitti bu zekasız insanlar yüzünden.
Kendilerine hiç üzülmüyorum ama olan normal yolunda giden insanlara oluyor!
Bi zahmet eşinize de söyleyin trafiksiz yolda yapsın hızını. O yollar babasının malı değil! Kimse de onun yüzünden canından olmak zorunda değil!
+1
Daha gecen gun elalemin serseri iti hizla giderken kaldirimdan yuruyen gencecik universite ogrencisi kizi carpip oldurdu. Kim verecek bunun hesabini? Araba surmeyi bilmezler, nerede ne hizla gidilir bilmezler, cikar elalemin canini alirlar. Kendi kendilerinin her tarafini kirabilirler, umrumda degil, ama trafikte arac ve yayalar olmasi gerektigi gibi davranacak. Oyle kimse kafasina estigi gibi hiz yapamaz,. Herkes herkesten sorumlu cunku.

Konu sahibi, esiniz gitsin trafige kapali alanda istedigi kadar hiz yapsin. Koskoca adam, ayagini kirip 40 gun yatip akillanmadiysa demek dahasini istiyor. Ama bunu baskalarinin canini yakmadan yapsin bi zahmet.

Üstüne gitme işte güzellikle söyle.yada boşver takma kafaya sen yanındayken yapmasına izin verme sadece.çünkü sen kendini yiyip bitirsende o yapacagı varsa yapar araba yine motordan iyi.zamanla durulur belki
Çok haklısın.. inşallah düzelir..

Siz onun hayatını onun kendini düşündüğünden daha çok düşünüyorsunuz.
İyi demişsiniz hız varsa ben yokum diyerek.

Back
X