Erkek İnfertilitesi eşimin hormon tahlilleri sonuçları

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

IHLAMUR01

EN BÜYÜK İSRAF NEFESLERİ BOŞA GEÇİRMEKTİR.
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2010
357
28
118
merhaba arkadaşlar.eşime azosperm teşhisi koyulmuştu.şuanda k.hocanın verdiği ilaçları kullanıyoruz.ve hormon tahlili sonuçlarımız
merhabalar.eşime azosperm teşhisi koyulmuştu.şuanda hormon düzeylerini düzeltmek için tedavi görmekte.sonuçları :
6.aydaki hormon tahlil sonuçları FSH:23.89,LH:17.78,TOTAL TESTESTERON:7.34.2.sonuçlarıı.
endol ve klomen sonra proxed plus tan sonraki sonuçları:
7..aydaki:FSH:19.3,LH:8.94,TOTAL TESTESTERON:231 ve PROLAKTİN:8.92
11.aydaki sonuçları ise FSH:7.66,LH:3.81 ESTİRADİOL 29.5,PROLAKTİN:12.02 TOTAL TESTESTERON 4.97 sperm üretimiyle hormonların bir bağlantısı var mı acaba?güzel 1 sonuç alırız hepimiz inşalllah.

mrb eşiminde lh ve fsh degerleri yüksek. siz nerde tedavi görüuorsunuz. hangi doktor.??

merhaba kaan aydos nette yaz sitesinden ulaşırsın süper 1 numara ankara.

2-3 ayda bu seviyeye ulaştı sizin sonuçları yazar mısın?testojel m-sure ve proxeed plus kuulanıyor düzenli.çok araştırdık o doktoru çok şükür bulduk hastası yurtdışından bile müthiş fazla.çok memnunuz.

ben kizlarr benim esimin hormon testi yaptirdik tup bebek icin sizce bunu sonuclar normal ??
PROLAKTİN 6.23 ng/mL
FSH 26.54 mIU/mL
LH 6.03 mIU/mL
ESTRADIOL 31 pg/mL
TOTAL TESTESTERON 3.43 ng/mL

canım benim eşimin sonuçlarıyla aynı sperm testi yaptırdınızmı.Hormonları düzeltim sperm çıkışını sağlıyorlar yani ilaç tedavisiyle.

canım benim eşimin sonuçlarıyla aynı sperm testi yaptırdınızmı.Hormonları düzeltim sperm çıkışını sağlıyorlar yani ilaç tedavisiyle.

canım merhaba.eşinin hormonları düzelince sperm oluştu mu?azosperm miydi eşiniz?biz hormon düzeltme aşamasındayız.şuanda normal sonuçlar.fakat sperm testi 6 ay civarı falan oldu sanırım yaptıralı.inş.sperm oluşur.hangi doktora gözüküyorsunuz?
FSH 5.59

LÜTEİNLEŞTİREN HORMON (LH) 2.1
ESTİRADİOL 28.57
PROLAKTİN 15.34

TOTAL TESTESTERON 3.33

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…