Beni erkenden öldürecek bu rahatlıklakarakteri oyledir
napsaniz degismez bence
Eşimin fark edip kendini ezdirmemesi için sinir olduğu şeyleri yapmayı düşünüyorum
Güzellikle de söyledim ama olmuyorEşiniz biraz pasif ve siz pasif olduğu için ona bağırıp kızıyorsunuz doğru mu anladım ?
Pasif insan iki bağırmayla değişmez,hatta değişeceği varsa da değişmez.Özgüvenine siz de zarar veriyorsunuz,destek çıkmanız gerekirken.
O beni dinlemediği içinden de onu dinlenilen belki anlar diye dedimBunun nasıl bir faydası olabilir ki?
O misal sizin gereksiz alışverişlerinize sinir oluyor diyelim; siz alışverişi abartınca "iş yerimde beni eziyorlar, enayi yerine konuyorum, benim adım Tatar Ramazan, ben bu oyunu bozarım" mı diyecek, ne olacak?
Bence mantıklı bir yaklaşım değil.
Belki gaz vererek, özgüven aşılayarak bir miktar gelişme sağlayabilirsiniz.
Ama 33 yaşındaki birinin değişme ihtimali de az diye düşünüyorum.
Çözersiniz inşallah diyeyim, kendinizi yıpratmayın elinizden geldiğince.
Bu açıdan düşünmemiştimSen halledersin aslansim kaplansin diyeceksin :)
Cem Yılmaz'ın öyle bir espirisi vardi. Bazen bir dairede kalmalari icim gazlamak lazim
Bu açıdan düşünmemiştim
Ben demek istediğinizi anlamadımpeki siz normalmisiniz biz bunu küçükken çocuklatımıza öğretirdik iki kişi konuşurken üçüncü araya girmez eşler birbirlerine saygı duymuyor ise başkalarının duymasını nasıl beklersiniz
anlsttığınız gibiyse sizde de hata var
Peki neden anladınz . o kadar çok kızdım ki anlamanız lazımBen demek istediğinizi anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?