Erkek İnfertilitesi Eşimin hormon testi yardımcı olurmusunuz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yeni tüp bebeğe başlamadan önce bütün testleri yaptırmak gerekiyor herhalde canım DNA hasar testini yaptırın bence ona göre tedavi olsun eşin genelde tutmamasının sebebi diyorlar Ankara da Kaan aydos var canım ona bi gidin bence

Varikosel olmadığından DNA hasara gerek yok dediler. Genetik test çıksın bakalım ona göre androloji uzmanıyla görüşücez. Yanıklar baharat var instagramda belki denk gelmiştir çok ünlü. Haftaya orasıyla bi görüşücem bakalım ne varsa doğada var.

Varikosel olmadığından DNA hasara gerek yok dediler. Genetik test çıksın bakalım ona göre androloji uzmanıyla görüşücez. Yanıklar baharat var instagramda belki denk gelmiştir çok ünlü. Haftaya orasıyla bi görüşücem bakalım ne varsa doğada var.
Bende baktım oraya da bazıları da sonuç alamamış o kadar para verip artık insan kime neye güveneceğini şaşırıyor gerçekten bizde genetik test verdik 3 hafta oldu inşallah onlarda birşey çıkmaz ya aklım orda benimde

Bende baktım oraya da bazıları da sonuç alamamış o kadar para verip artık insan kime neye güveneceğini şaşırıyor gerçekten bizde genetik test verdik 3 hafta oldu inşallah onlarda birşey çıkmaz ya aklım orda benimde

Hakkımızda hayırlısı olsun artık nerden umut bulucağımızı şaşırdık canım. Bi kaç doktorla görüşelim bakalım ne dicek.

1 senedir okadar çok vitamin, bitkisel kür kullandık bir gram bile işe yaramadı. Bakalım haftaya doktor ne dicek. Geçen sene mayısta negatif tüp bebek denememiz var. Şimdi tekrardan denemeye korkar oldum yine aynı şey olacak diye. Genetik testte yaptırdık 2 ay sonra çıkıcak sonuç. Allah yardımcımız olsun gerçekten çok yoruldum artık :KK43:
Valla bizimde öyle canım mutlaka bizde diyoruz ki genetiğimizde bir problem vardır çünkü eşim iğne bile kullandı fayda etmedi maalesef
Bakalım genetikte biz de yaptıracağız bisey çıkarsa onun tedavisini olmadan tup bebek yaptırmak istemiyoruz

Valla bizimde öyle canım mutlaka bizde diyoruz ki genetiğimizde bir problem vardır çünkü eşim iğne bile kullandı fayda etmedi maalesef
Bakalım genetikte biz de yaptıracağız bisey çıkarsa onun tedavisini olmadan tup bebek yaptırmak istemiyoruz

Haklısın canım bizde genetikten gelicek olan sonuca göre başlıcaz tüp bebeğe. Önce sorunu çözmek gerek. Rabbim tez zamanda kavuştursun dualarımıza 🤲🏻

Back
X