Erkek İnfertilitesi Eşimin hormon testi yardımcı olurmusunuz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Elen123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
1.189
1.036
133
Merhabalar eşimin toplam sperm sayısı 6milyon, ileri hız 0, morfoloji 1. Bir senedir bir sürü vitamin ve kür kullandık hiç biri değişmedi. Varikoselde yok. Hormon değerlerine bakarmısınız acaba değerlerin düşük olması spermleri etkilermi. Aynı durumu yaşayan vardır elbet. Doktora haftaya göstericez. Yardımcı olursanız sevinirim.
7106DD96-D899-4CFD-871D-CBD6313D4971.webp

Merhaba bizim değerlerimiz sizinkinden biraz daha yüksek fsh ve Lh ama bu ay gittiğimiz doktor klomen e başladı sanırım fsh normal sınırlar içindeyse klomen tarzı hormon ilaçları verebiliyorlar canım

Ama kesin etki eder diye birşey demedi Zaten çok çok az sperm var onları da yok etmez inşalalh deneyerek göreceğiz herhalde 🤦‍♀️

Merhabalar eşimin toplam sperm sayısı 6milyon, ileri hız 0, morfoloji 1. Bir senedir bir sürü vitamin ve kür kullandık hiç biri değişmedi. Varikoselde yok. Hormon değerlerine bakarmısınız acaba değerlerin düşük olması spermleri etkilermi. Aynı durumu yaşayan vardır elbet. Doktora haftaya göstericez. Yardımcı olursanız sevinirim.Eki Görüntüle 2596662
canım merhaba benim eşimde de aynı problem var 1,5 sene önce bizde kan ve sperm değerleri için doktora gittik
Tabiki varikoselde çıktı ameliyat oldu ama ardından kan değerleri düşük olduğundan dolayı doktor klomene başlattı ve vitamin takviyesi verdi .. Herhangi bir değişiklik olmadı çok yüksek bir fark olmadı.Tüp bebek denedik geçen ayda maalesef tutmadı .. Ben doğal yolla bişeyler deniyorum ama çok faydası olduğunu sanmıyorum ..sigara vs. içiyordu onu mutlaka bıraktırdım eğer beslenme şekli ve düzeni hamburger vs.kola gibi zararları şeyler yiyordu artık sağlıklı beslenmeye özen gösterdim..

canım merhaba benim eşimde de aynı problem var 1,5 sene önce bizde kan ve sperm değerleri için doktora gittik
Tabiki varikoselde çıktı ameliyat oldu ama ardından kan değerleri düşük olduğundan dolayı doktor klomene başlattı ve vitamin takviyesi verdi .. Herhangi bir değişiklik olmadı çok yüksek bir fark olmadı.Tüp bebek denedik geçen ayda maalesef tutmadı .. Ben doğal yolla bişeyler deniyorum ama çok faydası olduğunu sanmıyorum ..sigara vs. içiyordu onu mutlaka bıraktırdım eğer beslenme şekli ve düzeni hamburger vs.kola gibi zararları şeyler yiyordu artık sağlıklı beslenmeye özen gösterdim..
Yaa hiç mi ilerleme olmadı klomen le bizde bu ay başladık klomene nasıl ilerleme olacak çok merak ediyorum 1 ay sonra test vereceğiz

Yaa hiç mi ilerleme olmadı klomen le bizde bu ay başladık klomene nasıl ilerleme olacak çok merak ediyorum 1 ay sonra test vereceğiz
Klomen sanırım hormonel düzelme sağladı ama hızda sayıda morfoloji de ilerleme olmadı eşim iğne tedavisi de gördü hareketlilik artsın diye ama düzelmedi

Doğal yolları kur ve keçiboynuzu pekmezi kullandık onunda faydasını görmedik en son geçen ayda tup bebek yaptırdık negatif oldu ikincisi için şimdi bekliyorum çok bunaldim bu süreçten

Klomen sanırım hormonel düzelme sağladı ama hızda sayıda morfoloji de ilerleme olmadı eşim iğne tedavisi de gördü hareketlilik artsın diye ama düzelmedi
Doğal yolları kur ve keçiboynuzu pekmezi kullandık onunda faydasını görmedik en son geçen ayda tup bebek yaptırdık negatif oldu ikincisi için şimdi bekliyorum çok bunaldim bu süreçten
Yaa inşallah ikinci denemenizde bebeğinize kavuşursunuz canım bizde ilk başta hiç yoktu nerdeyse sonra doğal şeylerle vitaminlerle biraz yükseldi bize bir umut oldu sonra bu ay doktor klomen verdi bide bi kaç farklı ilaç iltihap varsa açılsın diye 3 aylık vitamin tedavisine devam etcek sonra Mayıs Haziran gibi tüpe geçeceğiz herhalde bizde

