• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HORMON SONUÇLARIMA BAKAR MISINIZ?

11 ay oldu ama ilk 2024 martta hormon baktırdım prolaktin yüksek çıktı daha baktırmadım heo yüksekmiş bu sene geçen ay yaptırdım yine yüksekti ilaç kullanıyorum 46’dan 5’e düşmüş doktor sende sorun yok sen 1-2 aya bu ilaçla hamile kalırsın nasipse dedi
Hadi inşallah hayırlı haberlerle takip edecem seni canım ❤️

Bu arada bana doktor multikistik dedi polikistik değilsin dedi ondan da yüksek çıkmış olabilir hastalık değil ultrason bulgusu gebeliğe de engel değil dedi
Zaten polikistik bile olsan gebelige engel değil canım hele de düzenli adet görüp düzenli yumeutluyosan daha sanslisindir.. şimdi bizler doktor değiliz sen bunlara takılma değerlendirmelerini yap.. ben burda bir yumurta ile gebe kalanları okuyorum... Kendine stres yapma yeterli rabbim hayırlısıyla nasıp edicek🤲🏻💜

Zaten polikistik bile olsan gebelige engel değil canım hele de düzenli adet görüp düzenli yumeutluyosan daha sanslisindir.. şimdi bizler doktor değiliz sen bunlara takılma değerlendirmelerini yap.. ben burda bir yumurta ile gebe kalanları okuyorum... Kendine stres yapma yeterli rabbim hayırlısıyla nasıp edicek🤲🏻💜
Canımsın.. Teşekkür ederim canım arkadaşım❤️ Sana da rabbim bir daha nasip edecek bu sefer seninle kalacak😇

FSH= 3.5-10 arası olması gerekiyor
Lh=2-8 arasında oluyor.. yani lh çok az bir yüksek o sorun olmaz çünkü lh inişli çıkışlı bir değer bir ay öyle çıkar diğer aya farklı olabiliyor
Fsh yumurta kalitesi ile alakalı bir şey ve ne kadar yüksek olursa o kadar gebeliğe engel dedi doktor genelde 5 in altında olması gereken bir değer

Fsh yumurta kalitesi ile alakalı bir şey ve ne kadar yüksek olursa o kadar gebeliğe engel dedi doktor genelde 5 in altında olması gereken bir değer
Biliyorum yumurta uyarıci hormon.. ergenlik dönemiyle karıştırıyor olabilirmisiniz? Ergenlik dönemindekilerin o dediğiniz aralikta.. yetişkinler için benim bahsettiğim aralık'ta ben Instagram üzerinden doktor takip ediyorum 3.5-10 arası olması gerekiyor onca kişiyi yanlış yönlendirme yapacak değil bence.. hatta 12 üzerindeyse yumurta sayısı azalmış demektir. 20 üzerindeyse de çok azalmış 40 üzerindeysede menopoza giriyor demek..

Back
X