mutlaka DNA ve Ros baktırın 2.den önce iyi bir ürologta tatlım

Yaa inşallah ikinci denemenizde bebeğinize kavuşursunuz canım bizde ilk başta hiç yoktu nerdeyse sonra doğal şeylerle vitaminlerle biraz yükseldi bize bir umut oldu sonra bu ay doktor klomen verdi bide bi kaç farklı ilaç iltihap varsa açılsın diye 3 aylık vitamin tedavisine devam etcek sonra Mayıs Haziran gibi tüpe geçeceğiz herhalde bizde
evet canım sonuç alamazsanız bir an önce beklemeyin geçin tüp bebeğe

Canım bizde vakit kaybetmek istemiyoruz zaten bizim sıkıntılı baya normal yolla olacak düzeye geleceğini hiç Zannetmiyorum
valla gelirde çok uzun süre alır gibi bizim bile 1,5 yıldır ameliyat oldu vitaminler , iğneler vs.bir tık belki fark etti

valla gelirde çok uzun süre alır gibi bizim bile 1,5 yıldır ameliyat oldu vitaminler , iğneler vs.bir tık belki fark etti
O kadar bekleyecek sabrım yol zaten vitaminler de bir sürü para biraz tedavi olalım istedim 3 ay kadar spermler güçlensin diye sonrası tüp bebek zaten biz durumu öğreneli 2 ay oldu şimdiden yoruldum herhalde 🤦‍♀️🙁

O kadar bekleyecek sabrım yol zaten vitaminler de bir sürü para biraz tedavi olalım istedim 3 ay kadar spermler güçlensin diye sonrası tüp bebek zaten biz durumu öğreneli 2 ay oldu şimdiden yoruldum herhalde 🤦‍♀️🙁
Allah yardımcınız olsun canım İnşallah güzel sonuçlar elde edeceğiz .. :KK200:

Merhaba bizim değerlerimiz sizinkinden biraz daha yüksek fsh ve Lh ama bu ay gittiğimiz doktor klomen e başladı sanırım fsh normal sınırlar içindeyse klomen tarzı hormon ilaçları verebiliyorlar canım

1 senedir okadar çok vitamin, bitkisel kür kullandık bir gram bile işe yaramadı. Bakalım haftaya doktor ne dicek. Geçen sene mayısta negatif tüp bebek denememiz var. Şimdi tekrardan denemeye korkar oldum yine aynı şey olacak diye. Genetik testte yaptırdık 2 ay sonra çıkıcak sonuç. Allah yardımcımız olsun gerçekten çok yoruldum artık :(

1 senedir okadar çok vitamin, bitkisel kür kullandık bir gram bile işe yaramadı. Bakalım haftaya doktor ne dicek. Geçen sene mayısta negatif tüp bebek denememiz var. Şimdi tekrardan denemeye korkar oldum yine aynı şey olacak diye. Genetik testte yaptırdık 2 ay sonra çıkıcak sonuç. Allah yardımcımız olsun gerçekten çok yoruldum artık :KK43:
Gerçekten erkek infertilitesi çok zor ya :( Peki sizin neden tutmadı birşey dediler mi

Gerçekten erkek infertilitesi çok zor ya :KK43: Peki sizin neden tutmadı birşey dediler mi

Hayır canım bi açıklama yapmadılar bide 5. Gün embriyosuydu kesin gözüyle baktı doktorumuz. Çok umutlandım büyük bi hayal kırıklığı oldu. Şimdi çok kararsızım tekrar tüp bebeğe başlamakta. O iğneler, opu, transfer hiç biri zor değil ama 10 gün geçmiyor. Bi sonu kötü olunca psikolojim alt üst oldu :(

Hayır canım bi açıklama yapmadılar bide 5. Gün embriyosuydu kesin gözüyle baktı doktorumuz. Çok umutlandım büyük bi hayal kırıklığı oldu. Şimdi çok kararsızım tekrar tüp bebeğe başlamakta. O iğneler, opu, transfer hiç biri zor değil ama 10 gün geçmiyor. Bi sonu kötü olunca psikolojim alt üst oldu :KK43:
Yeni tüp bebeğe başlamadan önce bütün testleri yaptırmak gerekiyor herhalde canım DNA hasar testini yaptırın bence ona göre tedavi olsun eşin genelde tutmamasının sebebi diyorlar Ankara da Kaan aydos var canım ona bi gidin bence

Back
X